تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 47 اولاول ... 3541424344454647 آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 467

نام تاپيک: دنياي فتوشاپ ( آموزش1)

Super Moderator Shahin King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام مجدد

مسابقه شماره ( 1 ) طراحي كارت پستال

دوستان اين زمينه رو بردارين و باهاش يه كارت پستال درست كنين . در هر زمينه اي باشه قبوله مي تو نين تقديم كنين به يكي از بچه هاي پي سي ورلد . يا تقديم كنين به خود پي سي ورلد يا هر كسي كه دوستش دارين . سعي كنين قشنگ بشه . عجله هم نكنين من دو هفته ديگه ميام خوب روش كار كنين . سعي كنين از فونت هاي زيبا و بيشتر فارسي استفاده كنين .
    ( هر كس تكاليف رو انجام نده بايد با اولياش بياد ) 8)

اين هم لينك زمينه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشيد -------------------- قربانتان : شاهين كينگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه Realamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    واشینگتن

پيش فرض

سلام دوستان من يك سوال داشتم اونم اينه كه من از فارسي نويس مريم استفاده ميكنم و موقعي كه يك متن رو از مريم به فوتوشاپ كپي ميكنم بعضي حروف ها نشون نميدن، مثلا يك نمونشو براتون ميزارم:

ميشه يكي بگه كه چيكار بايد بكنم؟

پروفشنال Roozedidar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shahin king
    مهربانان سلام
    من اومدم البته بايد برم ------------------------------------ بر مي گردم . تا دو هفته نيستم.
    اين هم آموزشي كه چند تا از بچه ها دوست داشتن ياد بگيرن .

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قربانتان : شاهين كينگ
    شاهين جان دستت درد نكنه ولي مشكل داره اين پي دي اف...

پروفشنال Roozedidar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

Realamd جان IPT 5 رو تست كن...

Banned Kolubive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Dangerzoneِ

پيش فرض

ايجاد افكت Shock در فتوشاپ 7

ابتدا يک فايل جديد با ابعاد 400×400 و با زمينه Transparent بسازيد و نام لايه خود را Back بگذاريد. به Edit > Fill رفته و صحنه را با رنگ سياه پر کنيد. متن مورد نظر خود را با اندازه ي بزرگ و رنگ سفيد در وسط صحنه بنويسيد. به Layer > Rasterize > Type رفته و لايه متن خود را Rasterize کنيد. حالا نام لايه خود را Text1 بگذاريد. از لايه خود يک کپي تهيه کنيد (duplicate) و نام لايه به وجود آمده را Text2 بگذاريد و اين لايه را Hide کنيد. لايه Text1 را انتخاب کرده وبه Layer > Merge Visible برويد. حالا به Go Edit > Transform > 90 CW برويد. به Filter >Stylize > Wind رفته و Wind را انتخاب کنيد و Direction آن را From the Right قرار دهيد. حالا Ctrl+F را فشار دهيد. دوباره به Filter >Stylize > Wind رفته و اين بار جهت راFrom the Left انتخاب کنيد. باز هم Ctrl+F را فشار دهيد. به Edit Transform > 90 CCW رفته و مرحله قبل را به جز فشار کليد هاي Ctrl+F تکرار کنيد. حالا به Filter > Distort > Ripple برويد. به Image > Adjustments > Hue/Saturation رفته و تنظيمات آن را مانند زير انجام دهيد: Colorize : Checked Hue : 218 Saturation : 50 Lightness : 0 کليد Ctrl را پايي نگه داشته و روي Text2 کليک کنيد تا انتخاب شود سپس به Select > Contract برويد و مقدار contract را برابر 2px تنظيم کنيد. سپس قسمت انتخاب شده را با رنگ مشكي پر کنيد. حالا طرح شما کامل است.

طريقه وارد كردن متون نستعليق با بهترين كيفيت در فتوشاپ

درد مشترك خيليها وقتي با برنامههاي نستعليقاي مثل چليپا كه كار ميكنن اينه كه چطوري متن رو با بهترين كيفيت ممكن و اندازههاي خيلي بزرگ وارد برنامهي فتوشاپ كنن كه حالا يا از اون براي وب استفاده بشه يا براي چاپ (كه چاپ اندازههاي بزرگتري رو ميبره)...، فكر كردم روش خودم رو در رابطه با وارد كردن نستعليق با بهترين كيفيت در فتوشاپ توضيح بدم... ، البته شايد بهترين روش نباشه، ولي راحتترين روشيه كه خودم انجامش ميدم، اگر كسي بهتر از اينو ميدونه تو كامنتها تكميلش كنه... بعد از اينكه متن رو داخل چليپا تايپ كرديد، با انتخاب كردن كل متن اون رو به كليپبرد كامپيوتر انتقال بديد...(اگه چليپا بازي در نياره!) بعد او رو به برنامهي كرل پيست كنين(اگه مستقيم توي فتوشاپ پيست بشه، لبههاي متن رنجه رنجه ميشه!) آبجكت پيست شده در كرل رو انتخاب كنيد و به اندازهي دلخواه بزرگش كنيد. (بزرگكردن متن در كرل هيچ تاثير منفياي در كيفيت نداره و تا هر اندازه كه خواستيد ميتونيد بزرگش كنيد- اين قسمت براي چاپ خيلي مفيده چون نياز به اندازه هاي بزرگتر داريم) حالا يك بار ungroup ش كنيد. (در اين زمان حروف به هم ريخته است) حالا از قسمت toolbar گزينهي left align رو انتخاب كنيد تا حروف مرتب چيده بشه.. حالا اگه خواستيد مثلا نقطههاي متن رو جابجا كنيد به صورت دلخواه و بعد با انتخاب كل آبجكت اون رو export كنيد به فايل PNG. بعد اين فايل PNG رو در فتوشاپ باز كنيد (با بهترين كيفيت ممكن!) و بعد از تبديل لايهي background به لايه معمولي با ابزار magic wand و البته tolerance يك پيكسلي (در option bar ش)قسمت سفيد تصوير رو delete كنيد تا فقط خود متن رو تروتميز داشته باشيد...

Banned Kolubive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Dangerzoneِ

پيش فرض

خصوصيات برجسته در ادب فتوشاپ CS

شرکت ادب با انتشار فتوشاپ، نرم افزاري را عرضه کرده است، که آن را از ديگر نرم افزارهاي ويرايش تصاوير، متمايز مي کند. فتوشاپ هميشه سعي کرده است که امکانات جديدي را براي سهولت کار ارائه دهد. آخرين نسخه فتوشاپ که CS ناميده شده (يا فتوشاپ 8 ، اگر شما ترجيح مي دهيد) امکانات بسياري را در بر مي گيرد. ولي در اين به روز رساني، بيشترين سود را عکاسان به خود اختصاص داده اند. در اينجا به 10 امکان از برجسته ترين اين آنها اشاره مي کنيم. 1) بهبود مرورگر تصاوير در فتوشاپ سي اس مرورگر تصاوير فتوشاپ سي اس، نسبت به نسخه هاي قبلي بهبود فراواني يافته است. پيش نمايش سريع، طبقه بندي تصاوير و ويرايش metadata ها از جمله بهبودهاي اين بخش مي باشد . 2) استفاده از "ادغام کننده تصاوير" براي خلق تصاوير پاناروما (Panorama) در فتوشاپ سي اس اين امکان قبلا در فتوشاپ المنت (Photoshop Elements) وجود داشت، از اين پس فتوشاپ سي اس نيز مي تواند تصاوير جدا از هم را به صورت خودکار، کنار هم بچيند و آنها را به شکلي جديد (پاناروما) به شما بدهد. براي استفاده از اين امکان مي توانيد از مسيز زير استفاده کنيد. File > Automate > Photomerge . 3) کليدهاي ميانبر سفارشي در فتوشاپ سي اس کاربر فتوشاپ اينک مي تواند براي خود کليدهاي ميانبر سفارشي و کليدهاي جديد ايجاد کند، کليدها را ذخيره يا به اشتراک بگذارد، جدول کليدهاي ميانبر سفارشي خود را پرينت بگيرد و.. 4) گالري ----- جديد در فتوشاپ سي اس فتوشاپ سي اس افزايش جديدي را در منوي ----- خود شاهد است، از ديگر تغييرات اين بخش امکان مشاهده پيش نمايش کل ----- ها در يک پنجره است. 5) نگهداري History (آخرين اعمال انجام شده) به شکل جديد در فتوشاپ سي اس History جديد فتوشاپ سي اس دست شما را در انتخاب و بازگرداندن آخرين تغييرات باز گذاشته است، ذخيره زمان و عمل آخرين اعمال انجام شده در فايلي جداگانه از برجسته ترين امکانات جديد اين نسخه است. 6) نوشتن روي يک مسير يا شکل در فتوشاپ سي اس و بالاخره، کاربر فتوشاپ مي تواند متن مورد نظر خود را بر روي يک مسير و يا شکل بنويسيد. 7) پالت هيستوگرام (histogram) در فتوشاپ سي اس در نسخه هاي قبلي شما نمي توانستيد پالت هيستوگرام را به صورت جدا گانه باز نماييد، ولي در اين نسحه از فتوشاپ مي توان اين پالت را به صورت يک پنجره شناور در هر کجاي صفحه داشت. 8) صفحه بندي آسان تصاوير براي چاپ در فتوشاپ سي اس در نسخه هاي پيشين براي چيدن و مرتبن کردن تصاوير براي چاپ، کاربر مجبور به طي کردن مراحل مختلفي بود ولي در اين نسحه کار بسيار آسان تر شده است. 9) روشي جديد براي به اشتراک گذاشتن تصاوير در فتوشاپ سي اس فتوشاپ سي اس راهي جديد براي به اشتراک گذاشتن تصاوير پيش روي کاربر گذاشته است، مي توان تصاوير را براي دوستان و يا فاميل به اشتراک گذاشت، و يا گالري تصوير اينترنتي ايجاد کرد. 10) امکان جديد فيدهاي عددي در فتوشاپ سي اس يکي از امکانات جديد کنترلي در فتوشاپ سي اس، امکان تغيير دادن عدد درون فيلد عددي با استفاده از موس مي باشد.

پروفشنال double_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    the Shire

پيش فرض

Reza shabani fard, جان منبعش یادت رفت
    ====================================
    شاهین جان ممنون - پی دی اف مشکل داره .
    ====================================
    موفق و سربلند باشید

Banned Kolubive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Dangerzoneِ

پيش فرض

اين مطلب رو save كرده بودم امروز گفتم بفرستم شرمنده منبع رو يادداشت نكرده بودم.

پروفشنال Iranian_sports's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا کسی این PDF رو که شاهین جان گذاشت دریافت کرد؟
    اگر دریافت کردید یک جای دیگه بجز پرشین گیگ آپلود کنید برام آخه این ISP که من استفاده میکنم(تبیان) پرشین گیگ رو فیلتر کرده :shock: با فیلتر شکن هم که باز میکنم میزنه این صفحه در پرشین گیگ موجود نمیباشد
    لطف میکنید :roll:
    موفق باشید
    فعلا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Realamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    واشینگتن

پيش فرض

دوست عزیز من برات اپلودش کردم از لینک زیر بگیرش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •