خوب دوستان من دوباره اومدم
gofte boodam ke agar boose dahi tobe konam ! ke degar bar az in goone khataha nakonam , boose ra dado cho bardasht labash az labe man ... tobe kardam ke degar tobeye bija nakonam
خوب دوستان من دوباره اومدم
gofte boodam ke agar boose dahi tobe konam ! ke degar bar az in goone khataha nakonam , boose ra dado cho bardasht labash az labe man ... tobe kardam ke degar tobeye bija nakonam
midoony shabahte pesare khoob ba simorgh chie ? <<har2tashoon afsanan va too vagheiat vojud nadaran
جای قبلی رو با این عوض کردم قبلی بوی جوراب میداد
ye torke navare roze goosh midade mizane akharesh bebine sham midan ya na
Last edited by 3d; 29-09-2005 at 09:45.
به قزوينيه ميگن: يك آهنگ بخون كه باهاش خيلي حال ميكني. قزوينيه ميزنه زير آواز: كبوتر بچه كرده، كاش بودي و ميديدي
تركه سوار آسانسور ميشه، ميبينه نوشته: ظرفيت 12 نفر. باخودش ميگه: عجب بدبختيهها! حالا 11 نفر ديگه از كجا بيارم؟
كرده تو كردستان پونزده نفرو ميكشه، تو دادگاه به حداكثر مجازات محكوم ميشه. ميگيرن شلوارشو درميارن، پاش استرچ ميكنند
يه روز دوتا قزوينی از کنار هم رد ميشن يکيشون برميگرده ميگه ببخشيد علی جون از جلو نشناختمت ..
تركه مادر پدرشو ميكشه، ازش ميپرسن: چرا اين بدبختا رو كشتي؟ ميگه: بعد از چهل سال به رابطه كثيفشون پي بردم!!!
تركه ميخواسته زير دريايي امريكا رو تو خليج فارس غرق كنه بعد کلی فکر کردن لباس غواصی می پوشه و تا نزدیک زیردریایی شنا میکنه... یواش میره تا دم در زیر دریایی.. در ميزنه و فرار ميكنه
سامان جان کم کم جوکات داره تکراری میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)