محسن جان اولا اواتارتو عشقه ....
دوما کد گوشیتو بگو ... ببینم براش اپدیت اومده یا نه
محسن جان اولا اواتارتو عشقه ....
دوما کد گوشیتو بگو ... ببینم براش اپدیت اومده یا نه
راستی یکی از دوستام N70 داره که اولا سرعتش پایینه و دوما خیلی زود باتریش خالی میشه یعنی نهایتا تا 5 روزشارژ نگه میداره(البته در مقایسه با گوشی من که 6020 هست و اولا تا 8 روز هم شارژ داشت ). میخوام ببینم N71 هم این معایب را داره؟ و در کل در رنج قیمت خودش چطوره؟
پنج روز !!؟؟؟
من که N72 دارم نهایتا 3 روز شارژش بمونه
نه دوست من 5 روز هیچ گوشی شارژ نگه نمیداره ... مگه اینکه توی این چند روز فقط روشن باشه و هیچ کاری باهاش نکنی ...
بدون برنامه امکانش نیست...اگرم برنامه ای باشه الان حضور ذهن ندارم...میشه تو گالری n72 مثل 6630 عکس و فیلم از هم جدا باشه ؟ (با برنامه ای چیزی )
اتفاقا 1 هفته نمیشه من یه N71 رو آپدیت کردم!بچه ها.
من چطور میتونم گوشی خودم رو آپگرید کنم ؟
گوشی من ان71 هستش.
خدمتتون عرض کنم برای این کار شما نیاز به برنامه NSU + کابل Usb دارید.
برنامه رو که از سایت نوکیا می تونید با حجمی حدود 23 مگ دانلود کنید.بعد از دانلود و نصب نرم افزار اول گوشیت رو به کامپیوتر متصل کن.کانکت که شدی برنامه رو اجرا کن...بقیه مراحل سادست ولی احتمالا به مشکل بر می خوری!
اینارو انجام بده اگه به مشکل بر خوردی بگو تا حلش کنم.
حجم فایلش حدود 53 مگ هست که با دیال آپ چیزی حدود 3 ساعت و ربع با بالاترین سرعت طول میکشه.
سلام بچه ها
ببخشید توی تاپیک بیشتر در مورد سری n بحث میشه ولی میخوام بپرسم بچه ها نظرشون در مورده 6290 چیه؟؟
مرسی
والا من که زیاد ازش اطلاعات ندارم ولی از سایت Gsmarena مشخصاتشو میزارم ببینید ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
سلام دوست عزيز من هم N72 دارم و دنبال اين موضوع هم بودم ولي براي دست زدن به گالري چيزي وجود نداره اما من راه حل در استفاده از برنامه هاي جانبي ديدم و به شما توصيه مي كنم از Splash Photo و Pocket Video استفاده كنيد كه هم معروفند هم امتحان شده و با توجه به نزديكي سليقه هامون مي دونم به دردتون مي خوره.
به نظر گوشي جالبي مياد !!! همه چي داره !!!! قيمتش مي دونيد چنده ؟؟؟ من مي خوام گوشي بخرم مي خوام ببينم خوبه بخرمش يا نه ؟؟؟؟
گوشی 6290 واقعا از لحاظ امکانات گوشی عالیه ولی ظاهر چندان جذابی نداره و منو یاد گوشی های قدیمی سامسونگ می ندازه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)