سلام،یک سوالی داشتم ،میخواستم بدونم نوع مودم هم در سرعت دریافتی تاثیر داره؟ مثلا من الان مودم SLC-130S42G مبین نتو دارم، ممکنه با آنلاک کردن مودم TF-i60 ایرانسلم و گذاشتن سیم کارت مبین نت سرعت نت مبین نت افزایش پیدا کنه؟
سلام،یک سوالی داشتم ،میخواستم بدونم نوع مودم هم در سرعت دریافتی تاثیر داره؟ مثلا من الان مودم SLC-130S42G مبین نتو دارم، ممکنه با آنلاک کردن مودم TF-i60 ایرانسلم و گذاشتن سیم کارت مبین نت سرعت نت مبین نت افزایش پیدا کنه؟
مبین نت محدود هست و سرعتش هم الان هرچی با مودم خودتون دریافت میکنید با همون i60 هم دریافت خواهید کرد جایی هم من ندیدم مبین نت با مودم i60 پلاس بزنه و بره رو 4.5 tdd ولی ایرانسل چرا + هم میزنه و سرعت هم بله با مودم های معمولی فرق داره در این حالت .
من همه کارها رو انجام دادم فقط بجاب فریمور قدیمی نسخه جدید رو زدم
مودم اومده بالا قسمت سیم لاک،ولی اون آنلاکره کار نمیکنه؛چکار کنم؟
با همون فریمور 195 باید مودم رو انلاک کنی و با همون اسکریپت انلاک داخل فایل اموزش و ای پی مودم و ای پی فایل داخل اسکریپت هم چک کن یکی باشه
ممنون درست شد.
فقط الان سیم کارتمو گذاشتم روی مودم بعد که داخل گوشی دوباره کذاشتم از همتا پیام اومد که imei مودم ثبت نیست و این حرفها،قضیه ش چیه؟
هیچی نیست خودش درست میشه بعد یک ماه
سلام. مودم tfi60 ایرانسل آنلاک نشده دارم. با اینکه گزینه آپدیت خاموش بود اما خود به خود به ورژن 198 آپدیت شد که گزینه vpn نداره. راهی داره بتونم برگردم به ورژن های قبلی و آپدیت نشه مجدد به 198؟
Last edited by mrhmix; 01-05-2020 at 06:30.
راهی نداره هر چقدر هم دانگرید کنی رو 196 یا 192 باز مودم اتومات میره رو 198 شما مجبوری بازش کنی و فریمور مود شده از لودر بزنی روش
سلام - این اپدیت رو ایرانسل داده منم پارسال این مورد رو داشتم اموزش دوستان در اینجا رو مطالعه کردم و انلاک کردم مودممو الانم سیم کارت ش ل بهش وصل کردمهر وقت سیم کارت ی شرکت دیگه رو وصل می کنم بر طراح انلاک این فروم دعا و درود بی کران میفرستم
سلام
vpn وارد میکنین کار میکنه ؟
اگر آره راه خاصی داره
- - - Updated - - -
سلام
vpn وارد میکنین کار میکنه ؟
اگر آره راه خاصی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)