دوستان برای ورود به سامانه ادرس زیر رو امتحان کنید و خبرش رو اعلام کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان برای ورود به سامانه ادرس زیر رو امتحان کنید و خبرش رو اعلام کنید.
نه باز نمیشه داشی ! بعدش این که همون لینکه !!
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
عزیزان اگه مشکل فقط باز کردنه اون صفحه هستش که من اونو با V.P.N باز میکنم ...
اما مشکل چیزی دیگیه !! اصلا میگه یوزر و پس من اشتباهه نمیزاره واردشم !!
اما برای یکی از دوستای دیگه راحت براش باز میکنه !!![]()
منم امتحان کردم . میگه یوزر و پس اشتباهه
اين آدرس رو امتحان كنيد
باز هم همون مشکل را دارم ( نمی تونم وارد اکانتم بشم )
این پیغام میاد :
نام کابری و رمز عبور وارد شده معتبر نمی باشد. لطفا از صحت نام کاربری و رمز عبور و روشن نبودن Caps Lock اطمینان حاصل نمائید.
![]()
خط شما فیبر نوریه
این صفحه برای مسی هاست
نه عزیز . من قبل از اینترنت مخابرات مشترک صبانت بودم . منطقه ما هنوز کابل مسی هست . ربطی به فیبر نوری نداره . من که به پشتیبانی زنگ زدم گفت شما از پ ر و ک 30 استفاده کردین برای همین اکانتتون باز نمیشه .
رفیقم هم همین مشکل رو داره یعنی نمیتونه اکانت مخابراتشو نگاه کنه . ...
واسه اون صفحه هم میشه پسه جدا تعریف کرد
پسوردشو عوض نکردی؟؟
اون صفحه چیز خاصی نداره البته اگه نامحدود باشی
آهان به یوزر و پس گیر می ده که باید عرض کنم به این مشکل چند ماه قبل من برخورد کردید.
من که سری اول که گرفتم همین مشکل وجود داشت و خودمو کشتم و هرچی زنگ زدم و هرکار کردم درست نشد و هیچکس هم جوابگو نبود.(اصلا اینا نمی دونن دنیا دست کیه؟)
راه حل من این بود:
منتظر شدم تا شارژ اکانتم تموم بشه ، وقتی تموم شد مخابرات یک روزه خط تلفن رو تخلیه کرد و من هم دوباره از طریق همون صفحه سایت سفارش دادم و پولشم اینترنتی پرداخت شد.(هنگام سفارش می تونید برای اون قسمت سایت یوزر و پسورد تعریف کنید و ...) بعد از نیم ساعت سرویس دوباره برام وصل شد و اون پنل هم کار می کرد. جالبیش اینجاست که تو پنل تمام سوابق چندماه گذشته هم وجود داشت
برای بعضی ها از اول کار می کنه و بعضی ها نه ، نمی دونم چطوریه ! برای دوست بنده هم مشکل داشت که از همین روش حل شد.
آره فکر کنم باید اینجوری که شما میگین کار کنه ! چون فکر کنم مشکل از سیستم آنلانشون باشه !!
درضمن من یکی از دوستای دیگم که آنلاین سفارش داده صفحه ی اون باز میشه !!!
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
آیا کسی برای خط مسی برای شارژ کردن یا گرفتن از مخابرات، آنلاین استفاده کرده ؟ ؟
یعنی غیر حضوری بگیره ؟ ؟ لطفا توضیح بده ..
مر30
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)