راستی:اگه امکانش هست لینک دانلود فول اچ دی نیمه دوم رو بزارید....باید نیمه دوم این بازی برا بارسایی ها آرشیو بشه.
۱۰۰ بار هم ببینیم کمه...
ممنون
فرستاده شده از SM-N910Hِ من با Tapatalk
راستی:اگه امکانش هست لینک دانلود فول اچ دی نیمه دوم رو بزارید....باید نیمه دوم این بازی برا بارسایی ها آرشیو بشه.
۱۰۰ بار هم ببینیم کمه...
ممنون
فرستاده شده از SM-N910Hِ من با Tapatalk
بارسلونا 6-1 سلتا ویگو (درخشش اماسان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خود گذشتگی و ادای احترام مسی به یوهان کرایف
این نوع پنالتی رو کرایوف اختراع کرده
دریبل دیدنی نیمار و مسی در بازی مقابل سلتا ویگو
* خلاصه بازی بارسلونا 6 - 1 سلتا ویگو
فول مچ بازی بارسلونا - سلتا ویگو
نیمه اول
نیمه دوم
لحظه ای که مسی پنالتی را به سوارز پاس داد
حرکت نمایشی فوق العاده نیمار در مقابل بازیکن سلتا ویگو
* فایل پیشنهادی من (انگلیسی، کیفیت خوب، گزارش زیبا، تمام صحنه ها و حجم مناسب)
گلی که بارسایی ها برای تحقیر رونالدو زدند باید مردود اعلام می شد
ورزش > فوتبال جهان - دیشب لوییز سوارز برای بارسا گلی جالب به ثمر رساند.
به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین؛ دیشب در دقیقه 82 بازی بارسا و سلتاویگو یک پنالتی برای بارسا اعلام شد و طبق معمول لیونل مسی پشت توپ قرار گرفت. اما این بار مسی ضربه را نزد و در یک اقدام جالب توپ را پاس داد و سوارز از پشت محوطه وارد منطقه جریمه شد و توپ را به تور چسباند. بعد از این صحنه برای خیلی ها این سوال پیش آمد که مسی و سوارز چگونه این کار را انجام داده اند و آیا این کار قانونی بوده یا نه؟ در ابتدا همه فهمیدند که سوارز بعد از ضربه زدن مسی به توپ وارد محوطه شد و از نظر قانونی این گل مشکل نداشت. اما با توجه به عکس زیر که بعد از بازی منتشر شده، مشخص شد که گل بارسا باید مردود اعلام می شد. چرا که سوارز قبل از ضربه زدن مسی به توپ وارد محوطه جریمه شد و این کار قانونی نبوده است و داور باید ضربه پنالتی را تکرار می کرد. بارسایی ها با این گل که دیشب به ثمر رساندند به نوعی رونالدو را تحقیر کردند و سوارز را در رقابت بر سر آقای گلی با ستاره پرتغالی رئال پیش انداختند و نشان دادند مثلث هجومی شان از خودگذشتگی زیادی دارد. گلی که جالا معلوم شده باید مردود اعلام می شد.
![]()
مدافع سمت راست که در این تصویر حذف شده از سوارز هم جلوتر اومده
در فیلم بازی پیداست
تو این تصویر توپ از پای مسی یه مقدار فاصله گرفته و پای چپ سوارز هم بیرون محوطست. یعنی این عکسو به هرکی نشون بدی فقط تایید میکنه که ضربه درست بوده! خیلی واضحه
بهونه بهتر پیدا نکردن؟ یعنی اینقدر که اینا به فکر بارسان اگه مدیریت بارسا به فکر بود ، هر سال سه گانه میگرفتیم
حالا اینکه گل درست یا غلط یه بحث، این تیتر هم یه بحث دیگست به نظرم! تحقیر رونالدو؟؟ یعنی الان برندگان توپ طلای این چندین سال اخیر دائما در حال تحقیر هم هستن ؟!گلی که بارسایی ها برای تحقیر رونالدو زدند باید مردود اعلام می شد
یه گل چقدر می تونه به یه عده فشار بیاره که بشینن و چنین تیترهایی بسازن !![]()
مقایسه تیم تا اینجای فصل با تیم سه گانه فصل قبل
آمار و ارقام
تیم امتیاز کمتری گرفته، کمتر گل زده و بیشتر گل خورده
اما از زمان باخت به سویا در 3 اکتبر تیم همون تیم فصل قبل شده:
عملکرد بهترین خط حمله تاریخ
باور نکردنیه که بهتر و بهتر میشن
به یاد ماندنی ترین بازی ها
فصل 2014-2015
برد 3-1 برابر اتلتیکو
رفت و برگشت برابر سیتی
برد 2-1 ال کلاسیکو
و کشتار بایرن بدست بهترین بازیکن جهان
این فصل
برد 4-0 در برنابئو
برد 6-1 رم و 7-0 والنسیا
تحلیل کامل
اون مصدومیتای اول فصل+رفتن پدرو و ژاوی باعث شد دست انریکه بسته بشه و از ترکیب اصلی بیشتر استفاده کنه. ضمن اینکه بازیای بیشتری هم انجام دادن به خاطر دو تا سوپر کاپ و جام جهانی باشگاه ها. همه اینا دست به دست هم داده تا تیم نسبت به همین مقطع در فصل گذشته خسته تر باشه. یه آماری هم خونده بودم که همه بازیکنای اصلی نسبت به پارسال دقایق بازیشون خیلی بیشتر بوده. از اول سال جدید هم قشنگ هفته ای دو تا بازی مهم داریم که از هیچکدوم نمیشه گذشت! الان هم تو ده تا بازی باید 8 تاشو خارج خونه انجام بدیم!! من شخصا خیلی نگران آمادگی بدنی بازیکنا هستم. هر چی باشه اینا هم آدمن به استراحت نیاز دارن. امیدوارم بتونیم این مقطع رو بدون تلفات و از دادن جامی بگذرونیم. بعدش بازیا سبکتر میشه و انریکه میتونه یه استراحتی به بازیکنای اصلی بده
اگه به من باشه میگم حتی یکی از بازیای لیگ رو فدای چمپیونز لیگ کنیم کلا تیم دوم بره تو زمین! نهایتش ببازیم بازم 3 امتیاز به تیم دوم فاصله داریم.
امیدوارم انریکه بازم سربلند بیرون بیاد و روسفیدمون کنه.
ریسک بزرگیه.
الان تیم های مادریدی دنبال فرصت هستن تا فاصله شون رو کم کنن. به نظرم یکی از اهداف مهم انریکه باید حفظ اختلاف با مادریدی ها باشه. چون رقابت در صدر جدول شوخی نیست و اگه خیخون رو ببریم باید این شش امتیاز رو به عنوان پتانسیل نگه داریم تا تو بازی هایی مثل بازی رفت با سلتا کمکمون کنه.
تیم دوم هم اصلا قابل اعتماد نیست. بهتره استفاده از ترکیب مخلوط باشه. یعنی در هر بازی لالیگایی به تعدادی از ستاره ها استراحت بده. ریسکش کمتره.
الان مهمترین هدف اینه که آرسنال رو طوری ببریم که بازی برگشت در نوکمپ با خیال راحت تری انجام بشه. اگه بتونیم برد قطعی و با اختلاف از آرسنال بگیریم اونوقت بازی برگشتش میشه ستارگانی رو فیکس قرار نداد.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)