تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 450 از 1635 اولاول ... 3504004404464474484494504514524534544605005509501450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,491 به 4,500 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

میخواستم بدونم واسه کدوم مدل از دوربین ها قاب واسه ی غواصی هست؟

اگه توضیحات کامل باشه خیلی خیلی ممنون میشم.
    بعضی دوربینها هستن که ضد آبن. دوربینای کامپکت هستن. بعضی ها هم مخصوص آب! یعنی برای این ساخته شدن که شما باهاشون زیر آب عکس بگیرید و همراهشون محفظه دارن. یعنی همون قاب که البته با اینهایی که گفتم، تا عمق 2 و 3 متر بیشتر نمیتونید برید و عکس بگیرید. چند وقت پیش یک مدل از همین ها رو جایی دربارش خوندم. اگر پیدا کردم مینویسم اطلاعاتش رو.
    یه سری دوربینها هم یک بار مصرف هستن که مخصوص عکاسی زیر آبن.
    درباره ی اینکه کدوم مدل ها قاب دارن و میشه زیر آب باهاشو عکاسی کرد، دوربینهای تقریبا گرون و البته حرفه ای، مثل D300 نیکون و 5D کنن، محفظه دارن که البته محفظه هاشون، حتی از دوربین هم گرون تره!
    اما دوربینی مثل G9 کنن که کامپکت بسیار خوبی هست هم محفظه داره و اگر فروشگاه ها داشته باشن میتونید تهیه کنید.
    در هر صورت برای عکاسی زیر آب، غیر از محفظه، لوازم دیگه ای هم مورد نیاز هست مثل فلاش های مخصوص، لنزهای واید، فیلترهای متفاوت و ....
    شما دوربین مد نظرتون رو بگید تا من بپرسم براتون.
    Last edited by Hectorist; 05-01-2010 at 10:31.

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

دوستان این فروشگاه نیکاسو "کمراشاپ" camerashop . ir که به صورت اینترنتی هم هست فروشگاه قابل اطمینانیه؟؟ تا حالا ازش خرید کردین
    میخوایم اینترنتی ازش یه کانن 500دی بخریم.
    فروشگاه خوب دیگه سراغ ندارید؟
    Last edited by starpars; 05-01-2010 at 14:50.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان این فروشگاه نیکاسو "کمراشاپ" camerashop . ir که به صورت اینترنتی هم هست فروشگاه قابل اطمینانیه؟؟ تا حالا ازش خرید کردین
    میخوایم اینترنتی ازش یه کانن 500دی بخریم.
    فروشگاه خوب دیگه سراغ ندارید؟
    خرید اینترنتی ریسک های خاص خودش رو داره .. بخصوص اگه از فروشگاه های اینترنتی ایرانی بخری ... مساله اعتماد و قابل اطمینان بودن فروشگاه هم فقط یکی از ریسک های موجود در این کاره .. اگه دوست داشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست من رو در این باره ببین. در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست هم یکی دوتا رو معرفی کرده ام.
    میخواستم بدونم واسه کدوم مدل از دوربین ها قاب واسه ی غواصی هست؟

اگه توضیحات کامل باشه خیلی خیلی ممنون میشم.
    من برای کارای سونی تجهیزات جانبی از جمله محفظه ضد آب دیده ام... نمایندگی های جمهوری ... اگه اشتباه نکنم، اینا رو بصورت استاندارد (اصطلاحاً generic) طراحی می کنن تا به دوربین های مختلف از یک یا چند سری اون مارک بخوره ... باید حضوری بری و بپرسی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه msseng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

canon SX20 IS
    یا
    Sony HX1
    ؟

شما کدوم رو ترجیح میدین؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Neoonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان من با 350 تومن چه دوربین مناسبی میتونم بگیرم، کار خاصی هم نمیخوام با دوربین بکنم، در حد گرفتن عکس های یادگاری توی مهمونی و سفر و همینطور بعضا فیلم و اینا. البته عکس در اولویت هست.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

canon SX20 IS
    یا
    Sony HX1
    ؟

در این مورد قبلاً خیلی بحث شده .. کافیه یه سرچ بکنی .. مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (یکی دوبار در اون صفحه بحث اش شده)، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

من SX20 رو ترجیح میدادم.
    دوستان من با 350 تومن چه دوربین مناسبی میتونم بگیرم، کار خاصی هم نمیخوام با دوربین بکنم، در حد گرفتن عکس های یادگاری توی مهمونی و سفر و همینطور بعضا فیلم و اینا. البته عکس در اولویت هست.
    به نظر من:
    SD980 از Canon
    Panasonic Lumix DMC-ZR1

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان

شاید یکی 2 بار این سوالو کرده باشم اما فردا دارم میرم برای خرید دوربین

بین اینها کدوم بهترینهههههههههههههه از همه نظر

sx20
    fz38
    Fujifilm FinePix S200EXR

قیمت هاشونم اگر دارین بدین

تو رنج قیمت این 3 تا چیزی بهتر از این ها هست یا نه؟

ممنون.
    Last edited by S@nti@go_s&k; 07-01-2010 at 07:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام من بین دو مدل FZ38 و S200EXR فوجی موندم دوستان کدامشون رو صلاح میدونن البته بگم فیلمبرداریش خیلی مهم نیست ولی کیفیت عکسش خیلی برام مهمه ! میخواهم تا حدودی به سمت عکاسی برم ولی آماتور هستم اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

راستش یکی از آشنایان نزدیک که به عکاسی هیچ علاقه ای نداره از من خواسته براش دوربین بگیرم.هدفشم فقط اینه که عکس یادگاری و خونوادگی بگیره.چند روز قبل که با هم از جمهوری رد میشدیم نمایندگی سامسونگ یه دوربین ارزون گذاشته بود چون چیزی در مورد جزییاتش نمیدونستم نذاشتم بخره گفتم برات میخرم(دو سالی هست میخواد بخره)اون موقع تنها چیزی که در اون دوربین منو بدبین کرد F بالاش بود.در هر حال فکر اگه کسی تجربه کار با کامپکت ها رو داشت ه باشه حتما به مورد خوبی باید برخورد کرده باشه چون این یه تقاضای معمولی در بازاره و فکر کنم کارخونه های دوربین سازی یه این تقاضا پاسخی داده باشند!

در ضمن محدودیت خاصی از نظر مالی در کار نیست ولی فکر کنم انتظارش زیر ۲۰۰ باشه(البته برای من که گفتم برات تهیه میکنم بهتره چیزی باکیفیت قابل قبول باشه حالا قیمتش هرچی)
    تو این حدود قیمت از سری A کنان چند مدل مناسب هست. مثل A590 و A1100 و A2000
    سلام
    خسته نباشید
    من یه دوربین میخوام که فکوس دستی باشه رنگا طبیعی باشن اروز ن هم باشه حول هوش 200تا 300
    خودم اینا رو دیدم نظرتون دربارشون چیه (خاطره خوبی از کننون ندارم)
    Nikon Coolpix L100
    قيمت : 282000 تومان

Canon PowerShot SX120 IS
    قيمت : 245000 تومان
    SX120 دوربین خوبیه. مشکلش اینه که لنزش واید نیست.

سلام اینجا یک نمایشگاه سونی زدن و فعلا تخفیف خوبی می ده تصمیم دارم یک دوربین دیجیتال تا سقف 300 بخرم هنوز به نمایشگاه نرفتم زیاد حرفه ای نیستم و مطالباتم هم حرفه ای نیست برعکس خیلی ها زوم کردن برام زیاد اهمیتی نداره در عوض کیفیت فیلم برداری مهمه همچنین رزولیشن بالای دوربین عکاسی پیشنهادها چیه؟ حالا یکم قیمت هم بالا بزنه طوری نیست
    دوربین ایده آل برای شما W290 هست.
    دوستان بفرمایید لوازم جانبی که برا دوربین میگیرن و کلی قیمتش هم میشه شامل چیا هست مگه؟
    مثلا دوربینی که 400 تومان هست با لوازم جانبیش چقدر میشه؟ فوقش کیف و باتری و شارژر میخواد دیگه.
    مهمترینشون مموری هست. که قیمتش بسته به حجم و سرعت و برند متفاوته. میتونه از 10 تومن باشه تا 70 تومن.
    موارد دیگه فیلتر UV و محافظ لنز و کیف (در صورتی که همراه دوربین نباشه) و سه پایه (در صورتی که دوربین SLR-Like باشه و به این مورد نیاز داشته باشید).

canon SX20 IS
    یا
    Sony HX1
    ؟

بستگی به این داره که فیلمبرداری چقدر براتون اهمیت داره. البته فیلمبرداری SX20 هم خوبه. ولی سونی فوق العاده س.
    من خودم SX20 رو ترجیح میدم. کیفیت عکس HX1 چندان بالا نیست.
    من SD980 از کنان رو پیشنهاد میکنم.
    سلام دوستان

شاید یکی 2 بار این سوالو کرده باشم اما فردا دارم میرم برای خرید دوربین

بین اینها کدوم بهترینهههههههههههههه از همه نظر

sx20
    fz38
    Fujifilm FinePix S200EXR

قیمت هاشونم اگر دارین بدین

تو رنج قیمت این 3 تا چیزی بهتر از این ها هست یا نه؟

ممنون.
    من S200 رو پیشنهاد نمیکنم. نقاط قوت خودش رو داره ولی نقطه ضعف هم داره. تفاوت اون دو تای دیگه هم در صفحات قبل گفته شد.
    سلام من بین دو مدل FZ38 و S200EXR فوجی موندم دوستان کدامشون رو صلاح میدونن البته بگم فیلمبرداریش خیلی مهم نیست ولی کیفیت عکسش خیلی برام مهمه ! میخواهم تا حدودی به سمت عکاسی برم ولی آماتور هستم اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم
    FZ38 به نظر من برای شما مناسب تر هست.

10. 3 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگه دو تا دوربین در رده یکی SX20 و یکی SX120 از برند نیکون و پاناسونیک بخوایم , کدام گزینه رو میشه در نظر گرفت؟ ( هر کدوم جدا)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •