تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 450 از 949 اولاول ... 350400440446447448449450451452453454460500550 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,491 به 4,500 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

کاش سرویس یک مگ 10 گیگ ماهانه داشتید وبی فعلا که قصد دارم سرویس 512 برنزی نامحدود رو امتحان کنم. یک سوال نن الان منتظر تخلیه خطم هستم شنبه احتمالا تموم میتونم شنبه تماس بگیرم برای اقدام ؟ مرکز استقلال اذیت میکنه ؟ ببینید من کارم با نت الان 8 روز قطعه بالای 300 ضرر کردم اگه برای رانژه بعد ارسال درخواست شما شخصا برم ممکنه یکروز وصل بشه؟چون همه میدونیم رانژه کار شاقی نیست نمیدونم چرا برای شرکت های دیگه دو این همه اذیت میکنند !!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

همینکه یکنفر از طرف شون میاد اینجا مودبانه جواب کاربرارو میده خودش حسنه تو این اوضاع
    (تاپیک صبانت خاطرت هست نماینده شهرستان شون میومد فقط انتریک میکرد کاربرای ناراحتو و چرند می بافت؟)
    حیف که فناوا هم پورت خالی نداره تو مرکز ما . درسته یکم گرونتره ولی حداقل انسانیت نشون میدن نه مثل صبانت بی شخصیت .

من یکماه هست از صبانت تخلیه کردم اومدم فناوا.
    واقعا از فناوا راضی بودم و هستم. هم برخورد و هم کیفیت سرویس.
    آقای نماینده فناوا هم با اینکه مال مشهد هست و ولی سوال منو که مربوط به تهران هست (فکر میکردم بعضی از سرویسها حذف شده) جواب میده. در حالیکه تاپیک صبانت یه نماینده داشت که به دانلودرها گفت مفت خور!
    فقط حیف که شرکت فناوا با اعمال قدرت بیرونی، مجبور شدن قیمت نامحدود 512 رو به شدت ببرن بالا و من بعلت گرونی سرویس به اجبار باید برم مخابرات.
    وگرنه فناوا برای من از هر نظر عالی بود
    Last edited by armin321; 09-10-2014 at 19:23.

3. 4 کاربر از armin321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

آدرس‌های سرورهای DNS شبکه دیتای کشور به شرح زیر است:

217.218.127.127

217.218.155.155

5. 3 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fanava-Mashhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کاش سرویس یک مگ 10 گیگ ماهانه داشتید وبی فعلا که قصد دارم سرویس 512 برنزی نامحدود رو امتحان کنم. یک سوال نن الان منتظر تخلیه خطم هستم شنبه احتمالا تموم میتونم شنبه تماس بگیرم برای اقدام ؟ مرکز استقلال اذیت میکنه ؟ ببینید من کارم با نت الان 8 روز قطعه بالای 300 ضرر کردم اگه برای رانژه بعد ارسال درخواست شما شخصا برم ممکنه یکروز وصل بشه؟چون همه میدونیم رانژه کار شاقی نیست نمیدونم چرا برای شرکت های دیگه دو این همه اذیت میکنند !!!
    سرویس 1 مگابیت تا 6 مگابیتمون رو امتحان کنید لطفاً. با دفتر تماس بگیرید سرویس درخواستی خودتون رو اعلام کنید. راهنماییتون می کنند.
    متاسفانه مرکز مخابراتی استقلال خیلی اذیت می کنه، وقتی تماس گرفتین با خانم ناصری صحبت کنید. ایشون می تونند رانژه خطتون رو سریعتر پیگیری کنند. خودتون اگه برید بیشتر اذیتتون می کنند.

7. این کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام کا
    پیش شماره خونتم بگو
    سلام کا
    پیش شماره 442 هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من رانژه قبلی نامه شو خودم گرفتم رفتم مرکز مطهری اتاق معاون مرکز گفتم این ضروریه و قبول کرد , رسیدم دفتر خط وصل شده بود !
    ( البته قبول دارم که بستگی به طرف داره و هربار ممکنه اینطور نشه ولی بنظرم اگر پای ضرر و زیان در میانه حتما خودت برو احتمال قوی سریع وصلش میکنند)

10. 2 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من رانژه قبلی نامه شو خودم گرفتم رفتم مرکز مطهری اتاق معاون مرکز گفتم این ضروریه و قبول کرد , رسیدم دفتر خط وصل شده بود !
    ( البته قبول دارم که بستگی به طرف داره و هربار ممکنه اینطور نشه ولی بنظرم اگر پای ضرر و زیان در میانه حتما خودت برو احتمال قوی سریع وصلش میکنند)
    بنظرم درسته باید بره و مشکلشو بگه شاید طرف شیر خرس نخورده باشه و منصف باشه کارشو سریعتر انجام بده
    چون واقعا کار خاصی نیست

12. 3 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت hamedbagheri8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    عزیزانی که فناوا دارن یه راهنمایی کنن شبانه وضعیت چطوره؟ سرعت دانلود افت میکنه یا نه؟

در آغاز فعالیت hamedbagheri8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یکماه هست از صبانت تخلیه کردم اومدم فناوا.
    واقعا از فناوا راضی بودم و هستم. هم برخورد و هم کیفیت سرویس.
    دوست عزیز شبانه سرعتت رو چنده؟

15. این کاربر از hamedbagheri8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام کسی میتونه بگه تو کل ایران مخصوصا خوزستان پینگ در سرورهای ایرانی و خارجی و بدون تایم اوتی در فن آوا پایینتره یا مخابرات لطفا مسئوالان و مدیران و کاربران راهنمایی کنن چون من میخوام برای گین آنلاین نت بگیرم؟؟؟؟؟
    لطفا سریع تر من آبادان زندگی میکنم و چند روز دیگه شارژ نتم از شاتل تموم میشه
    و میخوام 128 نامحدود فن آوا یا مخابرات بگیرم
    Last edited by maniya12; 10-10-2014 at 15:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •