این اس ام اس های مخابرات که از هر 3 تا یکیش میرسه ،مال همه همینجوریه؟ اگه درست نشه که خیلی بده
البته تالیا هم اولش همینجوری بود شایدم از این بدتر ولی الان خیلی خوب شده
این اس ام اس های مخابرات که از هر 3 تا یکیش میرسه ،مال همه همینجوریه؟ اگه درست نشه که خیلی بده
البته تالیا هم اولش همینجوری بود شایدم از این بدتر ولی الان خیلی خوب شده
مشکل از مخابرات دولتیه وگرنه از ایرانسل به هر جای دنیا که اس ام اس بدی، فوراً ارسال میشه.
من خودم امتحان کردم.
عليرضا قلمبر دزفولي در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس همچنين در خصوص تحت پوشش قراردادن شهرهاي كشور اظهار داشت: طبق برنامه امسال 70 شهر را تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار خواهيم داد. البته شايد تمام استانها تحت پوشش قرار نگيرند ولي قطعا 70 شهر به مجموعه شهرهاي تحت پوشش اين شبكه ميپيوندند.
وي با بيان اينكه هماكنون تعداد مشتركان فعال شبكه ايرانسل بيش از 500 هزار نفر است، افزود: حدود 200 هزار نفر از اين تعداد مشتركان prepaid (اعتباري) هستند.
دزفولي از افزايش تعداد بانكهاي طرف قرارداد با ايرانسل به منظور پرداخت قبض مشتركان خبرداد و گفت: بزودي تمام بانكهاي كشور براي تسهيل واريز قبوض توسط مشتركان با ايرانسل همكاري خواهند كرد.
وي گفت: شهرهاي همدان، تمام شهرهاي استان مازندران، سمنان، نيشابور، بجنورد و رشت نيز بزودي به شبكه ايرانسل ميپيوندند.
مدير عامل ايرانسل در مورد واريز سهم دولت از سوي اين شركت نيز گفت: در پايان سال اول قرارداد سهم دولت از درآمدهاي ايرانسل پرداخت ميشود. دهم تيرماه سال آينده موعود اين پرداخت است.
چند تا سوال داشتم که اگه جواب بدین ممنون میشم
هزینه مکالمه که هر دقیقه 62 تومان میباشد شامل ایرانسل به دولتی و تالیا هم میشه یا فقط ایرانسل به ایرانسل؟
روی گوشی یکی از دوستام هر محدوده ای که میره، اون محدوده رو میزنه ولی واسه من چیزی نمیزنه
این Gprs کی فعال میشه؟
متشکرم
سلام دوست عزيز.
هزينه ي مكالمه فرقي نميكنه كه با كدوم شركت باشه.با هر شماره اي (داخل كشور)62 تومن هست.
در مورد محدوده اطلاعي ندارم.
GPRS هم از 10 اسفند فعال ميشه البته به صورت آزمايشي .اگه ميخواي شما هم از اون استفاده كني
برو به سايت ايرانسل و اونجا ثبت نام كن(3-4 روز قبل براي اكثر مشتريان يك اس ام اس فرستاده
و در اون دعوت به ثبت نام جهت استفاده از سرويس GPRS شده بود).
عيد مشتريان ايرانسل حسابي خوش ميگذروننبه شما هم خوش بگذره
![]()
شما خودتو ناراحت نکن... درست میگی عزیزم تالیا اصلا خوب نیست... یه وقت نری بخری!!! آفرین گلم
تالیا 80 درصد نمیرسه... حالا این آمارو از کجا داری؟!!! آهان... هموم 80% نمیرسه، 10% میرسه؟! باشه
من خودم امروز ایرانسل خریدم... بدون اینکه مطمئن باشم خوبه یا نه بی خودی 195 تومن پول خط رند دادم... اصلا نمیشه باهاش زنگ زد... ولی خدا رو شکر SMS خوبه
فعلا زنگامو با تالیا میزنم تا ایرانسل درست بشه... البته اس ام اس هامم میتونم با تالیا بدم... (بالاخره هر چی باشه 10% که میرسه!!!) باشه ما هم به کسی نمیگیم تالیا اس ام اس نمیترکونه...
+WarriorKing جان شما بی خیال شو . همه میدونیم تو بی طرف اطلاع رسانی میکنی .
بچه ها گیر دادن به تالیا . بزار تا دلشون میخاد بدن
باید Broadcast Message گوشیت رو فعال کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)