تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 56 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 559

نام تاپيک: MP3 player

اگه نباشه جاش خالی می مونه jasmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زن استون عمر باتری بهتر داره .. اسپیکر داره (شما دنبال این مدلش برو) ... زیباتر به نظر میاد ... قیمت مناسب تر داره ... و بهرحال نبرد دو مدل رقیب از یک کمپانی رو می بره ..
    ممنون از پاسختون
    سوال دیگه اینکه الآن تو بازار زن استون اسپیکردار 4 گیگی هم هست یا فقط 2گیگ داره؟
    درضمن کیفیت ضبط صدای cowon u5 از زن استون بهتره؟ واگر بهتره محسوس هست یانه یعنی ارزش ترجیح دادن رو داره؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این که گفتم رو خودم رسیدم بهش. من که با هدفون فول سایز سنهایزر مدل های D2 و U5 رو با هم مقایسه کردم هیچ تفاوتی مشاهده نکردم. من هم خودم تجربه م در مورد کیفیت صدا کم نیست و میدونم کیفیت صدا فقط به SNR مربوط نمیشه. ولی خب شما هم منظور من رو درست متوجه نشدی. دوستمون پرسیدن کیفیت صداشون چه فرقی میکنه؟ شاید اگه این سوال رو شما جواب میدادی مدل ها رو بر اساس کیفیت صدا رتبه بندی میکردی. من که گفتم فرقی نمیکنند با دستگاه فرکانس ها رو تست نکردم و منحنی هاشو در نیاوردم. سوالی هم که ایشون پرسیدن در این حد تخصصی نبود. خود کووان هم هیچ وقت نگفته فلان مدلش کیفیت صداش بهتره یا فرق میکنه. فقط تنظیم صداها یه مقدار فرق میکنه. پس خواهشا به جای این که از حرف های من بحث های بزرگ درست کنین یه مقدار منطقی صحبت کنین.
    البته من به نظر شما احترام میذارم. هر چی باشه دو تا پیرهن بیشتر از ما تو این فروم پاره کردی. ولی خب من نظرمو گفتم. دوستان دیگه ای که صدای مدل های مختلف کووان رو شنیدن هم میتونن بیان اینجا نظرشونو بگن تا بدونیم نظر بقیه در این مورد چیه.
    متوجه نمیشم .. آیا من در پستم به شما توهینی کردم که حرفم رو غیرمنطقی خطاب می کنی ؟ داریم آروم بحث می کنیم ... بیا این تناقض (ببخشید این کلمه رو استفاده می کنم) رو حل کنیم ... شما اول گفتی :
    این نظر شخصی من نیست. حقیقته.
    و حالا داری تصحیحش می کنی و میگی :
    ..خب من نظرمو گفتم.
    بالاخره این نظر شما هست یا نیست ؟ ... طبیعیه که اگه اول همین نقل دومی رو گفته بودی ، بنده غلط بکنم به نظر شما بی احترامی بکنم ... اما شما جهان شمولش کردی ... آیا غیر از این بود که من حتی صحه گذاشتم بر سر اینکه نظر شخصی شماست ، اما شما ردش کردی؟

3. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    سوال دیگه اینکه الآن تو بازار زن استون اسپیکردار 4 گیگی هم هست یا فقط 2گیگ داره؟
    درضمن کیفیت ضبط صدای cowon u5 از زن استون بهتره؟ واگر بهتره محسوس هست یانه یعنی ارزش ترجیح دادن رو داره؟
    4 گیگی هم تولید شده و بفروش می رسه توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ "ولی" من ندیده ام ایران .. باید بگردی و بپرسی .. از نمایندگی های کریتیو بپرس

ریویوها میگن که فرق خاصی ندارن وحتی از کیفیت ضبط استون پلاس بیشتر تعریف شده .. منم دلم می خواد اعتماد کنم به این حرف اما اصولا باید u5 بهتر باشه ... به نظر من فرق چندانی ندارن ... نخیر - به نظرم اونقدر مهم نیست که روی انتخاب نهایی تاثیر بذاره ..

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

متوجه نمیشم .. آیا من در پستم به شما توهینی کردم که حرفم رو غیرمنطقی خطاب می کنی ؟ داریم آروم بحث می کنیم ... بیا این تناقض (ببخشید این کلمه رو استفاده می کنم) رو حل کنیم ... شما اول گفتی :

و حالا داری تصحیحش می کنی و میگی :

بالاخره این نظر شما هست یا نیست ؟ ... طبیعیه که اگه اول همین نقل دومی رو گفته بودی ، بنده غلط بکنم به نظر شما بی احترامی بکنم ... اما شما جهان شمولش کردی ... آیا غیر از این بود که من حتی صحه گذاشتم بر سر اینکه نظر شخصی شماست ، اما شما ردش کردی؟
    به قول خودتون خیلی آروم داریم بحث میکنیم. حرفی که من زدم نظر شخصیم بود. از صحت این ادعام به حدی مطمئن بودم که گفتم صد در صد همین طوره. شاید هم اشتباه میکنم. اگه اشتباه میکنم بیاین راجع به این مطلب بحث کنیم ببینیم تفاوت در دیدگاهمون کجاست تا به یه نتیجه ای برسیم.
    حرف من اینه که وقتی صحبت از کیفیت صدا به میون میاد ممکنه دو نفر در یه مورد با هم اختلاف نظر داشته باشن. این هم کاملا طبیعیه و دقیقا همون چیزیه که خود شما هم بهش اشاره کردی. ولی این مطلب معمولا در مورد کیفیت صدای بلندگو و هدفون و... صادقه. من فکر نمیکنم مدل های مختلف کووان از نظر سخت افزاری تفاوت محسوس داشته باشن (البته منظورم از سخت افزار پردازنده و... نیست. منظورم قطعات سخت افزاری هست که به خروجی صدا مربوطه). قدرت صدا خب فرق میکنه. یه مدل 64 میلی وات و یه مدل دیگه 74 میلی واته. ولی فکر نمیکنم کیفیت صدا تفاوتی بکنه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به قول خودتون خیلی آروم داریم بحث میکنیم. حرفی که من زدم نظر شخصیم بود. از صحت این ادعام به حدی مطمئن بودم که گفتم صد در صد همین طوره. شاید هم اشتباه میکنم.
    تنها اختلاف نظر ما همین بود دوست خوبم: اینکه حرفاتون نظر شخصی بود یا نبود ؟... (با توجه به اینکه اول گفتید:نبود و بعد گفتید: بود) ... اگه شما حالا معتقدید که نظر شخصی تون بوده و اون حرف رو پس می گیرید ، دیگه بحثی نیست ... ممنونم ...

وگرنه غیر از این همه چی حله :
    من فکر نمیکنم مدل های مختلف کووان از نظر سخت افزاری تفاوت محسوس داشته باشن
    آفرین ... ما به یه همچین اظهار نظرهایی نیاز داریم: شخصی، سوبژکتیو و منطقیه ...

8. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lenuxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    iهمدان

پيش فرض

کسی می دونه قیمت I7 بدون هدفونش چنده؟ و اینکه آیا بدون هدفون می فروشن؟
    بخاطر این بدون هدفون می خوام بخرم چون مستقیم می خوام برم سراغ هدفونهای سونی!

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

هدفون تو جعبه ی دستگاه هست. اگه میشه گوشی موبایل رو بدون شارژر خرید اونم میشه بدون هدفون خرید.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

هدفون تو جعبه ی دستگاه هست. اگه میشه گوشی موبایل رو بدون شارژر خرید اونم میشه بدون هدفون خرید.
    دقیقا!
    من قبلا هم به دوست عزیز lenuxe همین جوابو دادم

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان کسی چیزی از اطلاعات ایریور Lplayer چیزی میدونه ؟ چیز خوبی هست ؟

................................... اطلاعات .................................

2GB, 4GB, 8GB
    ..................
    2.0" 262K Color LCD, 320x240
    ..................
    Battery: 12 hours Audio, 4 Hours Video
    ..................
    Recording: Mic, FM, FM Scheduling; WMV
    ..................
    Audio Codec Support: MP3, WMA, OGG, ASF, FLAC
    ..................

• Video Codec Support: MPEG4 SP / WMV9 SP / XVID SP
    • Photo File Support: JPEG / BMP / PNG / GIF (Enlarge x2 - 640 x 480)
    • Sound Enhancements: SRS WOW, HD Sound, EQ Presets, 7-band Custom EQ
    • Transfer Protocol: MSC (UMS)
    • Dimensions: 60.0mm x 43.0mm x 13.0mm
    • Weight: 41.2g
    • Languages: Korean, English, German, French, Spanish, Italian, Japanese, Chinese
    • Text File Type: txt

.................................................. .................................................. ..............................

البته دوستان توجه کنید که با این طراحی که داره ادم فکر میکنه که ال سی دی باید لمسی باشه گرچه از فناوری d-click استفاده میکنه برای کار کرد .....................
    ...................
    به زودی یه اطلاعاتی رو هم درباره iriver clix2 میزارم که نسل 2 این سری هست و خیلی بهتر از نسخه اول هست که در همه جا هم واقعا خوب فروش داشته است !!!
    و واقعا هم موفق بوده و ازمایش خودشو پس داده یکی از گزینه های عالی ایریور هست !!!
    Last edited by a.z.p.z; 19-07-2009 at 18:28.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ایران اومده مگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •