اونارو تبدیل کن به mp3 یا mp4
اونارو تبدیل کن به mp3 یا mp4
سلام ...
من ميخوام به يه چيزي صادقانه اعتراف كنم !!!
آقا ك800 توي بلندي صدا چقدر افتضاحه !!!! و وقتي با دوربينش زوم ميكنه به طرز فجيعي كيفيت عكس مياد پايي . ولي به طور عادي و در شرايط مناسب ، عكسهاي فوق العاده اي مي گيره .
در ضمن من خودم ك800 دارم .
فعلا ...
زومش دیجیتاله دیگه!!! همه ی دوربینا همین طورن . زوم دیجیتال کیفیت رو پایین میاره
در ضمن سونی اریکسون با این بلندگواش گند زده من یه زد 610 گرفتم اوم اگه یکم کیفیت آهنگ پایین باشه یا waveو با شه گزگز می کنه
به نظر من که صداش متناسبه و کافیه برای یه گوش اگر میخوای بلندتر باشه باید بری سری دبلیو بگیری که مخصوص صداست و یا گوشیهایی مثله 6233 یا 6270 یا ان73 ولی این دوربین سری کا هست که نقطه قوتش در دوربین هست.
من تا حالا هیچ گوشی ندیدم که زومش از این گوشی بهتر باشه (در همین حدود 3.2 و کمتر را میگم و نه جدیدا که ان95 اومده) و این بهترین امکانات را برای عکسبرداری داره.
سلام
می خواستم بدونم وقتی گوشی ضربه ببینه از کجا باید فهمید که سالمه یا نه.مثلا پیکسلاش سوخته یا نه.
اخه دیروز گوشی از دستم افتاد.فاصلشم از زمین یه 2 متری بود.تازه رو اسفالتم افتاد.
ولی خیلی تعجب کردم هیچیش نشد.حتی یه خط هم روش نیفتاد(البته k800 که ضد خش هست).ولی در کل خیلی بد افتاد.قلبم از جا کند.
در ضمن وقتی هم که افتاد خاموش شد، می خواستم علتشو بدونم.اگه می شه بگید چه طوری بفهمم همه چیزش سالمه.
ممنون
سلام
دوربین رو فعال کن و دستت رو کاملن بگیر جلوش تا صفحه سیاه شه
اگه کاملن سیاه شد مشکلی نداره . نقاط سفید=پیکسل سوخته و نقاط آبی و قرمز =- اتصالی تو دوربین
بعد یه خورده طول میکشه تا معلوم شه چیزیش شده یا نه
می گم نمیشه بجای این حرفا چند تا برنامه ، تم ، وال پیپر یا بازی مخصوص k800 بذارید اینجا ؟!!!
راستی سلام !
اگه کسی هم شگرد خاصی تو این گوشی ها بلد بگه ،لطفاً !
هیچ جا هیچی نیست !!! یعنی من پیدا نکردم !
گوشی اروم و بی سروصدا که میگن اینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)