سلام این هم تست من با اوور بالا حال کنین دوستان فقط اگه واترم رو روش بزارم که دیگه رو 4000 اگه رم ها بکشه شاخه.........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام این هم تست من با اوور بالا حال کنین دوستان فقط اگه واترم رو روش بزارم که دیگه رو 4000 اگه رم ها بکشه شاخه.........
عالی !![]()
pcw2008_v182.exe - 2.63 MB
CPU : Intel Core 2 Duo E6850
Motherboard : ASUS P5N32-E SLI w/ 1203 Bios
Memory : OCZ DDR2 PC-8500 Reaper HPC 2*1 GB 4-4-4-8 1T 800 Original 5-5-5-15 T2 1066 MHz
Graphics Card : Asus 8800GTX AquaTank
Hard Drive : 4 x WD 320GB Raid 1
Power Supply: OCZ GameXStream 850Watt
Case : Thermaltake Armor with 25cm Fan Side Panel Window & Nvidia SLI Certicfied
CPU cooling : Noctua NH-U12F
North Bridge cooling : Thermaltake Extreme Spirit II
South Bridge cooling : Thermalright HR-05 SLI
Monitor : Sony SDM-HS95P 19" LCD
به نظر من تست گرافیک و هاردش برای کارت های گرافیک سطح بالا و سیستم های Raid معتبر نیست![]()
Last edited by nobody2000; 09-03-2008 at 09:25.
اینم مال من
خوبه یا بده فکر کنم هاردم ضعیفه
man ba Hd 2600 pro in emtiaze krate shoma ra migiranبه نظر من تست گرافیکش برای کارت های گرافیک سطح بالا معتبر نیست
به نظر من تست گرافیک و هاردش برای کارت های گرافیک سطح بالا و سیستم های Raid معتبر نیست
یه نگاه به مشخصات سیستم من و مقایسش با سیستم رفرنس بندازی متوجه میشی![]()
در مورد مقایسه با سیستم رفرنس حق با شماست ، ولی در مورد امتیاز vga اگه شما تنظیمات force ware رو دستکاری نکرده باشی ( در حالت defult باشه ) امتیازش درسته .به نظر من تست گرافیک و هاردش برای کارت های گرافیک سطح بالا و سیستم های Raid معتبر نیست
در مورد هارد هم یه نگاه به پست من تو تاپیک "بررسي هارد هاي موجود (شركت كنيد)" و پست من "پست 401"بیاندازید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)