اینستاگرام بارسلونا: خاطرات خوبی در استمفورد بریج داریم.
![]()
اینستاگرام بارسلونا: خاطرات خوبی در استمفورد بریج داریم.
![]()
لیونل مسی، خلاق ترین بازیکن سال 2017
اداره آمار و تاریخ فوتبال، امروز اسامی خلاق ترین بازیکنان سال 2017 را اعلام کرد و بر این اساس، لیونل مسی بالاتر از دو هافبک رئال توانست در رتبه اول قرار بگیرد.
مسی با 247 امتیاز اول شد، تونی کروس با 90 امتیاز دوم شد و پشت سر این دو نیز مودریچ و نیمار با 81 و 80 امتیاز قرار گرفتند. در رتبه های پنجم تا دهم نیز این نام ها به چشم می خوردند: دی بروین از سیتی، ایسکو از رئال، اینیستا از بارسا، کوتینیو از لیورپول، دیبالا از یوونتوس و اریکسن از تاتنهام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلبا: توپ طلا؟ مسی بهترین بازیکن تاریخ است
از نظر من مسی بهترین بازیکن تاریخ است و مهم نیست توپ طلا به او رسیده یا نرسیده است. برای بارسا او مهمترین بازیکن است و نه فقط در زمین که بیرون زمین با شخصیت بالای خود، وجهه و اعتبار بارسا را مضاعف می کند.
پویول: بهشت روی زمین
عثمان دمبله در تمرینات بارسلونا
![]()
لیونل مسی، بهترین بازیکن دنیا به انتخاب FFT
نشریه فورفورتو نام لیونل مسی را به عنوان بهترین بازیکن فوتبال جهان در سال 2017 معرفی کرد.
این نشریه نیز همانند بسیاری از رسانه های معتبر جهان سالانه بهترین بازیکن سال را انتخاب می کند که امسال و بر خلاف دیگر نشریات، آنها به جای رونالدو نام لیونل مسی را به عنوان مرد سال 2017 جهان معرفی کردند.
این نشریه دلیل انتخاب لیونل مسی را بیشترین گل، بیشترین پاس گل، خلق موقعیت، دریبل موفق و ارسال پاس های کلیدی از سوی این بازیکن نسبت به دیگر رقبا دانست و اگرچه ستاره آرژانتینی توفیقی در فتح جام های معتبر نداشت، اما فورفورتو او را بهترین بازیکن جهان دانست.
رونالدو، نیمار، لواندوفسکی و دی بروین در رتبه های بعدی انتخاب بهترین بازیکن جهان از سوی نشریه فورفورتو قرار گرفتند.
البته که باید مسی هم افتخاراتی داشته باشه خب اینم یکیش.
این مجله با وضعیت کنونی یه جورایی مثل رژودرم کارایی داره استفاده کنید.
چون اومدین و توی تاپیک تیم خاص کل کل کردین میگم
کسی که حتی یه ذره فکر کنه کریستیانو از لیونل مسی ( در مجموع فاکتور ) بهتره ، یا نابیناست یا هیچی فوتبالی تعطیله و خودشم بچه بوده بازیش بد بوده میذاشتنش دروازهیا شایدم عشق استایلو لا پا باز کردنو ژل و واکس
شما فکر کنم هنوز توی دوران پروفایل پیکچرت موندی برادر ،
اینو برای بار صدم بهت میگم رونالدو ( پنالدو ) اگه مثل مسی هافبک مهاجم بود نصف این گلهای توی باکس و هلو برو توی گلو رو هم نمیزد ، سندش هم عملکرد یک سال و نیم اخیرش که یک خط کنار تر و عقب تر داره بازی میکنه و دیگه اعداد گویاست
به هر حال مسی بیشتر از ۲ سال کوچیکتره و در تمامی رکورد های اروپا و افریقا و مریخ و صد البته توپ طلا داغ اولین بودن رو ب دلش میزاره و رونالدو خوشحال باشه که یک شماره ۲ سرسخت بوده![]()
Last edited by ravani_13; 16-12-2017 at 04:23.
دوست عزیز باید بگم متاسفانه فقط مسی فن ها میتونن این حرفا رو بزنن کسی که یه کم از آمار سر در ییاره حالیش باشه متوجه میشه افتخارات رونالدو از مسی بی افتخار در ملی از هر لحاظ بیشتره کسی که اینا رو متوجه نشه پس فقط با چشم بسته نظر میده.
مسی تو بارسا به لطف هم تیمی هاش گل هایی که براش ساختن یه کم به چشم اومده
با دید باز بدون تعصب نظر بدین .
برای من به شخصه (فکر نمیکنم فقط برای من مهم باشه)شخصیت یه بازیکن خیلی مهمه که مسی بویی ازش نبرده.
آرژانتینی ها توی بزرگ کردن یه نفر خیلی قوی هستن همون جور که الان توی آرژانتین یه دین درست کردن به اسم مارادونا!!!!
نتیجه:همه ی دنیا هیچی حالیشون نیست به جز مسی فن ها.
Last edited by Mohammad King; 16-12-2017 at 12:06.
محمد جان من میگم فقط پائولینیو باید با رونالدو مقایسه بشه گوش نمیدن![]()
سلام ...
اینقدر نگین رونالدو اون رونالدو نیست که ...
اون فقط کریستیانو ست همین ...
این رونالدو ها کی یکی پس از دیگری میان همه نوچه های رونالدو اورجینالند تمام
الکی طرف و بزرگش نکنین ...
تمامی این حرفا از رو ضعفه که دارن تقلا میکنن ...
فقط کم مونده بود از مارادونا تو دهنی بخوره، خفه شد سر جاش نشست .
در مورد این بشر همون که تورس بهش گفته بود : « دلقک» ... خخخخخ
یک شخصیت نمونه
Last edited by Masoud-2014; 16-12-2017 at 19:09.
دوست عزیز باید بگم متاسفانه فقط مسی فن ها میتونن این حرفا رو بزنن کسی که یه کم از آمار سر در ییاره حالیش باشه متوجه میشه افتخارات رونالدو از مسی بی افتخار در ملی از هر لحاظ بیشتره کسی که اینا رو متوجه نشه پس فقط با چشم بسته نظر میده.
مسی تو بارسا به لطف هم تیمی هاش گل هایی که براش ساختن یه کم به چشم اومده
برای من به شخصه (فکر نمیکنم فقط برای من مهم باشه)شخصیت یه بازیکن خیلی مهمه که مسی بویی ازش نبرده.
آرژانتینی ها توی بزرگ کردن یه نفر خیلی قوی هستن همون جور که الان توی آرژانتین یه دین درست کردن به اسم مارادونا!!!!
به وا... زورم اومد حتی 2 کلمه منطقی حروم کنم برا این پستت !فقط اونجا که استاد میگه مسی به لطف هم تیمیاش گل هاش بچشم اومده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)