ممنون . ولی به مسیری که گفتی رفتم و تیک show icon in notification area when connected فعال بود در حالی که مشکل پابرجاست!
مورد دوم هم انجام دادم ولی گزینه ای بنام dc وجود نداره !!! در حالیکه کانکت هستم.
![]()
ممنون . ولی به مسیری که گفتی رفتم و تیک show icon in notification area when connected فعال بود در حالی که مشکل پابرجاست!
مورد دوم هم انجام دادم ولی گزینه ای بنام dc وجود نداره !!! در حالیکه کانکت هستم.
![]()
دوستان لطفا راهنمایی کنید
درایو سی بیخودی پر می شه بدون اینکه بدونم از کجا فایل ها می یاد حدود 1.5 گیگا بایت از درایو سی من مشخص نیست چرا پر شده در حالیکه حجم کل برنامه های ویندوز و خود ویندوز ایکس پی 5.25 گیگا هست و درایو من 6.85 گیگا بایت
آخرین آنتی ویروس هم دارم و آپدیت هست نود 34 ورژن 4
کارت دی وی بی دارم و با نرم افزار های موزیلا - kmplayer - و اسکای نت و دی وی بی دریم بیشتر کار می کنم
سلام
من نمیتونم فولدری به نام " con " بسازم . مشکل از ویندوزه ؟
اون 1.5 گیگابایت ثابته یا مدام در حال افزایشه؟
یه لیست کامل از برنامه هاتون بذارید.
سلام
جدیدا موقع کانکت شدن به اینترنت این پیغام کانکنت شدن برای من میاد
یا موقع خاموش کردن این پیغام میاد
در حالیکه قبلا کانکت میشدم و ی خاموش میکردم این پیغامها نمیومد. چیکار کنم که این پیغامها دیگه نیاد
adobe felshpleyr _ sockwavepleyr نصب كردم اما ويدئو را فقط صوتي اجرا ميكنه ويندوزم اورجينال MRT XP3
ممنون وسرفرازباشيد
مگه قراره این بالون ها نمایش داده نشن؟
ویندوز اکس پی این قابلت رو بطور پیش فرض داره
دیگه مال شما رو چجوری بوده نمیدونم
تا سه روز پیش 1گیگ فضای خالی داشتم توی درایو سی اما هر بار که ویندوز بالا می یاد یک مقدار کم می شد تا اینکه امروز رسیده رو 170 مگ فضای خالی
یک عکس از همه برنامه هام گذاشتم
ببینید مشکل از کجاست ممنون می شم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایلی که باز میکنی چه فرمتی؟
باور بکن که اون بالون رو نمایش نمیداد. الان نمایش میده و اصلا بهش عادت ندارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)