من برای کار با فایل های ISO برنامه ای بهتر از UltraIso ندیدم
ایمیج رو با ابن برنامه کانورت کن به ایمیج کلان سی دی یا نرو یا بلایند رایت
بعد با رایتش کن
خبرش رو هم بده
من برای کار با فایل های ISO برنامه ای بهتر از UltraIso ندیدم
ایمیج رو با ابن برنامه کانورت کن به ایمیج کلان سی دی یا نرو یا بلایند رایت
بعد با رایتش کن
خبرش رو هم بده
ZiTaNiX از برنامه که معرفی کردین ممنون من با این برنامه تونستم امیج بگیرم ومثل آب خوردن ایمج تو درایو مجازی کار میکنه
اما وقتی رایت میکنم با clon بخوبی رایت میشه اما وقتی را پس رایت در سی دی رام میگذارم اصلا کار نمیکنه اما
این سی دی مال شرکت پارسیان است از فایلهای مشکوک براتون مینوسم ببینچیکار میکنی برام
<pcc>??
1st>1.dll
2st>1.dll
persianlock.api
parsuvs9.spg
vvk??.1st
این آخریشوکه در isobuster باز میکنم کنارش یه علامت داره
ضمنا در ایمج گرفتن ویا کارکردن روی امیوتر مشکلی نیست اما رو سی دی رایت نمیشه
اینکار مثلا با سی دی های نرم افزاری شرکت alaldin کردم وبا برنماخ ultra هم تبدیل کردم به خوبی رایت شد
اما نمیدونم این یکی چرا رو سی دی رایت نمیشه 5و6 تا هم سی دی را خراب کردم
اما نمیشه
فایل ها رو هارد کپی میشه؟
اگه نمیشه با Badcdrepair 4 بریزشون رو هارد
بعد با نرو رایتش کن
احتمال اینکه درست بشه 30% هستش
با بلایند رایت ازش ایمیج گرفتی؟
با بلایند 5
ازش ایمج گرفتم اما باز هم سی دی را خراب کرد فایلهارا isیا ultraکپی کردم اما اون فایل بالایی کپی نمیشه
شما یه چیزهای توصفحات قبلی کفته بودین که مثلا اون فایلهای که با نام های ایلگال نوشته شده را rename کن اما این کار نمیدونم چه جوری میکنن
با نرم افزار badcdrepair کار نکدم اما نمیدونم چه جوری باهاش کار کنم
راه دیکگری نیست
با بلایند 5
ازش ایمج گرفتم اما باز هم سی دی را خراب کرد فایلهارا isیا ultraکپی کردم اما اون فایل بالایی کپی نمیشه
شما یه چیزهای توصفحات قبلی کفته بودین که مثلا اون فایلهای که با نام های ایلگال نوشته شده را rename کن اما این کار نمیدونم چه جوری میکنن
با نرم افزار badcdrepair کار نکدم اما نمیدونم چه جوری باهاش کار کنم
راه دیگه ای نیست
سلام
اگر منظورتون برنامه PreGap است ايميج گرفته شده را با الكل و با مد RawDao بزنيد
سلام دوستان
یه فکری به خاطرم رسید که براتون می گم
همون طور که قبلا گفتم من یه محصولی دارم که 4سیدی توش پر از برنامه هست و گفتم اگر قفل بزارم نمی شه کرک مثلا یه برنامه توی سی دی رو کپی کرد توی هارد و برنامه کار کنه ولی حالا یه فکری به خاطرم رسید حالا اگر ما فایل کرک رو زیپش کنم و کل سی دی رو قفل کنم آیا فایل زیپ کپی می شه توی هارد یا نه؟ممنون می شم اگر کامل و واضح توضیح بدید
ممنون
بای
بعید میدونم باز هم کپی بشه
خوب یه قفلی بزار که فقط بعضی از پوشه ها رو نزاره کپی بشه
نه همش رو
می تونی همه فایل هات رو بزاری داخل یه پوشه به نام AUX
این طوری اگه سیدی شما اتوران داشته باشه رو هارد کپی نمشه و فقط باید ازش ایمیج گرفت
میتونی همین فایل AUX رو با برنامه ULtraiso تو سی دی طوری مخفی کنی که به این راحتی ها دیده نشه
سلام ZiTaNiX جان
دمت گرم می شه در مورد این روش یه توضیح کامل تری بدی و اگر این قفل رو بزارم اتوران اجرا می شه که؟اگر این قفل رو بزارم سی دی رایت و یا کپی نمی شه تو هارد که؟
ممنون
بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)