فاصله من نهایتا به 300 متر میرسه تا کافو سر کوچه
با گوگل مپ که میزنه 200 متر!
فاصله من نهایتا به 300 متر میرسه تا کافو سر کوچه
با گوگل مپ که میزنه 200 متر!
تا کافو آره.اما من سوالم درباره فاصله شما تا مرکز مخابراتی هست.اون1000 متری که گفتید میشه فاصله شما تا مرکز مخابراتی نه تا کافو.
نه تا مرکز بیش از اینهاست شاید 2500 متر در بهترین حالت ! اما چرا مودمم تا سرعت 19 مگ لینک میشه عجیبه!! کلا کیفیت خطم فوق العادست
شما نگران این چیزا نباش .وقتی کافو نزدیکه تا نزدیک های 100 مگ رو میتونی بگیری . برو وصلش کن و حالش رو ببر ! ما که هنوز گیر این ADSL زوار در رفتهایم با حداکثر سرعت 8 مگ و بدتر از اون آپلود 512 کیلوبیت !
نه من ADSL که دارم فوق العادست.24ساعت بدون افت سرعت یا لینک پرونی راحت 16مگو دارم.
والا برای VDSL گفتن آخرین سرعت 50مگه ولی گفت شما 30مگ بگیر ولی تا 150مگ بازه !
چیزی که مخابرات میده VDSL هستش یا VDSL2 ؟؟
من سرعت 30 مگم الان برام خوبه... مشکل خاصی ندارم ولی 16 مگم کممه
VDSL2 با سرعت حداکثر 100Mb .
یعنی فشار بیارم 50 مگو بدن؟ میگه 100 مگ نداریم. نهایت 30مگ ولی گفت سرعتو تا 150مگ باز گذاشتیم!
من چهارشنبه صبح میرم مخابرات برای برقراریش
من امروز رفتم.
گفتن DSLAM هنوز تو کافو نصب نشده و طی روزهای اینده...
چقدر زمان میبره بنظرتون؟ اسونه براشون؟
تجهیزات مخابرات باید بتونه تا 100 مگ رو بده، ولی بالاتر از 50 نمیفروشن
شماهم به اون سایت ماشین حساب کار نداشته باش، مهم فاصله از فیبرنوری هست
همین الآن شما میتونی گوگل کنی اطلاعات خط vdsl 2 خارجی هارو بینی. مثلا طرف هست Attenuation مقدار 9.2
وقتی تو ماشین حساب بزنی بهت میگه حداکثر 57 مگ، ولی در حقیقت خطش روی 70 مگ هست و مودم هم حداکثر کشش رو 100 مگ زده. پس به اون ماشین حساب استناد نکن. مهم اینه که فیبرنوری تا کجا اومده باشه و فاصله ازش چقدر باشه
مخابرات همیشه دوست داره تا جای ممکن تاخیر ایجاد کنه و کش بده پس معلوم نیست
نمیدن باید تقاضا توی اون محل زیاد باشه وگرنه اصلا بیخیالش شو فعلابهتره از راه شکایت وارد بشی شاید نتیجه داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)