به گزارش میرر انگلیس و کالچو مرکاتو ایتالیا "ماتیس دی لیخت" پیشنهاد هنگفت* یونایتد و درخواست یوونتوس رو رد کرده و اطلاع داده که می خواد به بارسلونا بره
کاپیتان آژاکس
19 ساله
مدافع میانی
قد 1.89
* انتقال 72 میلیون یورو و دستمزد 15.5 میلیون یورو
به گزارش میرر انگلیس و کالچو مرکاتو ایتالیا "ماتیس دی لیخت" پیشنهاد هنگفت* یونایتد و درخواست یوونتوس رو رد کرده و اطلاع داده که می خواد به بارسلونا بره
کاپیتان آژاکس
19 ساله
مدافع میانی
قد 1.89
* انتقال 72 میلیون یورو و دستمزد 15.5 میلیون یورو
ترکیب دو تیم
لیورپول
آلیسون، ترنت الکساندر آرنولد، فن دایک، ماتیپ، رابرتسون، فابینیو، هندرسون، میلنر، اوریگی، مانه، شکیری
بارسلونا
تراشتگن، روبرتو، پیکه، لنگلت، آلبا، بوسکتس، راکیتیچ، آرتورو ویدال، کوتینیو، مسی، سوارز
والورده بازی رو نبسته
به نظرم تمام امید حریف اینه که تو جو اول بازی بتونه کاری کنه
بارسلونا خیلی به مسی وابسته است. و کوتینیو خوب نبود
ولی باید نیمه اول گل می زدیم
لیورپول واقعا نیمکت خوبی داره و از هر نوع بازیکن داره
Lovren رو که توی کرواسی خوب بود حتی توی تیم نبود
مدیر کثیف باشگاه هنوز نفهمیده این حرومزاده عوضی به اسم والورده در حد بارسا و لیگ قهرمانان نیس... از این بیشتر حیفم میاد شاید هیچ سالی مثل امسال اونور فینال اژاکس یا تاتنهام نباشن.والورده مسی و یارانش و کل تیم بارسا شکست داد
نمیشه والورده رو همین امشب اخراجش کنن؟ لااقل دلمون خنک میشه
یک سال دیگه از عمر تیم به فنا رفت
مگه میشه یه تیم که بیشتر از حریفم استراحت کرده اینقدر بی حال و گیج باشه؟
افتضاح دمبله و کوتینیو به کنار از اول فصل گفتم موقعیتی که سوارز از دست میده یعنی حذف از لیگ قهرمانان
ولی اینا هیچی از تقصیر والورده کم نمیکنه
آخه سه هیچ جلو بودیم!
مسئله اینه مدیر ... نشون داده کلا علاقه ای به مربی بزرگ نداره. اینم بره یه کوچک دیگه میاد! با این وضع حتی امیدی به تغییر نیست
شاهکار فصل پیش مستر باعث شده من یکی به این باخت تا حدی بی تفاوت باشم. تکرار داستان یک سال پیش
تا یه ساعت قبل بازی استرس اصن نداشتم. ترکیبو که دیدم یهو استرس گرفتم. مطمئن بودم سرجی مثل بازی رفت اونجا اتوبان درست میکنه. مطمئن بودم مثل بازی رفت سرجیو و ویدال پشت باکسو پوشش نمیدن. مطمئن بودم که کوتینیو مثل بازی رفت یه بازی ضعیف از خودش نشون میده. هر طرفدار بارسا که بازی رفتو دیده بود این چیزارو میفهمید. وقتی والورده با این نکات دوباره همون ترکیبو میفرسته داره نشون میده که من بازی رفتو انگار ندیدم. اصلا دلیل این کاراشو نفهمیدم. واقعا متاسفم که والورده دوتا سی ال رو از افتخارات باشگاه کسر کرد. امیدوارم بازی بعد روی نیمکت بارسا نباشه. قبلا هم گفتم بارسا به مربی ترسو نیاز نداره.
دقیقا سناریوی پارسال تکرار شد. تبریک میگم به کادر فنی تیم که انگار به هیچ وجه قصد ندارن از اشتباهاتشون درس بگیرن.
امسال هم مثل پارسال با یه نتیجه مفتضحانه فصلو پایان دادیم. پارسال هم بعد بازی رم گفتم که امیدوارم مربی اخراج بشه که نشد. امسال دیگه راه فراری نیست. نباید به بازی بعد بکشه مربیگری مستر.
ترکیبی که باید امشب تو زمین میبود.
آلبا - لنگله - پیکه - نلسون
ویدال
آرتور - راکی - سرجی
سوآرز - مسی
با توجه به نتیجه و بازی افتضاح کوتی در نیوکمپ امشب باید نیمکت میبود. ولی...
من غلط بکنم تا وقتی والورده هست، حتی در صورت برد 3 - 0 تیم رو صعود کننده بدونم! این بزرگوار ثابت کرد که قابلیت اینو داره یه تیم 1 میلیارد یورویی رو به همراه بهترین بازیکن جهان، دو سال متوالی به شکلی از یو سی ال حذف کنه، که تاریخ نه به خودش دیده و نه خواهد دید.
آخه مریض! چرا ترکیبیو که ازش جواب نگرفتی دوباره امتحان می کنی؟ مگه برد 3 هیچت تاکتیکی بود؟ مگه همیشه قراره مسی ایستگاهی از فاصله نجومی بزنه و مهاجم لیورپول تیرکو نشونه بگیره؟ مگه قراره همیشه شانس بیاری؟
هی با خودم می گفتم جوری نشه که میسای دمبله عینه کابوس از جلو چشام رد شه که همون جور شد! والورده ثابت کرد که می تونه هر بار به یه دلیل تیمو به فاک بده؛ یه بار با استراحت ندادن و رس کشیدن، یه بارم تاکتیک غلط.
کوتینیو باید بره. وقتی اومد خیلی خوشحال شدم، ولی الان به همون اندازه از رفتنش خوشحال میشم. اگه قرار بر موندن والورده باشه، همین آشه و همین کاسه و از این بهتر نمیشه شرایط کوتی. حیفشه.
امشب خارج از اینکه کلوپ به والورده درس مربی گری، فن دایک به پیکه درس دفاع، واینالدوم به سوارز درس گل زدن و کل لیورپول به بارسا درس فوتبال داد، یه چیزی خیلی متعجبم کرد؛ مگه میشه نابغه ای مثه مسی، جلوی دروازه، سر توپ بزنه؟ واقعا حتی یه درصدم احتمال نمی دادم با وجود این هوشش، اونو گل نکنه.
نه با یه باخت باید تیمو شست و نه با یه برد، زیاد از حد بردش بالا؛ ولی ما بعد از برد نیوکمپ زیاد از حد خوشحال شدیم و مغرور! الانم حقمونه که زیاد از حد عصبانی باشیم.
تبریک به کلوپ که با وجود یک سوم قدرت هجومیش، امشب غوغا کرد.
با این دو تجربه ی تلخ متوالی، نه که فقط از نظر فنی که از نظر روحی روانی بهتره هر چقدر زودتر والورده اخراج بشه. چون بار سوم اگه 7 - 0 هم ببره قابلیت اینو داره که 8 - 0 کامبک بخوره. یه وقتی تابوی یک چهارم داشتیم! حالا هم کامبک! دیگه چجوری باید لیورو تو نیوکمپ می بردیم آخه؟
و آخرین تصویری که امشب بدجور بهش فکر می کنم، لبخند مسی بعد از شاهکار دمبلس!بعد از امشب باید اسمشو بذاریم تلخ ترین لبخند کل تاریخ فوتبال.
با این حال بعید می دونم توپ طلای امسال مال کسی غیر از مسی باشه. کوپا آمریکا رو هم داره شانسش رو به علاوه بهترین گلزن سی ال شده و برنده کفش طلا.
بوسکتس تا پارسال خوب بود الانم بد نیست ولی تلفیق بوسی با راکیتیچ داغون و لش میشه غده سرطانی وسط زمین (امیدی هم به بوسکتس ندارم که به فرم رویایی 2010 تا 2017 برسه)
والورده هم نقش متاستاز سرطانی تیمو داره که با ترکیب های اشتباهش تیمو نابود میکنه
ترکیب اولش که فوق فاجعه بود
نبود آرتور و سمدو از یه طرف و از یه طرف عدم شجاعت باعث شده دو سال با دو نتیجه خوب کامبک بخوریم
هر سال 20 بازی شانس میاره و تو نقطه حساس شانسشم میپره و راحت جامو از دست میدیم. پارسال سر بازی با رم گفت هنگ کردم امروزم هنگ کرده بود
خلاصه تا وقتی این سرطان تو تیم باشه هیچ امیدی نیست + راکیتیچ
تیم نیاز داره یه بازیکن جوونتر بیاد جای پیکه و راکیتیچ کلا فروخته شه و بوسکتسم با این فرمش یه بازیکن صرفا ثابت نباشه
لیگ قهرمانان هم جای بزدل ها و ترسوها نیست.
این بارمتئو مثل ماست میمونه کسی نیست بندازه بیرون این مادر....کجاست اون لاپورتا عجب دوران طلایی داشتیم وقتی همه چیز سرجای خودش بود.الان باید یکی بیاد دوباره تیم بسازه.حاضرم قسم بخورم اگه دمبله بازی رفت گل میزد بازهم لیورپول میبرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)