فدات مصطفی جون
دارم اول دانلود میکنم
آموزش هات رو میبینم اگه مشکلی داشتم مزاحمت میشم
ممنون
فدات مصطفی جون
دارم اول دانلود میکنم
آموزش هات رو میبینم اگه مشکلی داشتم مزاحمت میشم
ممنون
سلام قلق داشت خودمم دفعه ی اول تونستم بعدش نشد تا باز همین الان درست شد وقتی اسلایدر گوشی بسته است آهنگ رو پخش کن بعد اسلایدر رو بده بالا دوباره بده پایین تا صفحه قفل شه بعد از 7-8 ثانیه(قبل از نشون دادن ساعت و خاموش شدن کامل lcd ) دکمه یc رو نگه دار
راستی اون نورا رو نداشت فکر کنم طرف خودش چراغ led اضافه کرده معمولی خودش همیشه روشن می مونه
یعنی یه با مرام پیدا نمیشه به این سوال ما جواب بده.
1- شارژر - رم یک گیگ - هندسفری و لاستیکهای زاپاسش- کابلی که میتونی به هدفون وصل کنی . سی دی - دفترچه گوشی و از همه مهمتر خودش هستش.
2- اصلش ساخته چینه یعنی کشور اولش چینه و کیفیتش خوبه .
3- تنها نکته ی منفی این گوشی 5 دکمه ی جهت دار هستش که کار کردن باهاشون سخته خب این به درک ولی بعد از مدتی ترک بر میداره.
الان توی بازار خیل یکم هستش.
من خودم 610 خریدم تفاوت چندانی با هم ندارن اونطوری که دوستان میگفت یه نمه یعنی با یک تفاوت کم صدای 850 بیشتره .
بی نهایت سپاسگزارم.![]()
سلام
منم تونستم
روشن میمونه
فقط اینم فهمیدم که غیر از c از بقیه دکمه ها هم میتونید استفاده کنید
فقط مختص C نیست
موفق باشید
در صورت معمولی وقتی واکمن داره موزیک پخش میکنه یا تو واکمن هستی چراغ های زیر دکمه ها نارنجی (قرمز میشه)
در این حالت بعد از چند ثانیه که صفحه خاموش میشه ال ای دی زیر چراغ ها هم خاموش میشه (در حالی که موزیک در حال پخشه)
با اون کاری که گفتم شما میتونید کاری کنید که ال ای دی قرمز زیر دکمه ها بعد از خاموش شدن ال سی دی همچنان روشن بمونه و رقص نور داشته باشه :
1. Play a song.
2. Push ur slider up then down to enable the auto-keypad lock.
3. The handphone light will begin to off
4. Press the "c" button for about 5 secs just after the light is off and before the "sleep mode clock" appear
5. yeah...the light effect while playing song will long lasting!"
رنگ ال ای دی ها خیلی ضایع هست ! نارنجی ... همون بهتر که خاموش بشند :d
این سری W نمیدونم چرا گیر داده به نارنجی
تم -- اسکین -- قاب-- رقص نور ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)