حالا یه سیم کارت ترابرد میشه مثلا از همراه اول به ایرانسل اگه ایرانسل به ایرانسل باشه که دیگه نباید این پیغام پخش بشه
باید اگه اوپراتور تماس گیرنده متفاوت بود این پیام به علت ترابرد پخش بشه.
حالا یه سیم کارت ترابرد میشه مثلا از همراه اول به ایرانسل اگه ایرانسل به ایرانسل باشه که دیگه نباید این پیغام پخش بشه
باید اگه اوپراتور تماس گیرنده متفاوت بود این پیام به علت ترابرد پخش بشه.
دوستان اگر خاطرشون باشه پارسال هم که ایرانسل به یک باره ور داشت قیمت بسته های اینترنت خودشو 2برابر کرد قیمت ها شو همین جا انقدرررررر اعتراض کردیم در سایت 195 شکایت ثبت شد که حتی خبرگذاری ها و صداسیما هم مجبور شدن خبر کار کنن دربارش.
این در حالی بود که همین افراد فعلی وزارت ارتباطات دراومدن گفتن از سقف بالاتر نیست پس ما نمیتونیم کاری بکنیم.
ولی مردم دیدن که با ریزش چند میلیونی دیتا , ایرانسل مجبور شد تعرفه هاش خودشو حتی از قبل هم ارزون تر بکنه برای جذب مخاطب و بازگشت سرمایه گذاری.
شما شک نکیند شکایت هایی که در 195 ثبت میشه برای پخش این پیغام مخرف همراه اول بی تاثیر نخواهد بود. هر چی هم بگن قانونیه فلان باز هم شما شکایت کنید.
حالا این پغام کوتاه باشه مثلا بگه این سیم کارت ترابرد شده است یا همچین چیزی مشکلی نیست اما اگه طولانی باشه مشکل ساز هست
این پیام بجای بوق تماس پخش میشه یا بعد از برقراری تماس؟
همچنین اگه داخل شبکه بود این پیام پخش نشه.
تا الان زیر 2000 ترابرد انجام شده . معلومه زیاد استقبال نشده از این طرح . از این 2000 ترابرد هم 1500 تاش کاربرای همین فوروم هستن![]()
هنوز که شروع نشده.الان که آزمایشی وضع ترابرد داغونه ... همه صبر کردیم بعد از گذشتن مرحله آزمایش ترابرد کنیم ... اونهم نه اولش بلکه یکی دوماه بعد .
الان 10 الی 20 درصد موفقیت داره به علت اینکه همراه اول به شدت داره سنگ می اندازه . فقط نمی دونه داره زود دست خودش رو می کنه و الان توی آزمایشی نباید ترفند بزنه .
برین ایرانسل یا رایتل تا تعرفه هاشو درست کنه همراه اول و چند تا دکل بخره پوشش دهیشو درست کنه و... چون دولتیه بهش فشار بیاد راحت مدیراش عوض میشن و مدیر بعدی میتونه ارتقا بده کیفیتو و شاید یه رقابتی ایجاد شه بلکه وضع مردم کمی بهتر شه ...
این مدیر الان هنوز نفهمیده چه خبره و گرنه از این بلاها سر مردم نمی آورد سر ترابرد ...
مدیر های دولتی فکرشون منجمده و توی تغییر نمی تونن فکر کنن و اما دیده شده که کلا مثل قطعات خودرو ایرانی زود به زود هم عوض میشن پس این هم عوض میشه لعنتی ......
اینا هنوز نفهمیدن که اوضاع مثل قبل نیست و دیگه نمی تونن مثل ده بیست سال قبل به مردم زور بگن و سیمکارت یک میلیون تومن بفروشن و آب از آب تکون نخوره ....
اما این نوابغ هنوز همون تفکر چاپیدن 1 میلیونی رو دارن و بدجور دارن مردم رو اذیت می کنن . قشنگ مثل زورگیر ها توی ترابرد رفتار می کنن که دیگه خودتون شاهد هستید دیگه ...
![]()
Last edited by britain; 02-08-2016 at 16:57.
من تجدید نظر زدم از دوستانم خواهش دارم که اعتراض و شکایت خودشون رو در 195 ثبت کنن...حتما این موضوع حل خواهد شد...من که عمرا برگردم همراه اول
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
منم باور کردم ... باشهعلی اصغر عمیدیان رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مورد پخش این پیام برای اپراتورها به خبرنگار زومیت گفت: «ما در مورد این پیام به اپراتور مورد نظر تذکر دادهایم.»![]()
این خبر در هیچ خبرگزاری رسمی دیگه ای اعلام نشده . مثل اینکه عمیدیان به صورت اختصاصی واسه دلخوشی خبرنگار زومیت این اخطار رو داده به همراه اول.
این پیام مدتش کم میشه ولی برداشته نمیشه .
Last edited by Le0nard0; 02-08-2016 at 20:24.
به تخیل نویسنده زومیت اومده ... راه حلی نداره جر کنار گذاشتن سیکارت ترابرد شده و یا برگشت به قبلی
Last edited by Damask Roses; 02-08-2016 at 23:32.
بیشتر از 2 هفته میشه که سیم کارت رو تایید کردم ولی هنوز رایتل فعال نشده و همراه اول فعاله.
به رایتل هر روز زنگ میزنم فقط میگه داریم پیگیری میکنیم نباید انقد طول بکشه
خلاصه بلاتکلیف موندم.
این دوستمون هم که میگه استقبال کمه برعکس استقبال انقد زیاده نمیتونن جواب بدن الان روزی 750 تا شماره داره ترابرد میشه تازه خیلی هارو بی دلیل رد میکنن.
رفیق خودم رو رد کردن بخاطر بدهی که اصلا نداشت.
یعنی کوچکترین ایرادی باشه رد میکنن انجام نمیدن.
ولی یه چیزی برام مثل روز روشنه که همراه اول این وسط بد چجوری داره سنگ میندازه
این همه معطل کرن منو اگه اخرش بپیچونن خیلی زور داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)