اصلا از هر لحاظ ps3 بالاتره----از نظر سخت افزاري هم بلوري داره---راستي من با ايكس باكس اصلا آشنايي ندارم درايوش دي وي دي هست اگه اشتباه نكنم؟؟؟
اصلا از هر لحاظ ps3 بالاتره----از نظر سخت افزاري هم بلوري داره---راستي من با ايكس باكس اصلا آشنايي ندارم درايوش دي وي دي هست اگه اشتباه نكنم؟؟؟
در ضمن من هیچ تعصبی هم نسبت به پی 3 ندارم(شما هم که انقدر طرفدار سند و مدرکی با سند و مدرک تهمت به آدم بزن نه از رو هوا) ولی میدونی چرا رفتم پلی 3 خریدم 360 نخریدم؟؟ فقط بخاطر اینکه بازی اوریجینال بخرم
دوست عزیز سعی کنید در متن پستهایی که میدید بی احترامی به کسی نکنید چون ما نه با شما و نه با کسی دیگه دعوا نداریم و همونطور هم که از اول گفتم خواهان بحث های همرا با جنجال نیستم!
هم من و هم میلاد با یک سری دلیل و مدرک حرفهای خودمون رو فقط جهت اطلاع رسانی و نه چیزه دیگری اثبات کردیم ! اما شما و دوستاننتون چی!!؟
حتی یک منبع رو هم ارائه نکردند!!
به قول میلاد اگر یه منبع برای صحت حرفاشون معرفی کنن خوب دیگه بحثی نمیمونه و ما هم دیگه ادامه نمیدیم ولی دریغا که ...!
کمی واقع بینانه به قضیه نگاه کنید نه همینجوری سره تعصب و علاقه و ...
دوست عزیز میشه اون قسمتی را که رنگی کردم را بیشتر دربارش توضیح بدین؟
دوست عزیز ایا شما تصور میکنید فروش بازیهای کپی را هم جزو امار فروش جهانیه یک بازی حساب میکنند!!!!!؟
ما بی احترامی نکردیم شما حرفهایی که با مزاجتون سازگار نیست رو بی احترامی تلقی میکنید
نه بحساب نمیارن اما میتونن اعلام کنن که ما تو کشورهای جهان سوم کلی طرفدار داریم(اونم با کپی)
شما فقط یه دونه Ps3 دارید ؟ کنسول دیگه ای ندارید ؟
خیلی برام جالبته اون قدیم ها توی تاپیک 360 به من میگفتند که مگه سونی مال باباته که اینطوری مینویسی ! بعد اینجا میگفتند مگه برای مایکروسافت کار میکنی !
من نمیدونم چرا کسانیکه فن یک کنسول میشند تا یه چیزی که خوششون نمیاد میشوند فوری داغ میکنند .
در ضمن شما تعریف درستی از دزدی نداری ، اگر بخوای اینطوری حساب کنی باید بری از ته چاه آب بکشی و زندگی کنی چونکه هر چیزی که داری استفاده میکنی از جمله سیستم عامل کامپیوتر خونت و نرم افزار هایی که روش نصبه همه کپیه ! حالا بازی کپی روی یک کنسول از نظر شما شده دزدی ؟ اون هم توی کشوری که تحریمه ؟
تازه همش حدود یک درصد از دارندگان 360 دستگاهشون کپی اجرا میکنه پس این داستان تاثیری روی فروش نداره ، کنسول ویی کپی خور میشه خیلی هم خوب میشه طوری که برای اجرای بازی به دیسک نیازی نداره ولی آمار فروش بازی های اورجینالش از همه کنسول ها روی هم بیشتره !
اگر چشمهای خشگلتو باز کنی میبینی نوشتم Prologue
بازم بگو نمیرسه
دوست عزیز شما که با یک کنسول دیگه آشنایی ندارید چهه طوری میگید از هر لحاظ بالاتره ؟
بلوری هم اینپوت دیوایس محصوب میشه و در رنک سخت افزاری کنسول تاثیری نداره .
بله درایو 360 دی وی دی هست و این خودش یکی از نقاط قوتشه البته بلو ری هم تکنولوژی خیلی خوبیه ولی سونی یک مقداری توی عرضه اشت عجله کرد .
چون حرف شما و یه دونه عکس که میشه خیلی راحت دستکاریش کرد سند و مدرک معتبر محصوب نمیشه شما رو پاس میدم به گیم اسپات و ریتینگ بازی
8.3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فورزا 2 :
9.2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فورزا 3
9.5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم مال سایت IGN :
8.1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فورزا 2 :
8.9کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فورزا 3 :
9.4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی مورد نظر شما حتی امتیازش از فورزا 2 هم پایین تره !
البته GameSPOT و IGN هم مال مایکروسافته و اصلا پول میگیرند که به نفع مایکروسافت بنویسند و امتیاز بدند
از این مدل عکس ها و بچه بازی ها مثل مور و ملخ توی نت ریخته ، هم به نفع فورزا هم به نفع GT :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید که قبلش باید از شما اجازه میگرفت!!البته بلو ری هم تکنولوژی خیلی خوبیه ولی سونی یک مقداری توی عرضه اشت عجله کرد
به عرضتون برسونم که من هم سیستم عاملم هم آنتی ویروسم اوریجیناله.من موندم چرا خودتوت هی جواب خودتوتو اینجوری میدید 100دفعه خودتون گفتید که از رو هوا حرف نزنیم بعد خودتون... آهان احتمالا شما خونتون رنگین تره.ببخشید نمیدونستمهر چیزی که داری استفاده میکنی از جمله سیستم عامل کامپیوتر خونت و نرم افزار هایی که روش نصبه همه کپیه ! حالا بازی کپی روی یک کنسول از نظر شما شده دزدی ؟ اون هم توی کشوری که تحریمه ؟
این دوستمونم راست میگهچشمهای خشگلتو باز کنی میبینی نوشتم Prologue
راستی اینقدر داغ نکنید عیب نداره 360 خیلی کنسول خوبیهمن نمیدونم چرا کسانیکه فن یک کنسول میشند تا یه چیزی که خوششون نمیاد میشوند فوری داغ میکنند
رفتار شما با آواتارتان همخوانی بسیار شگفت انگیزی داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)