تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 61 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 607

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2016-2017

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان این برد خوب و قدم بزرگی که به سمت قهرمانی برداشتیم رو تبریک میگم متاسفانه فقط نیمه اول بازی رو دیدم و نیمه دوم رو نتونستم ببینم .

تو دقایق ابتدایی بازی ارسنال کمی بهتر کار میکرد اما رفته رفته تیم به خودش اومد و بهتر کار کردن و یه گل زیبا زدیم که همون توپ کاستا باید گل میشد که الونسو زحمتش رو کشید

به امید قهرمانی و برگشت به دوران اوجمون و خرید های بهتر برای فصل بعد

منتظرم لینک دانلود بازی بیاد نیمه دوم رو دانلود کنم ببینم برو بچ چیکار کردن دقیقا

2. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرمربی ایتالیایی از بازی امروز می گوید.

طرفداری- چلسی امروز موفق شد با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اختلاف را با تیم دوم جدول، دو رقمی کند. آنتونیو کونته پس از بازی به خبرنگاران گفت:
    پیروزی در برابر یکی از مدعیان قهرمانی لیگ خیلی مهم بود. خیلی مهم است که از چنین وضعیت هایی استفاده کنیم. بازیکنانم امروز مسئولیت پذیری بزرگی را از خود نشان دادند و با وجود انجام دادن دو بازی سخت در چند روز، اشتیاق برای بردن در تیم دیده می شد. ما باید از کارمان راضی باشیم و ازینکه هوادارانمان بازی خوبی دیدند، راضی تر!
    کونته ادامه داد:
    ادن هازارد یک بازیکن بااستعداد و یک انسان خوب است. گل او و حرکاتش با توپ فوق العاده بود. ما داریم نشان می دهیم که نه فقط بر روی کاغذ، بلکه در زمین هم تیم بزرگی هستیم. بازی در آرسنال و آن شکست، ما را عوض کرد.
    سرمربی ایتالیایی در پایان گفت:
    گری کیهیل خوب بازی می کند و کیفیتش را به همگان نشان می دهد. البته جان تری کاپیتان چلسی است و در طول فصل، کمکِ بزرگی برای من بوده است.

- - - Updated - - -

ناتوانی در ثبت کلین شیت: "بعد از دریافت گل از آرسنال کمی نا امید شدم. بارها تکرار کرده ام که باید از ابتدا تا انتهای بازی تمرکز خود را حفظ کنیم. در نیمه دوم بازی ما شانس هایی برای گلزنی به آرسنال دادیم. همچنین ما موقعیت های زیادی برای باز کردن دروازه حریف داشتیم که استفاده نکردیم اما دریافت گل در این دیدار ناراحت کننده است".

گل دیدنی هازارد: "گلی که او به ثمر رساند یک بار دیگر توانایی هایش را به اثبات رساند و من به داشتن او افتخار می کنم. عملکرد او در زمان پا به توپ بودن فوق العاده است اما من باید اذعان کنم که هازارد بدون توپ نیز کمک زیادی به عملکرد ما دارد. از نظر من او بازیکن کاملی محسوب می شود".

پیروزی برابر آرسنال: "بازی دشواری بود زیرا آرسنال از نظر من تیمی بزرگ با ستارگان قدرتمند محسوب می شود. از تلاش بازیکنانم راضی هستم و معتقدم مستحق پیروزی بودیم زیرا در طول هفته شاهد نگرش صحیح و رفتار مناسب آنها بودم و به عنوان یک سرمربی از آنها راضی هستم".

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کنفرانس مطبوعاتی کنته " ما بازی خیلی خوبی انجام دادیم. بازی راحتی نبود از نظر من آرسنال تیمی خوب با بازیکن های خوبه هم از نظر تکنیکی هم فیزیکی ولی ما بازی خوبی انجام دادیم با شدت و نظم خوبی در دفاع و حمله ! من از تلاش و رویکرد بازیکنانم خوشحالم من فکر میکنم اونها مستحق این برد بودن چون در طول هفته در هر جلسه تمرینی من تعهد و رفتار خوبشون رو دیدم در این زمینه مربی باید خوشحال باشه. من از برد خوشحالم ولی از گلی که مقابل آرسنال خوردیم یکم معیوس شدم

اعث افسوس بود ولی این موضوع مهمه که بهتر بشی و تعهدت رو تا آخر فصل در راه درست نشون بدی. در قسمت دوم بازی ما چند موقعیت به آرسنال دادیم این ناراحت کنندست اما ما موقعیت های زیادی برای گلزنی داشتیم."

کهیل "فوق العادست. در فوتبال شما این موقعیت رو دارین که هر چیزی رو در جای خودش قرار بدین من یادم میاد که بعد از باخت مقابل آرسنال در حال راه رفتن به خارج از زمین بودیم و الان بعد از بازی حس غرور داشتیم اون نتیجه باعث افزایش حس زیاده خواهی ما شد ما در خونه خیلی اعتماد به نفس داریم و میدونستیم که برد در این بازی چه قدر حیاتی و مهم هست، به شخصه بعد از بازی رفت میخواستم که این بازی رو ببریم و همه چیز رو در جای درست خودش قرار بدیم و امروز حس خوبی دارم. ما این سیستم و تاکتیک رو تمرین میکنیم مربی به طور کامل این رو از ما میخواد ما شانس های زیادی به وجود میاریم ما حتی میتونستیم گل های بیشتری به ثمر برسونیم. گل ادن خاص بود برای من اون گل بازی رو کشت (تموم کرد) ما خودمون رو در شرایط خوبی قرار دادیم ما میدونستیم بازی امروز برای این شرایط خیلی مهم بود

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چند تا نکته هست که ارزش قهرمانی چلسی و کنته رو چند برابر میکنه. اولین سال مربی گریش تو انگلیسه ولی داره قهرمان میشه که این کار هر کسی نیست.
    چلسی ای رو داره قهرمان میکنه که سال قبلش با اکثر این بازیکنا رتبش زیر 10 بود.
    تو سالی داره قهرمان انگلیس میشه که به گفته خیلی از کارشناسان و تحلیل گران و هواداران بهترین و سخت ترین و جذاب ترین لیگ انگلیس تو حداقل 2 3 دهه اخیر بوده. بخاطر کنته . مورینیو . گواردیولا. کلوپ . پوچتینو. ونگر . رانیری
    و داره زمانی قهرمان میشه که همه تو اوجن
    یعنی سال قبل لستر دست به کار خیلی بزرگی زد شکی توش نیست ولی همه بزرگان ضعیف بودن . منچستر . سیتی . چلسی . لیورپول و تاتنهام و تنها تیمی که شانس داشت قهرمان بشه آرسنال بود ولی وقتی تو همچین سالی که قهرمان نمیشه هوادارانش نباید تعجب کنن که امسال هم قهرمان نشه.
    بهترین موقع برای قهرمانی آرسنال پارسال بود که از دست رفت.
    ولی امسال منچستر کلی ریخت پاش کرد
    سیتی کلی ریخت پاش کرد
    لیورپول و تاتنهام نسبت به سال قبل پخته تر شدن
    آرسنال هم اکثرا همیشه همین بوده و تو این اوج همه تیمها بیایی تیمتو قهرمان کنی کار خیلی بزرگی انجام دادی.
    هیچ کسی حتی خوشبین ترین هوادار چلسی هم فکرش رو نمی کرد با ریخت و پاش شهر های منچستر . چلسی بیاد انقدر مقتدرانه قهرمان لیگ بشه . واقعا کاری کرده کارستان

عشقی مرد
    چه تیمی ساختی ناموسا...
    لوییز که از نظر دوستان سوتی بود زیر نظرت بهترین مدافع لیگ شده...
    موزسی که نیمکت نشین تیمای پایین جدولی لیگ بود حالا یکی از بهترین دفاع راستای لیگه...
    الونسویی که هیچکس نمیشناختش هر بازی داره گل میزنه و همه رو شگفت زده کرده...
    پدرو بازیکن که تا سال پیش از نظر شخص خودم بنجل بود زیر نظرت داره بهترین بازیها رو انجام میده...
    یا خدا کی فکرشو میکرد اون تیم ناامید و درهم شکسته پارسال اینقدر امسال خوب بشه؟؟
    همه اینارو مدیون توییم مرد بزرگ مرسی که هستی

6. 9 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اولین سال مربی گریش تو انگلیسه ولی داره قهرمان میشه که این کار هر کسی نیست.
    البته چلسی در تغییر موفق مربی کلا خوبه و این فقط به کونته بر نمی گرده. مورینیو در اولین فصل حضورش مقتدرانه قهرمان لیگ و البته جام اتحادیه شد. گاس هدینگ هم تو شورع کارش جام حذفی رو آورد و با بدشانسی و ناداوری نرفت فینال لیگ قهرمانان. آنچلوتی همشهری کونته در اولین حضورش در چلسی قهرمان لیگ و جام حذفی شد. دی متئو هم تو شروع کارش، کارستان کرد و اولین قهرمانی CL تاریخ چلسی رو برای خودش و تیمش آورد و البته جام حذفی.
    تو پرانتز باید اشاره کنم کلا مربی های ایتالیایی ها خوبن برای چلسی و شاید لیگ برتر. نمونش فصل قبل رانیری لستر رو قهرمان کرد در اولین فصل حضورش. و دوره نسبتا مطلوب کاپلو در تیم ملی انگلیس.
    .
    چیزی که چلسی این فصل داره و به نظرم ستودنیه اینه که کونته مثل زمان حضورش در یووه برای تمام دقایق بازی برنامه داره و از بازیکناش به نحو احسنت برای پیاده سازی برنامه هاش استفاده کرده و همین نظمه تاثیر مستقیم گذاشته تو جایگاهش در جدول و خیلی بعید هم هست که این فصل قهرمان نشه.
    مورینیو . گواردیولا. کلوپ . پوچتینو. ونگر . رانیری
    و داره زمانی قهرمان میشه که همه تو اوجن
    تائید میشه...
    البته الان همه تیما مشکلاتی دارن و تو اوج نیستند... اما از لحاظ کادر فنی و بازیکنان هر 5 تیم بالای جدول بعد چلسی (حتی اورتون و لستر وضعیت خراب!!) اسمای بزرگی هستند.

8. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه خورده طولانیه، ولی خوندش لذت داشت:

تكيه ارباب دروازه هاي بريج بر يار قديمي : استمفوردبريج تو را در آغوش ميكشد قهرمان

دقيقه 85 از بازي اي كه براي آرسنال تحقير آميز طي شده است در حال تمام شدن است ،يك اوت در جناح راست براي آرسنال،مرد سرخ پوش توپ را به سمت دروازبان پرتاب ميكند و دروازبان توپ را به اشتباه و شايدم به درستي به كاپيتان آبي پوش آرسنالي ميسپارد و گل،خب همينجا كات. اين بين يك بازي وجود دارد و يك تيم كه بين همه اين اتفاقات است پس برميگرديم به هجدهم آپريل سال 2012 ورزشگاه استمفوردبريج نيمه نخست.فليكس بريخ سوت شروع يكي از حساس ترين بازي هاي سال را كه رنگ و بويي انتقامي هم دارد به صدا در مي آورد ،بارسلونا با پيراهن هاي مشكي رنگ از چپ به راست گيرنده هاي تلوزيوني ميزند.دقيقه هشت الكسيس سانچز تك به تك ميشود و پتر كبير بيرون مي آيد و زاويه را بر آلكسيس تنگ ميكند و در نهايت چيپ بلند آلكسيس به تيرك ميخورد.هشت دقيقه بعد كاپيتان پيشين آرسنال و شماره چهار آن زمان بارسلونا در نبرد تك به تك مغلوب پتر ميشود.دقيقه 28 مسي يك ضربه سر محكم به سمت چپ دروازه چك ميزند و پتر با يك پرش جانفشانه و برخورد با آن تيرك لعنتي توپ مسي را مهار ميكند تا بهترين بازيكن جهان دستانش را بر سرش بگيرد.اما ناكام بزرگ اين نيمه فابرگاسي بود كه در دقيقه 43 باز هم تك به تك را در مقابله با چك از دست داد و وقتي كه چك را مغلوب كرده بود اشلي كول توپ را از روي خط بيرون كشيد، تا قهرمان واقعي مونيخ در يك نيمه چندين بار قهرمان بريج باشد و جز اين صحنه ها بارها توپ را از جلوي بارسلونايي ها جمع كرد، اين بازي يك نقطه عطف بود و دو سال بعد فابرگاس به جاي آرسنال به رقيب لندني رفت و آلكسيس به جاي فابرگاس همه كاره آرسنال شد.پتر كبير هم قرباني جاه طلبي هاي مورينيو شد و بعد از ده سال شگفت انگيز در انتقالي تلخ به آرسنال رفت و اما دوباره كات برويم به بريج در چهارم فوريه 2017 دقيقه 85 ،اين بار ديگر چيپ بلند كاپيتان آرسنالي چلسي به تيرك دروازه نخورد و فابرگاس ناكام نيمه دوم نبود اما نكته مهم تر در چهره كاپيتان سرخ پوش چلسي بود كسي كه اشتباه كرده بود و اشلي كولي وجود نداشت تا توپ را از روي خط بيرون بكشد پس ايستاد نگاه تلخي به دوربين كرد و شايد فكر ميكرد پاس را درست داده است اما از ياد برده بود كه ديگر طرف آبي ها نيست،چند ثانيه اي خيره ايستاد و هيچكس آن مرد بزرگ را در آغوش نكشيد ، هيچ كس سمت ركورد دار پريمير ليگ نيامد ، دروگبايي كه چك او را در مونيخ نجات داد روي سكو ها بود و طرفدار تيم حريف،جان تري به نيمكت دوخته شده بود و لمپارد خداحافظي كرده بود،سرنوشت تلخي بود پس پتر برگشت و چند قدم برداشت و به همان تيركي تكيه داد كه هجدهم آپريل 2012 با آن خاطره ها داشت،دقيقا به همان تيرك به همان يار قديمي تنها كسي از بريج كه هنوز يار و ياورش بود ، پتر كبير رفت و پشت به پشت ستون تاريخي بريج ايستاد و در دلش اشك ريخت براي تنهاييش براي دلتنگي هاييش براي نبودنش در پيرآهن آبي لندن ، اما هنوز هم او قهرمان است قهرمان لندن ، مونيخ و حتي اگر جان تري نبود، مسكو.

10. 5 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یه خورده طولانیه، ولی خوندش لذت داشت:

تكيه ارباب دروازه هاي بريج بر يار قديمي : استمفوردبريج تو را در آغوش ميكشد قهرمان

دقيقه 85 از بازي اي كه براي آرسنال تحقير آميز طي شده است در حال تمام شدن است ،يك اوت در جناح راست براي آرسنال،مرد سرخ پوش توپ را به سمت دروازبان پرتاب ميكند و دروازبان توپ را به اشتباه و شايدم به درستي به كاپيتان آبي پوش آرسنالي ميسپارد و گل،خب همينجا كات. اين بين يك بازي وجود دارد و يك تيم كه بين همه اين اتفاقات است پس برميگرديم به هجدهم آپريل سال 2012 ورزشگاه استمفوردبريج نيمه نخست.فليكس بريخ سوت شروع يكي از حساس ترين بازي هاي سال را كه رنگ و بويي انتقامي هم دارد به صدا در مي آورد ،بارسلونا با پيراهن هاي مشكي رنگ از چپ به راست گيرنده هاي تلوزيوني ميزند.دقيقه هشت الكسيس سانچز تك به تك ميشود و پتر كبير بيرون مي آيد و زاويه را بر آلكسيس تنگ ميكند و در نهايت چيپ بلند آلكسيس به تيرك ميخورد.هشت دقيقه بعد كاپيتان پيشين آرسنال و شماره چهار آن زمان بارسلونا در نبرد تك به تك مغلوب پتر ميشود.دقيقه 28 مسي يك ضربه سر محكم به سمت چپ دروازه چك ميزند و پتر با يك پرش جانفشانه و برخورد با آن تيرك لعنتي توپ مسي را مهار ميكند تا بهترين بازيكن جهان دستانش را بر سرش بگيرد.اما ناكام بزرگ اين نيمه فابرگاسي بود كه در دقيقه 43 باز هم تك به تك را در مقابله با چك از دست داد و وقتي كه چك را مغلوب كرده بود اشلي كول توپ را از روي خط بيرون كشيد، تا قهرمان واقعي مونيخ در يك نيمه چندين بار قهرمان بريج باشد و جز اين صحنه ها بارها توپ را از جلوي بارسلونايي ها جمع كرد، اين بازي يك نقطه عطف بود و دو سال بعد فابرگاس به جاي آرسنال به رقيب لندني رفت و آلكسيس به جاي فابرگاس همه كاره آرسنال شد.پتر كبير هم قرباني جاه طلبي هاي مورينيو شد و بعد از ده سال شگفت انگيز در انتقالي تلخ به آرسنال رفت و اما دوباره كات برويم به بريج در چهارم فوريه 2017 دقيقه 85 ،اين بار ديگر چيپ بلند كاپيتان آرسنالي چلسي به تيرك دروازه نخورد و فابرگاس ناكام نيمه دوم نبود اما نكته مهم تر در چهره كاپيتان سرخ پوش چلسي بود كسي كه اشتباه كرده بود و اشلي كولي وجود نداشت تا توپ را از روي خط بيرون بكشد پس ايستاد نگاه تلخي به دوربين كرد و شايد فكر ميكرد پاس را درست داده است اما از ياد برده بود كه ديگر طرف آبي ها نيست،چند ثانيه اي خيره ايستاد و هيچكس آن مرد بزرگ را در آغوش نكشيد ، هيچ كس سمت ركورد دار پريمير ليگ نيامد ، دروگبايي كه چك او را در مونيخ نجات داد روي سكو ها بود و طرفدار تيم حريف،جان تري به نيمكت دوخته شده بود و لمپارد خداحافظي كرده بود،سرنوشت تلخي بود پس پتر برگشت و چند قدم برداشت و به همان تيركي تكيه داد كه هجدهم آپريل 2012 با آن خاطره ها داشت،دقيقا به همان تيرك به همان يار قديمي تنها كسي از بريج كه هنوز يار و ياورش بود ، پتر كبير رفت و پشت به پشت ستون تاريخي بريج ايستاد و در دلش اشك ريخت براي تنهاييش براي دلتنگي هاييش براي نبودنش در پيرآهن آبي لندن ، اما هنوز هم او قهرمان است قهرمان لندن ، مونيخ و حتي اگر جان تري نبود، مسكو.
    واقعا زیبا بود .من به شخصه هیچ وقت مورینیو رو به خاطر کاری که با چک کرد نمیبخشم.هربار که تو لباس ارسنال شکستاشو میبینم عمیقا برای چک ناراحت میشم .کورتوا عالیه ولی بدون شک پتر عزیز به لحاظ فنی هیچی ازش کم نداشت به لحاظ تعصب هم قابل مقایسه نیستن.
    یکم بی ربطه ولی دوستان نکته بین منظورمو متوجه میشن . ماتا و رفتارهای دو گانه مورینیو باهاش بهترین دلیل برای خیانت اقای خاص به چلسی بوده و هست و متاسفانه پتر عزیز هم یکی از همون دلایله.

12. 4 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

پرچم بالاس هنوز؟!

14. این کاربر از Undercover-G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واقعا زیبا بود .من به شخصه هیچ وقت مورینیو رو به خاطر کاری که با چک کرد نمیبخشم.هربار که تو لباس ارسنال شکستاشو میبینم عمیقا برای چک ناراحت میشم .کورتوا عالیه ولی بدون شک پتر عزیز به لحاظ فنی هیچی ازش کم نداشت به لحاظ تعصب هم قابل مقایسه نیستن.
    یکم بی ربطه ولی دوستان نکته بین منظورمو متوجه میشن . ماتا و رفتارهای دو گانه مورینیو باهاش بهترین دلیل برای خیانت اقای خاص به چلسی بوده و هست و متاسفانه پتر عزیز هم یکی از همون دلایله.
    به شخصه به عنوان یه طرفدار چلسی که از 2003 دارم طرفداریشو میکنم اعتراف میکنم مورینیو هیچ جایی توی قلب من نداره
    برای من بازیکنایی که توی یه تیم به اوج رسیدن و جزوی از باشگاه به حساب میان ارزش خیلی بالایی دارن و این رفتاری که مورینیو با اسطوره های تاریخی چلسی کرد به هیچ وجه برام قابل بخشش نیست
    بحث خوزه به کنار، از یه چیزی که خیلی بدم میاد پول پرستی و بی غیرتی بازیکنه، چیزی که توی کوستا و کورتوا خیلی خوب مشخصه.. خدا رو شکر کسایی مثل ویلیان و هازارد رو داریم که لااقل عشقشون رو ابراز کردن و بی حاشیه دارن بازیشونو میکنن...
    از امثال کینگ وسوپر فرانکی و کاپیتان، و "ارباب دروازه های بریج"، و حتا میشائیل بالاکی که از بیرون از زمین چمن هم داره عشقش رو توی اینستاگرام ابراز میکنه نسبت به چلسی، رسیدیم به امثال کورتوا و کوستا...
    اسطوره های بی غیرتی! حیف...

16. 6 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

توقف تیمِ کونته در روز دفاع پراشتباه، مهاجمانِ خسته!

طرفداری- برنلی و چلسی در حالی به مصاف هم رفتند که تیم میزبان در مسابقات این فصل لیگ جزیره عملکرد درخشانی را در خانه از خودش ثبت کرده بود.
    چلسی بازی را طوفانی آغاز کرد و خیلی سریع به گل رسید. در دقیقه ۶، فرار ویکتور موزس از سمت راست و پاس وی به پدرو رسید و این بازیکن در موقعیت تک به تک، توپ را به گوشه دروازه رساند. برنلی سعی کرد خیلی سریع به گل تساوی برسد اما خیلی هم خطرناک نبود. در دقیقه ۲۳، بردی به زیبایی هر چه تمام تر از ضربه آزاد بدست آمده استفاده کرد و گل مساوی را به ثمر رساند.
    در دقیقه ۳۵، لوتون با فرار از سمت راست، با کورتوا تک به تک شد اما دروازه بان بلژیکی مانع رسیدن توپ به دروازه شد. نیمه دوم هم موقعیت مشابهی پیش آمد. در دقیقه ۴۶، سریال اشتباهات دفاعی لوییز و کیهیل باعث شد که گری تک به تک شود اما کورتوا دوباره نگذاشت چلسی عقب بیافتد.
    در دقیقه ۶۰، شوت آزپیلیکوئتا با اختلاف کم به بیرون رفت. در دقیقه ۸۴، شوت مورب پدرو راه به جایی نبرد تا در نهایت بازی با همین نتیجه به پایان برسد.

ترکیب دو تیم:

آمار بازی:

18. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •