دوست عزیز ممنون
ولی الان با پنج میلیون چه مدل OLED ال جی رو میتونم بخرم؟
و آیا واقعا با ۵ تومن کیفیت تصویری بالاتر از x8500c دریافت میکنم؟
دوست عزیز ممنون
ولی الان با پنج میلیون چه مدل OLED ال جی رو میتونم بخرم؟
و آیا واقعا با ۵ تومن کیفیت تصویری بالاتر از x8500c دریافت میکنم؟
همون x8500c رو بگیرید و روی OLED پولتون رو حروم نکنید
برندهای کره ای فقط سر و صداشون زیاده.
Last edited by Cyberlife; 26-08-2016 at 12:06.
الجي 55EG910v . توليد 2016 و سايزش 55 اينچ هم هست.
قبلا بله اما الان كره اي ها خييلي پيشرفت كردن طوري كه حتى از ژاپني ها و آمريكاييها هم جلو زدن . نمونه اش همين خودروهاي كيا وهيونداي كه توي آمريكا شديد طرفدار دارن يا موبايلهاي سامسونگ والجي.
زوميت هم يه مقاله اي در مورد پنل هاي OLED داره ميتونيد بخونيد.
cyberlife@ ديشب براي خريد w805c بازار بودم . اين بار اولاش برا 50 اينچش گفت دو ونهصد وپنجاه با چك وچونه گفت نهايتا دو وهشتصد وسي كه چند روز گفته بود دو وهفتصد. چندتا سري w و x و r گذاشته بود ، عجيبه زاويه ديد r553 كه قديمي هم هست بهتر سري w بود. w800c كه از بغل نگاه ميكردي يه خورده مات ميشد w650D كه 2016 هم هست كلا تعطيل بود.
من روی زاویه دید خیلی حساسم
شاید بیشتر از کیفیت تصویر رو زاویه دید حساسیت دارم
برای همین همیشه تو این 10 11 سال تمام گوشی هام سامسونگ هایی بودن که amoled بودن
به جرات میتونم بگم این w805c که خریدم با اینا هیچ فرقی نداشته هم از عمق رنگ و مشکی بودن هم view angle
=======================
دوستان من با این Tv چند تا مورد دارم
1 - وقتی برای کانال ها Favorite درست میکنی وقتی واردشون میشی با channel up و channel down روی کنترل کانال عوض نمیشه
روی منوی digital یا ماهواره داخلی یا هر کدوم از گزینه های دیگه که وقتی discover رو میزنی و میاد، میتونی با این 2 تا کلید کانال ها رو بالا پایین کنی اما برای فوریت ها نمیشه
به محض این که روی صفحه مینویسه که مثلا channel is in favorite 1 بعدش دیگه کار نمیکنi و باید همون discover ر و بزنی و لیست بیاد و با چپ و راست توی لیست حرکت کنی
این مورد خیلی اذیت کنندست
2 - این مورد در مورد wifi هست
وقتی wifi خاموش هست و از منوی home میری روی گزینش که کناری settings هست . وقتی واردش میشی و شروع میکنه به Scan برای پیدا کردن وای فای های موجود یهو تلویزیون ری استارت میشه و بعد که اومد بالا میبینی wifi روشن شده
این مورد هم عجیبه
3 - چطوری میشه بازی asphalt رو روی تلویزیون نصب کرد ؟
تو نقد های تصویری توی یوتوب دیدم نصب کردن و خیلی هم عالی اجرا میشد
من خود بازی رو نصب کردم data رو هم با ES File explorer ریختم تو پوشه Odd توی تلویزیون اما بعد این که Open رو میزنم یک ثانیه تصویر سیاه میشه وب ر میگرده به همون صفحه apps
طبق گفته سايت فارسرويد بايد بزاريد ديتا توسط خود بازي دانلود بشه چون ديتاي بازي براي پردازنده ها وگرافيكهاي مختلف متفاوته. البته قبل از دانلود قندشكن رو روشن كن چون سرورشون با ip ابران مشكل داره.
بچه ها نظرتون در مورد X8300 چيه؟
مشخصاتش با w800c يكيه اما بجاي 4k , 3d داره. كسي تجربه كار با اين مدل رو داره؟
دوستان من حسابی گیج شدم
الان بین w800 و x8500c و lg OLED eg910 کدوم یکی ارزش خرید بالاتری داره؟اون x8500 خیلی بهتره از w800 ایا؟؟؟؟؟؟خواهشا کمک کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)