برای رفع مشکل Stop Working بازی در ویندوز 7 و 8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و نصب کنید . سیستم رو ریستارت کنید و بعد بازی رو اجرا کنید !![]()
برای رفع مشکل Stop Working بازی در ویندوز 7 و 8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و نصب کنید . سیستم رو ریستارت کنید و بعد بازی رو اجرا کنید !![]()
داداش نصبه
ویندوزت رو هم آپدیت کن .
والا خیلی ها این مشکل رو داشتند و با نصب این فایل مشکلشون حل شده !
واسه من نمیشه همه کارا رو کردم
ویدیوهای زیر رو برو و مطابق اون انجام بده ببین درست نمیشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نمیشه
ما که از خیرش گذشتیم
چرا تو بازی نمیشه شماره بازیکن تغییر کنه ؟
توپ رو حریف داره شماره بازیکن من تغییر نمیکنه و کلا یه نفر هست ! با ادون که دکمه هاش درسته
نمیدونم دیگه . برای ویندوز 7 و 8 که از قبل هستند و بازی در اونها Stop Working میده راه حل این هستش که ویندوز خودشون رو آپدیت کنند و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کنند . برای عده ای خیلی کم هم بازی با تنظیمات صدا مشکل داره و بالا نمیاد که تو پست قبل ادرس ویدیویی رو گذاشتم که برای صدا یه تنظیماتی رو انجام میده . در نهایت چرا به Windows 10 کوچ نمی کنید تا این مشکلات رو نداشته باشید ؟! این مقاومت برای چیه ؟!![]()
برای گرافیک amd چیزی ندیدین؟
برای لگ بازی مطابق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عمل کنید . دوست عزیزمون مجتبی تایید کرد که با انجام این مراحل مشکل لگ براش به کل برطرف شده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)