سلام . یه آنتی ویروس جدید میخواستم اگه کسی لینکش رو داره لطف کنه گوشیم بد جوری ویروسی شده ممنون
سلام . یه آنتی ویروس جدید میخواستم اگه کسی لینکش رو داره لطف کنه گوشیم بد جوری ویروسی شده ممنون
آخرین ورژن انتی ویروس Mc Afee رو هر کس داره بذاره. هم خودش هم اگر اپدیت داره اپدیتش رو هم بذاره
سلام به همگی چند روزی هست جوی استیک موبایلم وقتی که به طرف پایین وبعد طرف بالا فشار بدم قبل از اینکه بخوام به طرف بالا فشلر بدم یه تقه میده و چپ و راست وپایین مشکلی ندارن اگه ممکن بگین مشکل از کجاست و چه کارش کنم
سلام دوستان من یک گوشی ان70 موزیک ادیشن خریدم حدودا 26روز پیش وازگوشیم در قاب شیشه ای محافظت میکنم امروز متوجه شدم که صفحه کلید آن که مشکی رنگ میباشد رنگش داره میره واقعا ازاین لحاظ گوشی قلابی هستشو در ضمن خیلی کند میباشد
سلام عزیز بزار روندش کنیم 30روز اینکه میگی رنگ قابش رفته یکم برام عجیب باطری گوشیرو بردار و بعد مطمئن شو که نوشته باشه N70_2 جوابش رو بم بگو واینکه اینکه میگی کند هست عادی چون دارای پلتفرم سیمبین هست والا من 5 /6 ماهی میشه که گرفتمش ولی خدارو شکر رنگش نرفته حتما به اون سوالم جواب بده![]()
![]()
![]()
![]()
والا تا جايي كه من مي دونم ان70 جوي استيك نداره. منظورت كليدهاي مكان نماي چهار طرفه هستش كه مشكلت حاد نيست قابشو دربيار اينور انورش كن درست مي شه
دوست عزيز تو خود سايت نوكيا نوشته كه قاب ان70 موزيك 2.2 ميلي كلفت تره . اين سؤال پيش مياد كه اگه قاب يدك ان70 موزيك در بازار موجود نباشه آيا قاب ان70 معمولي بهش مي خوره؟؟؟
والا منم در تعجبم. گرچه يه چيزي بگم يكي تو همين تالار نوشته بودند صفحه كليد ان73 موزيك رو ديدم كه انگار جنسش بد بود و پلاستيك ارزون قيمت به نظر مي رسيد و خوشم نيومد امكان داره ان70 موزيك هم رنگش بره ولي مگه آخه رنگ كردنش كه رنگش بره بايد ذاتا خود قاب مشكي باشه
نكنه از جايي كه گرفتي سرت كلاه رفته؟// يه قاب قلابي انداختن روش يا خود گوشيت ان70 معمولي باشه و به ان 70 موزيك آپ ديت شده؟؟؟؟ گارانتي اصلي خريدن اينجورجاها بدرد مي خوره بازم نمي دونم
سلام با تشکر ازجواباتون من باطری را درآوردم پشتش زده بودType:RM-84 Model:N70-1 من همان روز که گوشی را خریدم همه چیزش را چک کردم شماره سریالش با قوطی وبدنه وگوشی یکی بود و روی کارتنش قید شدهNOKIA N70-1 MUSIC ودرضمن ساخت فنلاندهم است از این که گوشی فابریک موزیک ادیشن باشه خیالم راحته راستی ازگالری سعید که روبروی پاساژ علائدین هست خریدم که نماینده گارانتی ایرانتل بودو کارتنش هم کاملا پلمپ شده بود واز این لحاظ مشکلی ندارم تازه 370 تومنم برام آبخورد یادم رفت بگم فروشنده گفت که ایرانتل همان ایراتل است که به این اسم جدید ازاین به بعد فعالیت میکند بازم ممنون که گوشی رو بدنامش کردید!!!!.
سلام
چی جوری فلاش رو هنگام فیلم برداری خاموش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و یا چه جوری نورش رو زیاد کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
سلام
چی جوری فلاش رو هنگام فیلم برداری خاموش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و یا چه جوری نورش رو زیاد کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)