Nvidia جان خیلی ممنون sa3er عزیز جوابم رو داد ولی این قوله خداییش خیلی سگه
Nvidia جان خیلی ممنون sa3er عزیز جوابم رو داد ولی این قوله خداییش خیلی سگه
نه بابا اونجا که خیلی آسونه !
اصلا باهاش درگیر نشو با استفاده از اون کلید هایی که میده جا خالی بده و آخر حسابشو برس![]()
این یکی از سخت ترین غولهای بازیه این بازی هیچ راهی به ما نداده وقتی ادم و می گیره خلاص و تمام زحمتهات به هدر میره تازه می دونی بدترین قسمتش کجاست؟ بعد از اینکه می بازی باید کلی بدویی
تازه کاوه جان (اگه درست گفته باشم) ما که مثل تو بازیخور نیستیم داداش
یه چیز دیگه کجا شلیک کنم بهش اثر میکنه و می میره؟ وقتی یه موجودی از تو پشتش بیرون میاد میتونم بکشمش یا نه؟
الان خون جلوی چشامو گرفته بیش از 10 بار من و کشتتا تیکه تیکش نکنم دست بردار نیستم
![]()
اومد یا نه ؟ یوبی ورژن اصلی رو ریایس کرد یا نه ؟ فرق کردن اینا با هم یا نه ؟
نه متاسفانه هنوز خبري نيست!
باز این UBI کثیفتاریخ انداخت ...
![]()
شده June 2007
یه نگاه بیاندازید>>>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم برای راحت تر کشتنش میتونی اول ( با یک تفنگ قوی ) به پاش بزنی ، بعد که زانو زد ، سریع بزنی به سرش .این یکی از سخت ترین غولهای بازیه این بازی هیچ راهی به ما نداده وقتی ادم و می گیره خلاص و تمام زحمتهات به هدر میره تازه می دونی بدترین قسمتش کجاست؟ بعد از اینکه می بازی باید کلی بدویی
تازه کاوه جان (اگه درست گفته باشم) ما که مثل تو بازیخور نیستیم داداش
یه چیز دیگه کجا شلیک کنم بهش اثر میکنه و می میره؟ وقتی یه موجودی از تو پشتش بیرون میاد میتونم بکشمش یا نه؟
الان خون جلوی چشامو گرفته بیش از 10 بار من و کشت تا تیکه تیکش نکنم دست بردار نیستم
همین کار رو ادامه بدی به درک واصل میشه
بابا بیخیال این UBI بشید . خودش رو خیلی خراب کرد در بین بازی باز ها . من که به خاطر سه گانه پرنس خیلی از کار هاش خوشم اومد ولی با این تاریخ انتشارش ازش نا امید شدمباز این UBI کثیف تاریخ انداخت ...
شده June 2007
یه نگاه بیاندازید>>>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Oracle_Eldorado; 27-02-2007 at 11:25. دليل: یه مطلب جا موند !
از جوابهایی که دوستان دادن ممنونم یه سوال دیگه من بازی رو با دسته انجام میدم می خوام ببینم میشه با سرعت بیشتری حرکت کرد به یک اصطلاح بدو بدو کرد![]()
يعني شما تو اين بازي نمي تونستي بدويي!!!؟!!؟
روي كيبرد كه دكمه Ctrl بود روي پد هم بايد تنظيمش كني..
جدی میگی ؟ تا الآن راه میرفتی ؟از جوابهایی که دوستان دادن ممنونم یه سوال دیگه من بازی رو با دسته انجام میدم می خوام ببینم میشه با سرعت بیشتری حرکت کرد به یک اصطلاح بدو بدو کرد
اگه با کیبورد بازی میکنی که دوستمون گقتند باید Ctrl رو بگیری بعد بدویی !
اگه با دسته بازی میکنی که باید دکمه مثلث رو بزنی ( البته در دسته های Ps مثلث هستش ! ) مثلث رو میگیری بعد حرکت میکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)