تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 376 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .
    من اینترنت با سرعت 64 دارم میخواستم ببینم با این سرعت میشه فیلم دانلود کرد یا نه زیاد هم عجله ندارم اگر در هفته بشه 3 تا فیلم دانلود کرد برام خیلی هم عالیه .
    اونم از سایت راپید شیر با نرم افزار دانلود . نه با تورنت .
    چون بیشتر فیلمایی رو که من میخوام سایتهای تورنت سیدر ندارن .
    ولی بعضی وقتها از راپید شیر وقتی دارم دانلود میکنم وسط کار ارور میده آیا اون ارور از ناقص بودن فایله یا از سرعت 64 adsl ?
    ه اگه از 64 هستش برم 128 بگیرم و پولم رو حروم کنم . آخه من خیلی کم خونه هستم و 128 لازمه کار من نمیشه .
    Last edited by FlashGet; 26-06-2007 at 21:59.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یک فایل avi دارم . نمیدونم باید با چی ببینمش ؟

سلام دوباره
    xvid با XviD فرقی داره ؟
    حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    یک فایل avi دارم . نمیدونم باید با چی ببینمش ؟

با jetaudio و vlc player میتونی باز کنی
    یا اینکه k-lite mega codec pack رئ نصب کنی
    همشون تو انجمن معرفی شده اند
    سلام دوباره
    xvid با XviD فرقی داره ؟
    فرق رو که دارن
    اکا اینکه دقیق چه فرقی دارن رو نمیدونم
    فقط در این حد که xvid جدید تر هستش و اکثر فیلمهای جدید با این فرمت ریپ میشن

داره خودمونی میشه neda61h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.
    من یه سوال داشتم.
    من الان دارم با utorrent یه فیلم میگیرم، ولی کنار اسم فیلم که یه فلش به سمت پایین هست، بجای اینکه آبی باشه قرمزه، می خواستم بدونم چرا؟
    یه سوال دیگم دارم، از کجا میتونی بفهمی که فیلمی که داری دانلود می کنی قابلیت resume داره یا نه.
    ممنون میشم کسی جواب بده.

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال دیگم دارم، از کجا میتونی بفهمی که فیلمی که داری دانلود می کنی قابلیت resume داره یا نه.
    سلام
    تورنت که همیشه رسیوم داره
    میشه قطع و وصل کرد
    مشکلی وجود نداره در این باره (به جز بی سید ماندن احتمالی)
    ----------------
    در مورد قرمز رنگ بودن فلش
    من از utorrent استفاده نمیکنم
    اما احیانا firewallتون فعال نیست ؟

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

من الان دارم با utorrent یه فیلم میگیرم، ولی کنار اسم فیلم که یه فلش به سمت پایین هست، بجای اینکه آبی باشه قرمزه، می خواستم بدونم چرا؟
    اګه منظور شما از فلش دایره ی پایین برنامه هست که همونطور که امین ګفت مشکل فایروال یا دست رسی غیر مستقیم به نت هست
    ولی اګه منظورتون فلشی هست که کنار اسم فیلم ها نشون داده میشه اون بخاطر این قرمز هست که شما به ترکر کانکت نیستین شاید ترکر افلاین باشه
    برای اینکه بفهمین به ترکر کانکت هستین یا نه تو قسمتی که اطلاعات تورنت رو نشون میده تورنتی که در حال دانلودش هستین رو انتخاب کنین بعد قسمت پایین tracker status رو ببینین اګه working نزده بود مشکل همون هست که ګفتم
    که در این صورت سرعت شما هم زیاد خوب نباید باشه و برای رفع این مشکل باید یه ترکر دیګه از همین تورنت رو پيدا کینن و در برنامه ادش کنین تا مشکل برطرف شه

داره خودمونی میشه neda61h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اګه منظور شما از فلش دایره ی پایین برنامه هست که همونطور که امین ګفت مشکل فایروال یا دست رسی غیر مستقیم به نت هست
    ولی اګه منظورتون فلشی هست که کنار اسم فیلم ها نشون داده میشه اون بخاطر این قرمز هست که شما به ترکر کانکت نیستین شاید ترکر افلاین باشه
    برای اینکه بفهمین به ترکر کانکت هستین یا نه تو قسمتی که اطلاعات تورنت رو نشون میده تورنتی که در حال دانلودش هستین رو انتخاب کنین بعد قسمت پایین tracker status رو ببینین اګه working نزده بود مشکل همون هست که ګفتم
    که در این صورت سرعت شما هم زیاد خوب نباید باشه و برای رفع این مشکل باید یه ترکر دیګه از همین تورنت رو پيدا کینن و در برنامه ادش کنین تا مشکل برطرف شه

سلام.
    ممنون از جوابتون، بله منظورم فلشی هست که کنار اسم فیلم ها نشون داده میشه هست، در قسمت tracker status اش هم نوشته failure: torrent deleted or not in pool yet... ولی سرعت دانلودم زیاد بد نیست، می خواستم ببینم اگه تا آخر دانلودش کنم، مشکلی واسش پیش نمیاد و باز میشه؟ در مورد اینم که گفتید : "برای رفع این مشکل باید یه ترکر دیګه از همین تورنت رو پيدا کینن و در برنامه ادش کنین تا مشکل برطرف شه" میشه بیشتر توضیح بدید.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

می خواستم ببینم اگه تا آخر دانلودش کنم، مشکلی واسش پیش نمیاد و باز میشه؟
    در صورتی که فایل داخل تورنت فیک نباشه اره باز میشه ( اګه فایلی که دانلود میکنین فرمتش از فرمت های تصویری هست و زیپ یا رار نیست به احتمال 90٪ نباید مشکلی داشته باشه ) شما می تونین با خوندن کامت های کسایی اون فایل رو قبلا دانلود کردن متوجه شین که فایل سالم هست یا نه
    برای رفع این مشکل باید یه ترکر دیګه از همین تورنت رو پيدا کینن و در برنامه ادش کنین تا مشکل برطرف شه" میشه بیشتر توضیح بدید.
    باید یه ترکر دیګه پيدا کنی که همین فایل شما رو داشته باشه بعد اون ترکر رو در برنامه اد کنین
    باید اسم کامل اون فایل تورنت رو تو سایت های دیګه ی تورنت سرچ کنین تا ترکر های مختلف رو پیدا کنین
    می تونین لینک دانلود تورنتی که دارین دانلود میکنین رو اینجا بزارین تا یه ترکر دیګه براش پیدا کنیم البته اګه داشته باشه
    موفق باشین

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من قبلا با uttorrent مشکلی نداشتم و با سرعت 20 دانلود می کردم تا اینکه ویندوز عوض کردم و الان سرعت دانلودم از 0.1 بشتر نمی شه.در حالی که 89 سیدر داره
    ممکن از پرت باشه؟
    چه جوری می تونم متوجه شم که کدوم پرت خوبه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

من قبلا با uttorrent مشکلی نداشتم و با سرعت 20 دانلود می کردم تا اینکه ویندوز عوض کردم و الان سرعت دانلودم از 0.1 بشتر نمی شه.در حالی که 89 سیدر داره
    ممکن از پرت باشه؟
    چه جوری می تونم متوجه شم که کدوم پرت خوبه؟
    اګه پورتی که استفاده میکنین با فایروال بلاک شده باشه اره امکانش هست در ضمن شما نګفتین با همه ی تورنت ها مشکل دارین یا بعضی ها؟
    برای اینکه بفهمین پورتی که استفاده میکنین باز هست یا نه به قسمت پایین utorrent نیګا کنین یه دایره وچود داره اګه قرمز بود یعنی پورت شما مشکل داره یه پورت یدګه بالای 40000 رو بهش بدین بعد رو همون دایره کلیک کنین برنامه پورت رو تست میکنه اګه میګه که پورت باز هست یا نیست
    اون دایره باید رنګش سبز باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •