تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 450 از 1126 اولاول ... 350400440446447448449450451452453454460500550950 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,491 به 4,500 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من ویندوز ایکس پی sata رو نصب کردم ولی وقتی که برای بار اول ری استارت میشه . می خواد وارد مرحله ی دوم نصب بشه یا صفخه آبی میاد و سریع ری استارت میشه . یه مشکل درست شد مشکل دیگه ای به وجود اومد .

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من ویندوز ایکس پی sata رو نصب کردم ولی وقتی که برای بار اول ری استارت میشه . می خواد وارد مرحله ی دوم نصب بشه یا صفخه آبی میاد و سریع ری استارت میشه . یه مشکل درست شد مشکل دیگه ای به وجود اومد .
    با نصب ویندوز سون هم بلو اسکرین میاد ؟
    یا با نصب xp معمولی ؟
    اگه رو نصب اینا هم بلو اسکرین بیاد مشکل سخت افزاری دارین اول از همه هم مربوط به هارده بعدش رم و پاور و در آخر مین

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

نه برای چی بپره این نرم افزار بدسکتورهارو ریکاوری میکنه یعنی میبره تو سکتور صفر در فریم ویر ذخیره میکنه به اطلاعات چیکار داره
    یک سی دی بوتیبل بسازید و ازطریق داس اسکن کنید هارد مشکل دارو فقط هم هارد مشکل دار رو وصل کنید
    سلام آقا مهرداد.
    آقا من خواستم رو DVD بوتیبل بسازم پیغام میده میگه DVD خالی نیست،در صورتی که DVD ریرایته و خودم خالیش کردم.
    روی فلس هم بوتیبل ساختم اما از قسمتی که بوت میشه فلشو بوت نمیکرد و از بایوس هم گذاشته بودم رو فلش.
    هارد 1TB که سالمه و ویندوز روش نصبه رو جدا کردم و فقط هارد 500GB که خرابه به سیستم وصل کردم که از همون قسمت بوت پیغام میداد و میگفت دیسک رو وصل کنید در صورتی که هارد 500 وصل بود.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام آقا مهرداد.
    آقا من خواستم رو DVD بوتیبل بسازم پیغام میده میگه DVD خالی نیست،در صورتی که DVD ریرایته و خودم خالیش کردم.
    روی فلس هم بوتیبل ساختم اما از قسمتی که بوت میشه فلشو بوت نمیکرد و از بایوس هم گذاشته بودم رو فلش.
    هارد 1TB که سالمه و ویندوز روش نصبه رو جدا کردم و فقط هارد 500GB که خرابه به سیستم وصل کردم که از همون قسمت بوت پیغام میداد و میگفت دیسک رو وصل کنید در صورتی که هارد 500 وصل بود.
    پیغام read disk error میداد یا boot disk failur ؟ موقع بوت فلش این اتفاق میفتاد ؟ یک سی دی خام بردارین و رو سی دی خام بریزین حتما نباید دی وی دی باشه برید یک سی دی خام بخرید بریزید روش پولتون دور نریختین بعدا هم از این نرم افزار استفاده میکنید

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

پیغام read disk error میداد یا boot disk failur ؟ موقع بوت فلش این اتفاق میفتاد ؟ یک سی دی خام بردارین و رو سی دی خام بریزین حتما نباید دی وی دی باشه برید یک سی دی خام بخرید بریزید روش پولتون دور نریختین بعدا هم از این نرم افزار استفاده میکنید
    فک میکنم پیغام read disk error میداد،هارد 500 رو نمیخوند،چون ویندوز رو هارد 1 نصبه شاید اینطور میشه.
    DVD ریرایت دارم روش بوتیبل نمیسازه و میگه دیسک خالی نیست.
    حتی بوت رو گذاشتم رو CD-ROM بازم ارور read disk error میداد و هارد 500 رو نمیخوند.در صورتی که تو بایوس هارد 500 رو میشناخت.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

فک میکنم پیغام read disk error میداد،هارد 500 رو نمیخوند،چون ویندوز رو هارد 1 نصبه شاید اینطور میشه.
    DVD ریرایت دارم روش بوتیبل نمیسازه و میگه دیسک خالی نیست.
    حتی بوت رو گذاشتم رو CD-ROM بازم ارور read disk error میداد و هارد 500 رو نمیخوند.در صورتی که تو بایوس هارد 500 رو میشناخت.
    کابل ها و اتصالات هارد ور به طورکامل چک کنید و جای کابل دیتا رو عوض کنید و کانکتور برقشو عوض کنید
    نه به این قضیه مربوط نمیشه شما حتی رو هارد ویندوز نداشته باشی با سی دی بوتیبل این نرم افزار میتونید کل هارد رو اسکن کنید
    ببینید رو همین هارد معیوب میتونید ویندوز سون نصب کنید ؟ نمیخواد ویندوز نصب کنید فقط میخوام ببینیم سی دی ویندوز با این هارد معیوب میشه بوت کرد و هارد شناخته میشه یا نه

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

کابل ها و اتصالات هارد ور به طورکامل چک کنید و جای کابل دیتا رو عوض کنید و کانکتور برقشو عوض کنید
    نه به این قضیه مربوط نمیشه شما حتی رو هارد ویندوز نداشته باشی با سی دی بوتیبل این نرم افزار میتونید کل هارد رو اسکن کنید
    ببینید رو همین هارد معیوب میتونید ویندوز سون نصب کنید ؟ نمیخواد ویندوز نصب کنید فقط میخوام ببینیم سی دی ویندوز با این هارد معیوب میشه بوت کرد و هارد شناخته میشه یا نه
    سلام.
    مشکل از هارد و اتصالات نبود،چون فلش بوت نمیشد اون ارور رو میداد،الانم تا DVD ویندوز رو بذارم چون دیر گذاشتم باز اون پیغام اومد که عکسشو گذاشتم،اما دوباره ریست کردم رفت رو نصب ویندوز.

اینم پیغام همیشگی ویندوز :

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام.
    مشکل از هارد و اتصالات نبود،چون فلش بوت نمیشد اون ارور رو میداد،الانم تا DVD ویندوز رو بذارم چون دیر گذاشتم باز اون پیغام اومد که عکسشو گذاشتم،اما دوباره ریست کردم رفت رو نصب ویندوز.

اینم پیغام همیشگی ویندوز :

الان اون هارد معیوب که وصل بود باهاش تونستین سی دی ویندوز بوت کنین ؟
    شما سی دی خام نگرفتین هنوزفکر کنم
    برید هارد 1 ترا رو نصب کنید و از طرق اون تو ویندوز با نرم افزار hdd regenerator کل هارد 500 رو اسکن کنید

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

الان اون هارد معیوب که وصل بود باهاش تونستین سی دی ویندوز بوت کنین ؟
    شما سی دی خام نگرفتین هنوزفکر کنم
    برید هارد 1 ترا رو نصب کنید و از طرق اون تو ویندوز با نرم افزار hdd regenerator کل هارد 500 رو اسکن کنید
    سلام.مرسی دوست عزیز.
    آره روی هارد معیوب ویندوز بوت شد و رفته بود روی مرحله نصب که ریست دادم.
    سی دی خام گرفتم و بوتیبل ساختم و از قسمت بوت اینتر کردم و گزینه 2 نرمال اسکن زدم بعدش چندتا گزینه دیگه اومد که گزینه 1 اسکن اند ریپیر زدم و اسکن کامل کرد و نتیجه در عکس های زیر گذاشتم.

Last edited by black years; 10-06-2012 at 15:45.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

چند سکتور در هارد 500 delay شده !
    یعنی مدت زمان دسترسی به این سکتورها از زمان استاندارش بیشتره
    بزارین تا آخر hdd regenerator اسکنشو بکنه اگه نتیجه نگرفتین از اطلاعات هارد 500 بکاپ بگیرید و هارد رو low level format بکنید
    درست نشد مشکل یا با اپدیت فریم ویر حل میشه یا خیلی مشکل وسیع تر باشه از پلاتر و هد هارد میتونه باشه

15. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •