سلام
دوستان اطلاع دارن در اندیشه تهران TD قابل استفاده هست یا خیر؟
روی سایت هاش تجهیزات TD رو مشاهده کردم
سلام
دوستان اطلاع دارن در اندیشه تهران TD قابل استفاده هست یا خیر؟
روی سایت هاش تجهیزات TD رو مشاهده کردم
از 2 شب پیش لینک من هم پرید، تا صبحش دیدم ثابت نمی شه مودم جا به جا کردم جایی که حداکثر دریافتی سیگنال بود تا الان فقط لینکم ثابت شده، عملا سیگنال ندارم یا خیلی ضعیف، تا دو هفته پیش خیلی خوب بود، نمی دونم چه اتفاقی افتاده. پشتیبانی هم که تعطیل. اون ایرادات مودم هم باید ببینیم اپدیتی برای فریم ورش می یات یا نه.
خود قسمت فروش هم مرجعش همون نقشه هایی که تحت پوشش در دسترس قرار داده شده، اگه بنفش باشه می گن مشکلی نیست و می تونید سیگنال دریافت کنید اما چیزی به نام قطعیت وجود نداره. البته با این مودم outdoor باز شانس حداکثر دریافتی سیگنال بالاتر رفته ولی یه اکسس پوینت می خوات که بتونه وای فای شر کنه. کلا shot in the dark
ولی اگه سیگنال بده خوب و رضایت بخش برای من تا 2 هفته خیلی خوب بود تا 2 روزه که سیگنال نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا مودم که راستین بازار برای td-lte آورده
سلام دوستان . از دوستان کسی مودم lte ایرانسل را به پلی استیشن 4 زده ؟ من مودم 4G دارم و نتم 3 هستش . میخواستم بدونم با این مودم نتم 2 میشه یا خیر
با تشکر
Last edited by mahdi_z100; 30-10-2016 at 22:08.
این مودم از فرکانس 3500 ایرانسل پشتیبانی نمیکنه . باید دید کدوم اپراتور ، TD-LTE با فرکانس 2600/900 رو ارائه میکنه .
این مودم صرفا TD نیست. یه مدل قبل B315 هواوی هست که یه مقدار امکاناتش کمتره و دو فرکانس TD رو هم در کنار FD ساپورت میکنه. البته 3372 و بعضی مودم های دیگه هم هم این دو فرکانس رو دارن ولی فعلا کسی TD روی اینا راه اندازی نکرده
سلام دوستان
برای بار دوم ارسال میکنم:
مودم بنده Z6000 هست که سه تا مشکل دارم باهاش:
1-آنتنش دائم میپره و دیگه کانکت نمیشه مگر اینکه ریست بشه
2-هیچ جی پی ان.ی روش درست کار نمیکنه و سرعتش بسیار میاد پایین (در حد 300 کیلوبیت در ثانیه)
3-سرعت دانلود با speedtest بین 3 تا 8 مگابیت در ثانیه. اما توی تلگرام خیلی کند عمل میکنه و کلا پایدار نیست.
-مقدار MTU روی 1500 هست
-آنتن فوله در منطقه سعادت آباد
-مودم آپگرید شده به ورژن R3
-پشتیبانی ایرانسل که کلا تعطیله
منتظر راهنمایی شما
من تست کردم، با TD هم متاسفانه روی پلی استیشن Nat Type روی 3 قرار میگیره و هرچقدر خودم ور رفتم باهاش درست نشد. به درد بازی انلاین با پلی استیشن نمی خوره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)