سلام دوستان ...
ببخشید یک سوال داشتم،،،،،الان من ویندوز هشت و یک دارم ....
آیا این ویندوز خوبه؟؟یعنی میارزه من برم ده رو بخرم و نصبش کنم؟؟
سلام دوستان ...
ببخشید یک سوال داشتم،،،،،الان من ویندوز هشت و یک دارم ....
آیا این ویندوز خوبه؟؟یعنی میارزه من برم ده رو بخرم و نصبش کنم؟؟
سلام دوستان
من به تازگی ویندوز ده رو نصب کردم(یعنی از ویندوز 7 یا 8 آپگرید نکردم). حالا به نظرم میاد درایور کارت گرافیکم درست نصب نشده.
یه دوتا اسکرین شات گرفتم براتون میفرستم، اگه میشه لطف کنیدو کمکم کنید که چیکار کنم مشکلم حل بشه.
دومیشو نتونستم بذارم(آپلود نمیشه)
به نظر من 8.1 ویندوز خوبیه.
البته به شرطی که با مشکلی نداشته باشی.
ولی اگه 7 نصب کنی بهتره.
10 ویندوز خوبیه و توی این چند وقتی که اومده خوب رشد کرده دستگاه رو تصاحب کرده.(سهمش اندازه ویندوز 8.1 هستش)
ولی چون جدیده ممکنه برات مشکل ایجاد کنه(البته میگم ممکنه ها).
حالا به نظر من به امتحانش می ارزه.
موفق باشی عزیزم
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
من الان ویندوز 10 نسخه اینترپریس رو کامپیوترم نصبه ولی مشکلی که الان دارم اینه که تب start menu از پنجره taskbar and start menu propertis حذف شده یعنی من بجای چارتا تب الان فقط سه تب تو این پنجره دارم وقتیم که رو فضای خالی استارت منو راست کلیک می کنم گزینه personalize ظاهر نمیشه اصلا کلا به تنظیمات استارت منو دسترسی ندارم
لطفا منو راهنمایی کنید چطوری تب start menu رو برگردونم؟
من وقتی وارد This pc می شوم ور وی پوشه سی یا هر یک از پوشه ها راست کلیک می کنم تمام This pc بسته می شود چرا ایا این یک باگ هست یا ویروس یا چیزی دیگر
احتمالا در این زمان کلا explorer.exe ری استارت نمیشه ؟
یه خروجی از dxdiag بزارین
سلام
برای دسترسی به تنظیمات Personalize بر فضای خالی دسکتاپ راست کلیک کنید.
یا پس از کلیک بر منوی استارت و سپس کلیک بر Settings ؛ در پنجره باز شده Personalization را انتخاب کنید.
در تنظیمات Taskbar and Start menu properties گزینه ای با نام Start Menu وجود ندارد.
اقا درست شد همون ری استارت نمی شد که درستش کردم ممنون
درست نشد چطوری خروجیاز dxdiagبگیرم بفرستم ممنون توضیحی بدهید
Last edited by علی سنتوری37; 08-01-2016 at 11:10.
با سلام . همون خروجی بگیرید بهتره .
منظورم از ری استارت شدن ، این بود که پروسه ی explorer.exe کرش نمیشه مجددا راه انداز شه ؟ مثلا تمام پنجره های مای کامپیوتر بسته بشن و نوار وظیفه هم محو شه بعدش مجددا ظاهر بشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)