1200MB با تورنت دانلود شد=متوسط سرعت 70...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
1200MB با تورنت دانلود شد=متوسط سرعت 70...
دوستانی که پارس وی هستند لطفا کنند قیمت سرویس های پارس وی را قرار دهند خیلی عالی میشه .
با تشکر.
هادی
مثل اینکه صحبت های شما اثر داشت دیشب سرعت دوباره دایال آپی شده بود از 10 بیشتر نمیشد دوباره سرعت از خط 5 رفت خط 7 کی بر میگرده خدا میدونهاندیشه 128 خط 5
دوستانی که می خواهند سرعت سرویس را بگند لطفا شماره خط را کامل بگید .مثلا اکنون دوستان میگن که سرعت خط 7 خوب شده !
کجا خوب شده؟
سرعت 722 درست شده.
سرعت 727 همون اش همون کاسه
تست سرعت 727 برای روشن شدن دوستان .
هنوز مانند قبل اول سرعت 90
تا 5 یا 6 میگ دانلود میشه میشه استاندارد و همیشه استاندارد میمونه .
با تشکر.
هادی
تست در ساعت 11:06 ق.ظ
![]()
Last edited by jabarsink2000; 31-05-2010 at 10:20.
با سلام خدمت دوستان.طبق بررسیهایی که من انجام دادم علت اختلال سرعت اینترنت مشخص شد. تقریبا" یک ماه هستش که اینترنت سه استان گلستان و مازندران و گیلان مشکل پیدا کرده. چون این سه تا استان شمالی دیتاشونو از شهر بابل (0111) می گیرند و فیبر نوری ترانزیت بابل با تهران مشکل پیدا کرده . اینترنت این سه تا استان با مشکل مواجه شده و به زودی مشکل بر طرف می شود.
سلام دوستان بالاخره مشکل خط من حل شد
حالا بگید بین اندیشه و پارس کدوم بهتره خط 4
اندیشه
من که پارس دارم ناراضی هستم اساسی
الان وسط ظهر سرعت 32 هست قبلا 144 بود
ای کاش اینترنت مخابرات استان گیلان راه بیفته تا اینا بدونن رقابت یعنی چی
به نظر می یاد اون PAP های اصلی با هم تبانی کردن سرعت شاتل تهران هم همون 32 هست (از دوستان شنیدم)
به هر حال دارن گند می زنن به هر چی اینترنته
اندیشه 15 تومن بابت نصب میگیره!بجز وصل کردن مودم و ایجاد کانکشن کاره دیگه ای هم داره ؟؟
منظورم اینه که خودم نمیتونم راش بندازم پول اضافی ندم؟؟
اندیشه بگیر... تو پارس کسی نیاد که تا 1 ماه دیگه ماله خودمه...بیگی که اومد...
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
اولا 10 تومن... میتونی خودتم نصب کنی... ولی پارس در هر دو صورت میگیره... کلاس بالاست دیگه...
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
اقا دمت گرم... زودتر میگفی... حالا کی درست میشه؟ نشه میریم پارس ویا...
راستی شما تو قسمت امور مشترکین هستید یا پشتیبانی فنی؟!![]()
سرعت پارس در خط 727 عالیه تنها مشکل قیمت بالای حجم اضافه است که من همیشه آخر ماه حجم کم میارم. ولی خدایش عجب پشتیبانی قوی داره پارس آنلاین نه پارس وی. هفته بعد دیگه انشالله میریم از اندیشه هم سرویس بگیریم با پارس مقایسه کنیم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)