تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 168 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

چرا گاهی اوقات IMON آنتی ویروس NOD32 من خاموش است و من باید دستی آن را فعال کنم؟؟؟

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط albert
    ممنون ولی چرا اسم فایلها رو ننوشتی
    نقل قول نوشته شده توسط میل کوچولو
    albert جان این پوشه را کپی بگیر:
    c:/program files/eset/updfiles

و همچنین این فایل ها را :
    nod32.000
    وnod32.002وnod32.003وnod32.004وnod32.005وnod3 2.006

و هر وقت ویندوز را عوض کردی replace کن.
    دوست عزيز شرمنده. من يادم رفت آخر پستم اسم فايلها رو بنويسم. اما دوست خوبم ميلاد جان زحمتش رو كشيدند.
    ----------------------------
    ميلاد جان اون پوشه updfiles رو فكر مي كنم نيازي نباشه كپي كنن. چون من خودم يكي دو بار روي 2 سيستم تست كردم و فقط همون فايلها كافي بود و اون پوشه نيازي نبود.

باسلام:
    چند تا خواهش از شما داشتم . اول اینکه از کجا بفهمیم از کدوم ورژن nod32 استفاده می کنیم . دوم اینکه از کجا بفهمیم که nod32 رجیستر شده . در آخر هم اینکه اگه ممکنه لینک nod32 که بتا نباشه و در ضمن administer هم باشه رو به همراه کرکش بگین چون واقعا با این تاپیک 30 صفحه ای که درست شده آدم یه خرده قاطی میکنه.خواهشا فقط لینک و کرکی رو که معرفی میکنین کار کنه که آدم بعد از دانلود ، اون هم با این سرعتهای پایین اعصابش خرد نشه . در ضمن آیا آنتی ویروسهایkaspersky و BitDefender این امکان رو دارن تا فایلهای up dateاونا رو مثل nod32 که فرمودید، بشه یه جوری ذخیره کرد تا بعد از نصب ویندوز مجدد از اونا استفاده کرد .
    با تشکر
    آلبرت جان سلام. nod32 يك نسخه ادمين داره كه وقتي نصب كني ديگه نيازي به رجيستر كردن نداره و فقط كافيه كه يوزرنيم و پسورد براي آپديت كردن داشته باشي. من در پايين همين پست لينك دانلود آخرين نسخه ادمينش رو مي دم و همينطور يوزرنيم و پسورد براي آپديت كردن! (اين دفعه ديگه يادم نمي ره!)
    در مورد ذخيره كردن آپديت هاي كاسپرسكي و بيت دفندر هم قبلا صحبت شده اگه يه جستجو بكني به جواب خواهي رسيد.

لينك دانلود نسخه ادمين nod32 ورژن 2.5.25:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    يوزرنيم و پسورد براي آپديت:

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

مهدي جان چرا گاهی اوقات IMON آنتی ویروس NOD32 من خاموش است و من باید دستی آن را فعال کنم؟؟؟

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

مهدی جان وقتی امتحان کردی خاب یعنی درسته دیگه ،حرف شما کاملا مورد تاییده
    <<<<<<<<>>>>>>>>
    همانطور که مهدی جان فرمودند البرت جان میتونی با یه سرچ در مورد نگه داشتن اپ دیت های بیت و کاسپرسکی به جواب برسی ولی اینجا من یه بار دیگه اینو می گم:
    برای بیت دفندر
    محتویات این پوشه را کپی بگیر:
    C:\Program Files\Common Files\Softwin\BitDefender Scan Server\Plugins

برای کاسپرسکی:
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal\5.0\Base

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. اگه به اين لينك برويد مي توانيد آپديت كلي بيت دفندر رو دانلود كرده و روي هر سيستمي كه خواستيد اضافه كنيد. فقط به اين آدرس كه رفتيد در قسمت بيت دفندر 8 پروفشنال و روي weekly.exe كليك كرده و دانلود كنيد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

براي كاسپرسكي هم به اين لينك برويد:

راستي يك سريال هست كه بيت دفندر رو به راحتي رجيستر كرده و بعد از آپديت هم مشكلي برايش پيش نمي آد. اين هم اون سريال:

243C4-A1BAB-F9EF6-08D29

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_best
    ممنون ولی چرا اسم فایلها رو ننوشتی
    نقل قول نوشته شده توسط میل کوچولو
    albert جان این پوشه را کپی بگیر:
    c:/program files/eset/updfiles

و همچنین این فایل ها را :
    nod32.000
    وnod32.002وnod32.003وnod32.004وnod32.005وnod3 2.006

و هر وقت ویندوز را عوض کردی replace کن.
    دوست عزيز شرمنده. من يادم رفت آخر پستم اسم فايلها رو بنويسم. اما دوست خوبم ميلاد جان زحمتش رو كشيدند.
    ----------------------------
    ميلاد جان اون پوشه updfiles رو فكر مي كنم نيازي نباشه كپي كنن. چون من خودم يكي دو بار روي 2 سيستم تست كردم و فقط همون فايلها كافي بود و اون پوشه نيازي نبود.

باسلام:
    چند تا خواهش از شما داشتم . اول اینکه از کجا بفهمیم از کدوم ورژن nod32 استفاده می کنیم . دوم اینکه از کجا بفهمیم که nod32 رجیستر شده . در آخر هم اینکه اگه ممکنه لینک nod32 که بتا نباشه و در ضمن administer هم باشه رو به همراه کرکش بگین چون واقعا با این تاپیک 30 صفحه ای که درست شده آدم یه خرده قاطی میکنه.خواهشا فقط لینک و کرکی رو که معرفی میکنین کار کنه که آدم بعد از دانلود ، اون هم با این سرعتهای پایین اعصابش خرد نشه . در ضمن آیا آنتی ویروسهایkaspersky و BitDefender این امکان رو دارن تا فایلهای up dateاونا رو مثل nod32 که فرمودید، بشه یه جوری ذخیره کرد تا بعد از نصب ویندوز مجدد از اونا استفاده کرد .
    با تشکر
    آلبرت جان سلام. nod32 يك نسخه ادمين داره كه وقتي نصب كني ديگه نيازي به رجيستر كردن نداره و فقط كافيه كه يوزرنيم و پسورد براي آپديت كردن داشته باشي. من در پايين همين پست لينك دانلود آخرين نسخه ادمينش رو مي دم و همينطور يوزرنيم و پسورد براي آپديت كردن! (اين دفعه ديگه يادم نمي ره!)
    در مورد ذخيره كردن آپديت هاي كاسپرسكي و بيت دفندر هم قبلا صحبت شده اگه يه جستجو بكني به جواب خواهي رسيد.

لينك دانلود نسخه ادمين nod32 ورژن 2.5.25:

کد:
    کد:
    يوزرنيم و پسورد براي آپديت:

کد:
    مهدی جان تروخدا ناراحت نشیا بخدا قصدی ندارما .

ولی این لینکی که گذاشتی من قبلا دانلود کرده بودم .همونی که شما گذاشتی .
    نسخه TRIAL هستش .اینم عکسش باور کن همین رو دانلود کردم و دروغ نمیگم .بعد اینکه پسوردش معلومه که ور÷ن آزمایشیه چون Beta64 هستش.

همانطور که میبینی نوشته نسخه trial و 28 روزم نمونده بیشتر .عکس پایینم واسه اینه که نشون بدم همین نسخست.

آقا مهدی بعد اینکه این کاسپرسکای 2006 چرا انقدر فضای رم رو میگیره دیوونم کرد اصلا نمیشه موقع اینترنت ازش استفاده کرد البته من 2 تا آنتی ویروس نصب همزمان برام نمیتونم زیاد انتظار داشته باشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

آقا يكي يه لينك معتبر بده ما اين كاسپر 2006 رو دانلود كنيم
    ممنونم از بعضيها ....ولي من نسخهKaspersky AntiVirus
    Personal 2006 6.13.178
    رو ميخوام

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست خوبم parla جان
    به اين لينك برو حتما مشكلت حل ميشه:
    روي دانلود كليك كن.
    حجم:8.9MB

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گيلوپا جان سلام. هيچ دليلي براي ناراحتي نداره. هر كسي چيزي رو كه مي بينه و فكر مي كنه درسته بايد بگه. همونطور كه شما اين كار رو كردي. اتفاقا اينطوري اگه اشتباهي شده باشه يا من به اشتباهم پي مي برم يا شما.
    در مورد اون فايل بايد بگم كه من و خيلي از بچه هايي كه از nod32 استفاده مي كنند همين فايل رو دانلود كرديم و استفاده هم مي كنيم و ورژن ادمين هست. اما يه چيزه جالبي كه nod32 داره اينه كه اگه حتي ورژن ادمينش رو نصب كني اما از سايت eval نود آپديت كني به تريال تبديل مي شه. اما اگه در setup آپديت و در قسمت سروري كه بايد انتخاب كني choose automatically رو انتخاب كرده و يوزرنيم و پسورد رو beta64 بگذاري نسخه به تريال تبديل نمي شه و همون نسخه ادمين باقي خواهد ماند.
    اين هم عكسي كه از سيستم خودم گرفتم و آخرين آپديت هم شده و نسخه كماكان فول هست و تريال نشده.

------------------------------------------------

در مورد كاسپرسكي 2006 هم بايد بگم كه واقعا عاليه و خيلي خوشدست و خوش قيافه هم شده اما متاسفانه روي سرعت سيستم به شدت تاثير مي گذاره. من خودم يكي دو روز استفاده كردم و فعلا از خيرش گذشته ام مگه اينكه در نسخه final 2006 كه قراره بياد اين مشكل برطرف شده باشه. البته به غير از كاهش سرعت مي شه گفت كه مشكل خاصي نداره. البته به قول يكي از بچه ها به همه چيز گير مي ده.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام.
    در مورد kaspersky 2006 beta ميخواستم بگم كه در حال حاظر اين انتي ويروس اشكالاتي داره كه باعث ايجاد مشكلاتي براي من شد به همين دليل توصيه ميكنم دوستان از نسخه personal pro استفاده كنند از جمله جلوي اجراي برخي برنامه ها را ميگيره.البته اين تجربه من بود كه خواستم در اختيار دوستان قرار بدم تا براي انها مشكلي ايجاد نكنه.البته مشكل مهمتري هم ايجاد شده كه در حال بررسي اون هستم تا ببينم به اين برنامه ارتباطي داره يا نه.
    از ساير دوستان هم ميخوام كه نظراتشون را در مورد اين ورژن بتا بدند تا بچه ها دچار مشكل نشوند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •