سلام یه سوال درباره آیتلس داشتم اینکه ماله سازمان سنجش بهتر نمره میده و در کل بهتره یا آیتلس تهران؟
فکر میکند الان جا داره برای مرداد ماه؟
خیر
آری
حدود سی درصد
حدود پنجاه درصد
حدود هفتاد درصد
نمی دانم
سایر موارد
سلام یه سوال درباره آیتلس داشتم اینکه ماله سازمان سنجش بهتر نمره میده و در کل بهتره یا آیتلس تهران؟
فکر میکند الان جا داره برای مرداد ماه؟
با سلام خدمت دوستان گرامی. سوالات مشترکی درباره تافل و آیلتس داشتم.
آیا تاقل و آیلتس سایت رسمی در ایران دارند؟
آیا آزمون تافل و آیلتس مثل کنکور میماند؟ یعنی سالی یکبار برگزار میشود؟
آیا آزمون تافل و آیلتس به طور کاملا رسمی در ایران هم برگزار میشود؟
اگر پاسخ سوال بالا منفی است, آزمون تافل و آیلتس در چه مراکزی و به چه صورت برگزار میشود؟
هزینه شرکت در آزمون تافل و آیلتس چقدر است؟
آیا امتحان تافل و آیلتس منابع آزمونی و دروسی کاملا مشخص و رسمی دارد؟
امتحان تافل و آیلتس دقیقا از چند بخش,سوال و چه ضریبی برخوردار است و نمره قبولی در آن به چه صورت است؟
مدرک تافل و آیلتس به طور جهانی ثابت و چه آن را در ایران,چه آمریکا,چه روسیه,چه مراکش و چه هر جای دیگری که بگیریم تفاوتی نمیکند؟
آیا مدرک تافل و آیلتس نیاز به تمدید دارد؟ یعنی بعد از چند سال باطل میشود و امتحان مجدد نیاز است؟
لطفا در مجموع توضیحاتی از تجریبات خود و شرایط تافل و آیلتس بدهید. لطف میکنید.
اگر پاسخ های جامع بدهید و مرا به سایت های دیگر رجوع ندهید واقعا خیلی عالی میشود. با تشکر از شما
کسی اطلاع نداره؟ با تشکر از شما.
کسی اطلاع نداره؟ با تشکر از شما.
شما صفحه اول همن تاپيك رو ديدى ؟ يه نگاه بنداز , مطالب جالبى داره
سلام من میخوام به اموزشگاه زبانی برم که تا اخرین مراحل یعنی تافل رو هم داشته و یکسره بگیرم.
سطح زبانم تا پیش دانشگاهی هست که فکر میکنم خوبه.
لطفا یک اموزشگاه خوب معرفی کنید که توی شهرستانها هم نمایندگی زیادی داشته باشه.
ایا این مدارکی که میدن برای ارائه تحصیل در دانشگاهها خوبن؟
من چندتا اموزشگاه مثل کیش بیان و کیش ایر رفتم و هر کدومشون در مورد سطح ها یه چیزی گفتن مثلا کیش بیان گفتن تا تافل 22 مرحله است و تا ist 13 مرحله هست؟درست گفتند؟
لطفا نام مراحل رو ذکر کنید کامل![]()
بچه ها به نظرتون تافل بیشتر به درد میخوره یا آیلتس؟
هر دو این مدارک برای ادامه تحصیل در کشور دیگری هستش و کاربرد دیگه ای نداره این بستگی به شما داره که کجا میخواید ادامه تحصیل بدید امریکا تافل انگلیس و... ایلتس این هم بگم که بعضی دانشگاه ها هردو را قبول میکنن
سوالات مربوط به تافل و ایلتس را در این تاپیک ادامه بدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون![]()
سلام راستش من اصلا شرایط و قصد اینکه خارج از کشور برمو ندارم اما هرچی بلد بودم داره یادم میره نمی دونم چیکار کنم . 2 سال پیش مثل بلبل انگلیسی صحبت می کردم اما الان ....... چند وقت به سرم زد فوق زبان بگیرم الانم به فکر تافل یا آیلتسم .به نظر شما من باید چیکار کنم؟
Last edited by sandy2010; 29-06-2011 at 09:23.
تافل و ایلتس دو مدرک معتبر در زبان انگلیسی هستند. اینطور نیست که آموزشگاه ها این مدرک را به شما بدند. شما باید در آزمون ها تافل و ایلتس شرکت کنید تا این مدرک را ببینید.
ولی مقدمه ی این آموزن ها، شرکت در کلاس ها (حالا هر آموزشگاهی) و تقویت زبان هست تا به سطحی برسین که آمادگی امتحان برای ایلتس / تافل را پیدا کنید.
حالا اینکه کدوم آموزشگاه بهتره و زمان پیشرفتش چقد طول میکشه! نمیشه مطمئن نظر داد.
هر آموزشگاهی نکات مثبت و منفی خودش را داره. ولی مطرح ترین ها: کانون زبان و سفیر و کیش هست.
هر آموزشگاهی مطمئنا" مراحل: intro/ elementary/ intermediate/ upper intermediate / advanced
را داره. که معمولا" بعد از گذروندن مراحل Upper Intermediate و بخصوص Advanced و البته پشتکار دانش پژوه زبان، آمادگی لازم برای شرکت در آزمون تافل/ایلتس پیدا میشه.
اگر مدرک براتون مهم نیست، اصلا" سمت فوق نرید. اگر به دنبال این باشین که یکی از مدارک تافل و ایلتس را بگیرین خیلی بهتره. هم یه محرکی میشه که به سمت زبان و یادآوری انچه که بلد بودین بشه و هم کاربردی تر هست.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)