تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 450 از 1219 اولاول ... 350400440446447448449450451452453454460500550950 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,491 به 4,500 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

اصلا از هر لحاظ ps3 بالاتره----از نظر سخت افزاري هم بلوري داره---راستي من با ايكس باكس اصلا آشنايي ندارم درايوش دي وي دي هست اگه اشتباه نكنم؟؟؟

2. این کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در ضمن من هیچ تعصبی هم نسبت به پی 3 ندارم(شما هم که انقدر طرفدار سند و مدرکی با سند و مدرک تهمت به آدم بزن نه از رو هوا) ولی میدونی چرا رفتم پلی 3 خریدم 360 نخریدم؟؟ فقط بخاطر اینکه بازی اوریجینال بخرم

4. این کاربر از armenak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

2 3 تا از این فن بوی های 360 ریختن اینجا شلوغش کردن وگرنه چیز خاصی نیست زیادم نمیخواد راجع به اینکه 360 بهتره به این دلایل.... بحث کنید اونی که بخواد بفهمه میفهمه
    دوست عزیز سعی کنید در متن پستهایی که میدید بی احترامی به کسی نکنید چون ما نه با شما و نه با کسی دیگه دعوا نداریم و همونطور هم که از اول گفتم خواهان بحث های همرا با جنجال نیستم!

هم من و هم میلاد با یک سری دلیل و مدرک حرفهای خودمون رو فقط جهت اطلاع رسانی و نه چیزه دیگری اثبات کردیم ! اما شما و دوستاننتون چی!!؟

حتی یک منبع رو هم ارائه نکردند!!

به قول میلاد اگر یه منبع برای صحت حرفاشون معرفی کنن خوب دیگه بحثی نمیمونه و ما هم دیگه ادامه نمیدیم ولی دریغا که ...!

کمی واقع بینانه به قضیه نگاه کنید نه همینجوری سره تعصب و علاقه و ...

این دلیل نمیشه که بریم دزدیییی.شما بفهم چی داری میگی
    این کار یعنی کپی خریدن هیچ فرقی با دزدی نداره ببین خود مایکروسافت که این همه طرفدار قانون کپی رایته برای اینکه آمار فروش بازیهاش بره بالا حاضر نیست جلوی این دزدی هارو بگیرهدیگه چه برسه به شما
    مطمئن باش انقدر شرف دارم که اگه پلی 3 هم حتی -- شد برم بازی اوریجینال بخرم ناگفته نمونه که آدم چون توی این مملکت زندگی میکنه نباید اینچیزارو رعایت کرد آره شاید بهم بخندن ولی مهم اینه که بتونی توی لجنزار یه نیلوفر آبی بمونی
    دوست عزیز میشه اون قسمتی را که رنگی کردم را بیشتر دربارش توضیح بدین؟

دوست عزیز ایا شما تصور میکنید فروش بازیهای کپی را هم جزو امار فروش جهانیه یک بازی حساب میکنند!!!!!؟

6. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ما بی احترامی نکردیم شما حرفهایی که با مزاجتون سازگار نیست رو بی احترامی تلقی میکنید

نه بحساب نمیارن اما میتونن اعلام کنن که ما تو کشورهای جهان سوم کلی طرفدار داریم(اونم با کپی)

8. این کاربر از armenak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

این دلیل نمیشه که بریم دزدیییی.شما بفهم چی داری میگی
    این کار یعنی کپی خریدن هیچ فرقی با دزدی نداره ببین خود مایکروسافت که این همه طرفدار قانون کپی رایته برای اینکه آمار فروش بازیهاش بره بالا حاضر نیست جلوی این دزدی هارو بگیره(فکر کردی کاری داره براش؟؟؟) دیگه چه برسه به شما
    مطمئن باش انقدر شرف دارم که اگه پلی 3 هم حتی -- شد برم بازی اوریجینال بخرم ناگفته نمونه که آدم چون توی این مملکت زندگی میکنه نباید اینچیزارو رعایت کرد آره شاید بهم بخندن ولی مهم اینه که بتونی توی لجنزار یه نیلوفر آبی بمونی

در ضمن من هیچ تعصبی هم نسبت به پی 3 ندارم(شما هم که انقدر طرفدار سند و مدرکی با سند و مدرک تهمت به آدم بزن نه از رو هوا) ولی میدونی چرا رفتم پلی 3 خریدم 360 نخریدم؟؟ فقط بخاطر اینکه بازی اوریجینال بخرم
    ما بی احترامی نکردیم شما حرفهایی که با مزاجتون سازگار نیست رو بی احترامی تلقی میکنید

نه بحساب نمیارن اما میتونن اعلام کنن که ما تو کشورهای جهان سوم کلی طرفدار داریم(اونم با کپی)

شما فقط یه دونه Ps3 دارید ؟ کنسول دیگه ای ندارید ؟

خیلی برام جالبته اون قدیم ها توی تاپیک 360 به من میگفتند که مگه سونی مال باباته که اینطوری مینویسی ! بعد اینجا میگفتند مگه برای مایکروسافت کار میکنی !

من نمیدونم چرا کسانیکه فن یک کنسول میشند تا یه چیزی که خوششون نمیاد میشوند فوری داغ میکنند .

در ضمن شما تعریف درستی از دزدی نداری ، اگر بخوای اینطوری حساب کنی باید بری از ته چاه آب بکشی و زندگی کنی چونکه هر چیزی که داری استفاده میکنی از جمله سیستم عامل کامپیوتر خونت و نرم افزار هایی که روش نصبه همه کپیه ! حالا بازی کپی روی یک کنسول از نظر شما شده دزدی ؟ اون هم توی کشوری که تحریمه ؟

تازه همش حدود یک درصد از دارندگان 360 دستگاهشون کپی اجرا میکنه پس این داستان تاثیری روی فروش نداره ، کنسول ویی کپی خور میشه خیلی هم خوب میشه طوری که برای اجرای بازی به دیسک نیازی نداره ولی آمار فروش بازی های اورجینالش از همه کنسول ها روی هم بیشتره !

10. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال abol_fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

3

الان چون شما گفتی نمیرسه ؟

GT5 که هنوز نیومده ! شما چه طوری مقایسه کردی ؟ که میگی بحثی هم توش نیست ؟

در مورد سین بازی هم شما باید با سند و مردک حرف بزنی نه از روی هوا و شکم و فن بوی بازی و این حرفها
    اگر چشمهای خشگلتو باز کنی میبینی نوشتم Prologue
    بازم بگو نمیرسه

12. 2 کاربر از abol_fa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اصلا از هر لحاظ ps3 بالاتره----از نظر سخت افزاري هم بلوري داره---راستي من با ايكس باكس اصلا آشنايي ندارم درايوش دي وي دي هست اگه اشتباه نكنم؟؟؟
    دوست عزیز شما که با یک کنسول دیگه آشنایی ندارید چهه طوری میگید از هر لحاظ بالاتره ؟
    بلوری هم اینپوت دیوایس محصوب میشه و در رنک سخت افزاری کنسول تاثیری نداره .

بله درایو 360 دی وی دی هست و این خودش یکی از نقاط قوتشه البته بلو ری هم تکنولوژی خیلی خوبیه ولی سونی یک مقداری توی عرضه اشت عجله کرد .

14. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اگر چشمهای خشگلتو باز کنی میبینی نوشتم Prologue
    بازم بگو نمیرسه
    چون حرف شما و یه دونه عکس که میشه خیلی راحت دستکاریش کرد سند و مدرک معتبر محصوب نمیشه شما رو پاس میدم به گیم اسپات و ریتینگ بازی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    8.3

فورزا 2 :

کد:
    9.2

فورزا 3

کد:
    9.5

این هم مال سایت IGN :

کد:
    8.1

فورزا 2 :

کد:
    8.9

فورزا 3 :

کد:
    9.4

بازی مورد نظر شما حتی امتیازش از فورزا 2 هم پایین تره !

البته GameSPOT و IGN هم مال مایکروسافته و اصلا پول میگیرند که به نفع مایکروسافت بنویسند و امتیاز بدند

از این مدل عکس ها و بچه بازی ها مثل مور و ملخ توی نت ریخته ، هم به نفع فورزا هم به نفع GT :

کد:
    کد:

16. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

البته بلو ری هم تکنولوژی خیلی خوبیه ولی سونی یک مقداری توی عرضه اشت عجله کرد
    ببخشید که قبلش باید از شما اجازه میگرفت!!
    هر چیزی که داری استفاده میکنی از جمله سیستم عامل کامپیوتر خونت و نرم افزار هایی که روش نصبه همه کپیه ! حالا بازی کپی روی یک کنسول از نظر شما شده دزدی ؟ اون هم توی کشوری که تحریمه ؟
    به عرضتون برسونم که من هم سیستم عاملم هم آنتی ویروسم اوریجیناله.من موندم چرا خودتوت هی جواب خودتوتو اینجوری میدید 100دفعه خودتون گفتید که از رو هوا حرف نزنیم بعد خودتون... آهان احتمالا شما خونتون رنگین تره.ببخشید نمیدونستم

چشمهای خشگلتو باز کنی میبینی نوشتم Prologue
    این دوستمونم راست میگه
    من نمیدونم چرا کسانیکه فن یک کنسول میشند تا یه چیزی که خوششون نمیاد میشوند فوری داغ میکنند
    راستی اینقدر داغ نکنید عیب نداره 360 خیلی کنسول خوبیه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ببخشید که قبلش باید از شما اجازه میگرفت!!

به عرضتون برسونم که من هم سیستم عاملم هم آنتی ویروسم اوریجیناله.من موندم چرا خودتوت هی جواب خودتوتو اینجوری میدید 100دفعه خودتون گفتید که از رو هوا حرف نزنیم بعد خودتون... آهان احتمالا شما خونتون رنگین تره.ببخشید نمیدونستم

این دوستمونم راست میگه

راستی اینقدر داغ نکنید عیب نداره 360 خیلی کنسول خوبیه
    رفتار شما با آواتارتان همخوانی بسیار شگفت انگیزی داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •