چرا گاهی اوقات IMON آنتی ویروس NOD32 من خاموش است و من باید دستی آن را فعال کنم؟؟؟
چرا گاهی اوقات IMON آنتی ویروس NOD32 من خاموش است و من باید دستی آن را فعال کنم؟؟؟
نوشته شده توسط albert
دوست عزيز شرمنده. من يادم رفت آخر پستم اسم فايلها رو بنويسم. اما دوست خوبم ميلاد جان زحمتش رو كشيدند.نوشته شده توسط میل کوچولو
----------------------------
ميلاد جان اون پوشه updfiles رو فكر مي كنم نيازي نباشه كپي كنن. چون من خودم يكي دو بار روي 2 سيستم تست كردم و فقط همون فايلها كافي بود و اون پوشه نيازي نبود.
آلبرت جان سلام. nod32 يك نسخه ادمين داره كه وقتي نصب كني ديگه نيازي به رجيستر كردن نداره و فقط كافيه كه يوزرنيم و پسورد براي آپديت كردن داشته باشي. من در پايين همين پست لينك دانلود آخرين نسخه ادمينش رو مي دم و همينطور يوزرنيم و پسورد براي آپديت كردن! (اين دفعه ديگه يادم نمي ره!)نوشته شده توسط albert
در مورد ذخيره كردن آپديت هاي كاسپرسكي و بيت دفندر هم قبلا صحبت شده اگه يه جستجو بكني به جواب خواهي رسيد.
لينك دانلود نسخه ادمين nod32 ورژن 2.5.25:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديوزرنيم و پسورد براي آپديت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهدي جان چرا گاهی اوقات IMON آنتی ویروس NOD32 من خاموش است و من باید دستی آن را فعال کنم؟؟؟
مهدی جان وقتی امتحان کردی خاب یعنی درسته دیگه ،حرف شما کاملا مورد تاییده![]()
<<<<<<<<>>>>>>>>
همانطور که مهدی جان فرمودند البرت جان میتونی با یه سرچ در مورد نگه داشتن اپ دیت های بیت و کاسپرسکی به جواب برسی ولی اینجا من یه بار دیگه اینو می گم:
برای بیت دفندر
محتویات این پوشه را کپی بگیر:
C:\Program Files\Common Files\Softwin\BitDefender Scan Server\Plugins
برای کاسپرسکی:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal\5.0\Base
سلام. اگه به اين لينك برويد مي توانيد آپديت كلي بيت دفندر رو دانلود كرده و روي هر سيستمي كه خواستيد اضافه كنيد. فقط به اين آدرس كه رفتيد در قسمت بيت دفندر 8 پروفشنال و روي weekly.exe كليك كرده و دانلود كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي كاسپرسكي هم به اين لينك برويد:
راستي يك سريال هست كه بيت دفندر رو به راحتي رجيستر كرده و بعد از آپديت هم مشكلي برايش پيش نمي آد. اين هم اون سريال:
243C4-A1BAB-F9EF6-08D29
مهدی جان تروخدا ناراحت نشیا بخدا قصدی ندارما .نوشته شده توسط mehdi_best
ولی این لینکی که گذاشتی من قبلا دانلود کرده بودم .همونی که شما گذاشتی .
نسخه TRIAL هستش .اینم عکسش باور کن همین رو دانلود کردم و دروغ نمیگم .بعد اینکه پسوردش معلومه که ور÷ن آزمایشیه چون Beta64 هستش.
همانطور که میبینی نوشته نسخه trial و 28 روزم نمونده بیشتر .عکس پایینم واسه اینه که نشون بدم همین نسخست.
آقا مهدی بعد اینکه این کاسپرسکای 2006 چرا انقدر فضای رم رو میگیره دیوونم کرد اصلا نمیشه موقع اینترنت ازش استفاده کرد البته من 2 تا آنتی ویروس نصب همزمان برام نمیتونم زیاد انتظار داشته باشم.
آقا يكي يه لينك معتبر بده ما اين كاسپر 2006 رو دانلود كنيم
ممنونم از بعضيها ....ولي من نسخهKaspersky AntiVirus
Personal 2006 6.13.178
رو ميخوام
دوست خوبم parla جان
به اين لينك برو حتما مشكلت حل ميشه:
روي دانلود كليك كن.
حجم:8.9MB
گيلوپا جان سلام. هيچ دليلي براي ناراحتي نداره. هر كسي چيزي رو كه مي بينه و فكر مي كنه درسته بايد بگه. همونطور كه شما اين كار رو كردي. اتفاقا اينطوري اگه اشتباهي شده باشه يا من به اشتباهم پي مي برم يا شما.
در مورد اون فايل بايد بگم كه من و خيلي از بچه هايي كه از nod32 استفاده مي كنند همين فايل رو دانلود كرديم و استفاده هم مي كنيم و ورژن ادمين هست. اما يه چيزه جالبي كه nod32 داره اينه كه اگه حتي ورژن ادمينش رو نصب كني اما از سايت eval نود آپديت كني به تريال تبديل مي شه. اما اگه در setup آپديت و در قسمت سروري كه بايد انتخاب كني choose automatically رو انتخاب كرده و يوزرنيم و پسورد رو beta64 بگذاري نسخه به تريال تبديل نمي شه و همون نسخه ادمين باقي خواهد ماند.
اين هم عكسي كه از سيستم خودم گرفتم و آخرين آپديت هم شده و نسخه كماكان فول هست و تريال نشده.
------------------------------------------------
در مورد كاسپرسكي 2006 هم بايد بگم كه واقعا عاليه و خيلي خوشدست و خوش قيافه هم شده اما متاسفانه روي سرعت سيستم به شدت تاثير مي گذاره. من خودم يكي دو روز استفاده كردم و فعلا از خيرش گذشته ام مگه اينكه در نسخه final 2006 كه قراره بياد اين مشكل برطرف شده باشه. البته به غير از كاهش سرعت مي شه گفت كه مشكل خاصي نداره. البته به قول يكي از بچه ها به همه چيز گير مي ده.
با سلام.
در مورد kaspersky 2006 beta ميخواستم بگم كه در حال حاظر اين انتي ويروس اشكالاتي داره كه باعث ايجاد مشكلاتي براي من شد به همين دليل توصيه ميكنم دوستان از نسخه personal pro استفاده كنند از جمله جلوي اجراي برخي برنامه ها را ميگيره.البته اين تجربه من بود كه خواستم در اختيار دوستان قرار بدم تا براي انها مشكلي ايجاد نكنه.البته مشكل مهمتري هم ايجاد شده كه در حال بررسي اون هستم تا ببينم به اين برنامه ارتباطي داره يا نه.
از ساير دوستان هم ميخوام كه نظراتشون را در مورد اين ورژن بتا بدند تا بچه ها دچار مشكل نشوند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)