کلا دیگه با این حجما باید از خیر دانلود گیم و اینا بگذریم
چندر غاز حجم میدن بعد یه گیم 40 گیگه
کلا دیگه با این حجما باید از خیر دانلود گیم و اینا بگذریم
چندر غاز حجم میدن بعد یه گیم 40 گیگه
والا اون 500 سایت منتخب تست کردم حتی آیپی هاشون که معرفی شده بود یکی بود باز همانند ترافیک خارج دو برابر حساب میکنن!
من با این طرح موافق بودم چون اعلام کردن تمام رنج آیپی های ایرانی نیم بهاست
هیچی دیگه اینجوری بگم گولمون زدن .
انصافا هر جور حساب میکنم اینترنت خیلی نسبت به قبل ارزان تر و به صرفه تر شده
من از سایتهایی که مطمئنم داخلین مثل ---------- که بنده از سایت Iplocation هم استعلام گرفتم گفت داخلیه.استفاده می کنم باز حجم خارجی لحاض میشه![]()
هرکی از تو غارش در می یاد یک سیخی به این ملت می زنه برمی گرده تو غارش
یکی نیست بگه اصلا فکر می کرده طرحی که داره می ده درسته و به نفع مردمه اول می رفتین مشکل ای پی های ایرانی روحل می کردین طرح های پیشنهادی شرکتا رو می گرفتی مشکلات رو می دیدی بعد این سیرک روراه می انداختی وقتی بزرگترین شرکت که مخابرات باشه هنوز نمی تونه تفکیک کنه ومخابرات خراسان رضوی نوشته فقط همون 25گیگ خارجی رو می تونه بده یعنی شما هزینه رو داری می دی ولی فقط از یک قسمتیش بهره مند می شی یعنی عملا دزدی
اگه به این حجم خارجی بود تقریبا همه شرکتا حتی همون مخابرات تو جشنواره ها گزینه های خیلی بهتری داشتن
ای پی ایرانی هم چون به نفعشون نیست مطمئن باشید حالا حالا ها درستش نمی کنن
بدون اینکه ذره ایی زمینه رو درست کرده باشن فقط یک هیاهوی بی خود ویک استرس الکی به مردمی که عادت دارن به تصمیم های یک شبه
خب احتمالا شما از همون کم مصرف هایی هستی که مثلا طرح 30 مگابایت هزار تومن ایرانسل رو میخرن بازم تا آخر هفته یکم اضافه هم میارن
خب امروز زنگ زدم مخابرات از سرویس های جدید سوال کردم، گفت نسبت ترافیک همون 1/2 هست و در این صورت تعرفه هایی که اعلام کردن همون نصفش حجم بین الملل هست. فعلا سرویس 2 مگ ماهی 75 گیگ رو درخواست دادم. هر زمان وصل شد سرعت و پینگ و نحوه کسر ترافیک رو اطلاع میدم خدمت دوستان.
اگه همون 1/2 باشه دوباره باید لیست تعرفه شرکت هارو اصلاح کنیم.
خوب امروز برای یکی از دوستان طرح 512 رو به مدت سه ماه مبلغ 40 هزار تومن از مخابرات خریدیم.با حجم 60 گیگ.و اینم تست سرعتش سرور داخلیبعد میگه چرا این سرعتش ضعیفه.گفتم 240 تومن بده سه ماهه برات سرعت بالاشو بگیرم .بنده خدا گفت نخواستیم اینترنت
دست بخت جدید دولت برای طبقه کم درامد.
بهونشونم این بوده ملت از سمت اینترنت سنتی پیش برن به سمت اینترنت مدیا![]()
اینهمه سایت و سرور داخلی هست اما اینها رفتن 500 تا سایت خبری و بانکی و مذهبی انتخاب کردن که اصلا بدرد نمیخوره عملا این حجم داخلی بلا استفاده هست من چندسال پیش سرویس اینترانت از اسیاتک گرفتم تمام سایتها و سرورها داخلی رو جواب میداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)