تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 104 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یه خبری با منبع گذاشتم در مورد میداوودی و حرف و حدیث های این چند روزه که پاکش کردم چون بحث تهمت وسطه و تهمت زدن به کسی بدون دلیل متقن گناه بزرگیه
    الله اعلم نتیجه گیری با بیننده
    ببخشید اگه وقتتون گرفته شد
    Last edited by وین رونی; 01-05-2016 at 19:51.

2. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اولین سورپرایز نقل و انتقالات برای پرسپولیسی‌ها؛ انتقال بـــیـرانونـد قطعی شد

وب سایت رسمی برنامه نود-

پرسپولیس در فصلی که گذشت مشکلات فراوانی را درون دروازه خود تجربه کرد اما خبر خوب برای هواداران پرسپولیس، نهایی شدن قرارداد دروازه‌بان ملی‌پوش نفت تهران با این تیم است.
    به گزارش وب سایت نود، شاید اگر انتقال بیرانوند به پرسپولیس در نیم‌فصل انجام می‌شد، این تیم حالا با خیالی آسوده جشن قهرمانی‌اش را برپا کرده بود اما این انتقال در نهایت به سرانجام نرسید تا مشکلات پرسپولیس با حضور لوبانوف ازبکستانی و البته سوشا مکانیِ پراشتباه حتی سرسوزنی کمتر نشود.
    پاشنه‌ آشیل اصلی پرسپولیس اما آن‌قدر این تیم را در طول فصل آزار داد که حالا خبر رسیده مسئولان این باشگاه برای حل این مشکل حتی تا آغاز فصل نقل و انتقالات هم صبر نکرده‌اند و از همین حالا مذاکرات‌شان را با بیرانوند نهایی کرده‌اند. بر اساس اخبار منتشر شده پرسپولیس قرار است در پایان فصل رضایتنامه بیرانوند را از نفتی‌ها بگیرد و با مبلغی حدود یک میلیارد تومان برای یک فصل، این دروازه‌بان ملی‌پوش را پرسپولیسی کند.
    اتفاقی که قطعا می‌تواند بخش زیادی از دغدغه‌های برانکو در فصل آینده را از همین حالا برطرف کند.

----***----

پ.ن: امیدوارم این خبر صحت داشته باشه و این انتقال قطعی بشه چون یکی از بزرگترین معضلات پرسپولیس تو این فصل برطرف میشه و حداقل خیالمون از بابت دروازه راحت میشه.

با برگشت ماهینی و کنعانی زادگان هم تا حدودی خیالمون بابت دفاع راحت تر میشه.

با اینکه اوایل همه به طاهری بد و بیراه میگفتن اما بنده خدا خوب بود و به دور از رسانه ها کارشو به خوبی انجام داد و مثه این و اون هر روز با هر سایتی مصاحبه نکرد
    امیدوارم بتونه نفرات مد نظر برانکو رو باهاشون ببنده که بتونیم به امید خدا از اول فصل مدعی شماره 1 باشیم تو لیگ و حذفی و یه نیم نگاهی هم به آسیا داشته باشیم

Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 02-05-2016 at 12:03.

4. 9 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

جادوگر در تمرین پرسپولیس
      محتوای مخفی: عکسها 

6. 10 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

کاش در استقلال هم اسطوره در حد کریمی پیدا شود!

ورزش > لیگ برتر - کریمی شاید ایراداتی هم داشته باشد اما رفتارهایش به دل می نشیند. می دانید چرا؟ چون او اهل شو اجرا کردن و نمایش دادن نیست.

فرهاد اشراقی در یادداشتی در خبرورزشی نوشت؛ علی کریمی همین است که هست. نه فیلم بازی کردن بلد است، نه شعار دادن و نه اهل ریاکاری است. او بدون شیله و پیله دیروز به تمرین پرسپولیس رفت تا به دوستانش روحیه بدهد. کریمی نه وعده یکشنبه آینده را داد و نه شرط گذاشت حتما باید چنین و چنان شود تا به استادیوم بروم. پرسپولیسی واقعی یعنی علی کریمی که چه هنگامی که در پرسپولیس هست و چه هنگامی که نیست «دغدغه» پرسپولیس دارد. کریمی شاید ایراداتی هم داشته باشد اما رفتارهایش به دل می نشیند. می دانید چرا؟ چون او اهل شو اجرا کردن و نمایش دادن نیست. کریمی در یک کلام همین است که هست. او از روزهای گذشته اعلام نکرد که به تمرین می رود و به همین دلیل حضورش همه را سورپرایز کرد. رفتار کریمی به دل همه فوتبالی ها-حتی استقلالی ها-می نشیند. کاش در تیم رقیب هم اسطوره ای در این حد و اندازه پیدا می شد که بزرگی را با «رفتارش» نشان بدهد نه با حرف ها و پیام هایش. در ایران معمولا مشهور شدن راحت است. یک هنرپیشه زن می تواند با آرایش آنچنانی خیلی زود مشهور شود و یک فوتبالیست می توند با فلان کار خلاف روی جلد نشریات برود اما علی کریمی ثابت کرده که با خیلی ها فرق می کند. او هم محبوب است و هم مشهور و البته بارها و بارها ثابت کرده که لیاقت این همه توجه مردم را دارد. شخصا به مقایسه آدم ها اعتقادی ندارم ولی کاش زنده یا ناصر حجازی هنوز بود تا استقلال هم چهره ای ویژه را کنار خود می دید؛ چهره ای که دنبال نمایش دادن نبود و مثل علی کریمی حرفش را رک و راست می زد.

8. 11 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

28 اردیبهشت 1387

سپاهان در روز آخر می‌توانست با تساوی مقابل پرسپولیس در ورزشگاه آزادی جشن قهرمانی بگیرد اما تراژدی عجیبی برای این تیم رقم خورد. نبرد برای قهرمانی لیگ هفتم به هفته آخر در ورزشگاه آزادی کشیده شده بود. فیفا 6 امتیاز از پرسپولیس کم کرده بود و این تیم برای قهرمانی چاره ای جز پیروزی نداشت اما سپاهان با یک مساوی هم قهرمان می‌شد.محسن خلیلی با یک ضربه زیبا گل اول پرسپولیس را زد اما حاج صفی چند دقیقه بعد بازی را مساوی کرد تا بار دیگر سپاهان قهرمان شود و بازیکنان این تیم رو به وقت کشی بیاورند. در نیمه دوم سعید مظفری‌زاده داور بازی 7 دقیقه وقت‌ تلف شده گرفت. اسکوربورد، نزدیکی های ششمین دقیقه وقت‌های تلف شده را نشان می‌داد. هواداران پرسپولیس دستان‌شان روی سرشان بود و دعا می کردند و برخی باور کرده بودند قهرمانی به سپاهان رسیده اما...
    در ششمین دقیقه وقت‌های تلف شده بازی سپهر حیدری با سر توپ را وارد دروازه سپاهان کرد تا زردپوشان به جای جشن قهرمانی شاهد جشن شادی افشین قطبی سرمربی تیم پرسپولیس به همراه 100 هزار نفر پرسپولیسی باشند.

آخرین تلاشهای تیم میزبان برای اینکه ازاین مسابقه 3 امتیاز و البته جام قهرمانی را بدست بیاورن،اوج اضطراب در بین هواداران قرمزپوش،چقدر حساس شده این لحظات و این شاید آخرین بخت تیم پرسپولیس باشه،اوج حساسیت... فرزاد آشوبی ضربش به مدافعان برخورد می کنه حالا خلیلی موقعیت برای بازیکنان پرسپولیس در دهانه دروازه و توپ توی دروازه قرار می گیره، گگگللل چه زمانی گل میزنه این تیم پرسپولیس... چه فوتبالی شده این بازی، دقیقه96قهرمان لیگ عوض میشه،چه خبره ورزشگاه آزادی،چه پایان دراماتیکی داشت این مسابقه،اوج شادی برای هواداران پرسپولیس...

Last edited by 000000000; 04-05-2016 at 21:58.

10. 12 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

28 اردیبهشت 1387

سپاهان در روز آخر می‌توانست با تساوی مقابل پرسپولیس در ورزشگاه آزادی جشن قهرمانی بگیرد اما تراژدی عجیبی برای این تیم رقم خورد. نبرد برای قهرمانی لیگ هفتم به هفته آخر در ورزشگاه آزادی کشیده شده بود. فیفا 6 امتیاز از پرسپولیس کم کرده بود و این تیم برای قهرمانی چاره ای جز پیروزی نداشت اما سپاهان با یک مساوی هم قهرمان می‌شد.محسن خلیلی با یک ضربه زیبا گل اول پرسپولیس را زد اما حاج صفی چند دقیقه بعد بازی را مساوی کرد تا بار دیگر سپاهان قهرمان شود و بازیکنان این تیم رو به وقت کشی بیاورند. در نیمه دوم سعید مظفری‌زاده داور بازی 7 دقیقه وقت‌ تلف شده گرفت. اسکوربورد، نزدیکی های ششمین دقیقه وقت‌های تلف شده را نشان می‌داد. هواداران پرسپولیس دستان‌شان روی سرشان بود و دعا می کردند و برخی باور کرده بودند قهرمانی به سپاهان رسیده اما...
    در ششمین دقیقه وقت‌های تلف شده بازی سپهر حیدری با سر توپ را وارد دروازه سپاهان کرد تا زردپوشان به جای جشن قهرمانی شاهد جشن شادی افشین قطبی سرمربی تیم پرسپولیس به همراه 100 هزار نفر پرسپولیسی باشند.

آخرین تلاشهای تیم میزبان برای اینکه ازاین مسابقه 3 امتیاز و البته جام قهرمانی را بدست بیاورن،اوج اضطراب در بین هواداران قرمزپوش،چقدر حساس شده این لحظات و این شاید آخرین بخت تیم پرسپولیس باشه،اوج حساسیت... فرزاد آشوبی ضربش به مدافعان برخورد می کنه حالا خلیلی موقعیت برای بازیکنان پرسپولیس در دهانه دروازه و توپ توی دروازه قرار می گیره، گگگللل چه زمانی گل میزنه این تیم پرسپولیس... چه فوتبالی شده این بازی، دقیقه96قهرمان لیگ عوض میشه،چه خبره ورزشگاه آزادی،چه پایان دراماتیکی داشت این مسابقه،اوج شادی برای هواداران پرسپولیس...

یکی لذت بخش ترین رویداد های فوتبالی زندگیم اون روز بود که تو آزادی بودم...
    به شخصه به تمامی کسانی که سال 99 تو فینال لیگ قهرمانان اروپا در نیوکمپ بودن حسودیم میشد و میشه!
    اما قطعا تو نمونه داخلیش، اون بازی فینال گونه بازی پرسپولیس - سپاهان بود که به نظرم دراماتیک ترین بازی داخلی در بالاترین سطح فوتبال کشور بود و از اینکه اون روز تو آزادی بودم افتخار میکنم.

12. 12 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

یکی لذت بخش ترین رویداد های فوتبالی زندگیم اون روز بود که تو آزادی بودم...
    به شخصه به تمامی کسانی که سال 99 تو فینال لیگ قهرمانان اروپا در نیوکمپ بودن حسودیم میشد و میشه!
    اما قطعا تو نمونه داخلیش، اون بازی فینال گونه بازی پرسپولیس - سپاهان بود که به نظرم دراماتیک ترین بازی داخلی در بالاترین سطح فوتبال کشور بود و از اینکه اون روز تو آزادی بودم افتخار میکنم.
    حقیقتا بهت حسودیم میشه حسین جان البته منم خاطرات خیلی خوبی از اون جمعی که بازی رو میدیدم دارم ولی بودن تویه ورزشگاه واقعا یه چیز دیگست ..
    اون بازی فکر می کنم برای همه طرفداران پرسپولیس یکی از لذت بخش ترین لحظات فوتبالیشون بوده باشه

نکته اینکه اگه این فصل هم قهرمان بشیم یه قهرمانی دلچسب مثل اون سال داریم؛ این تیم هم دل شیر داره !

14. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادمه بعد از اون بازی، یه فیلمی از رختکن پرسپولیس بیرون اومده بود که قطبی داشت با تیم حرف میزد
    میگفت نمیدونم آدم باید چندتا نور ببینه، چندتا علامت ببینه، تا بگه یه تیم قهرمانه
    اما من میدونم این تیم قهرمانه... (نقل به مزمون)

چیزی که در مورد پرسپولیس همیشه بوده و هست، اینه که در شرایطی که میتونه سرنوشتش رو خودش به دست بگیره و اما و اگر رو بذاره کنار، همیشه کار رو بیخ دار میکنه و آدم رو جون به لب میکنه تا اون اتفاق خوب بیافته
    یعنی مثلا دقیقه 70 گل دم رو به سپاهان نمیزنه که ما اون 20 دقیقه رو نفس راحت بکشیم! میذاره آخرین دقیقه از وقتهای تلف شده قهرمان میشه!!!
    یعنی مثلا با تیم 11 نفره دو تا گل میخوره، اما همون بازی رو 10 نفره تو کمتر از 10 دقیقه برنده میاد بیرون
    این تیمیه که من بهش افتخار میکنم
    این تیمیه که من با قلبم دوستش دارم

حتی اگر قهرمان هم نشه...

16. 11 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

حقیقتا بهت حسودیم میشه حسین جان البته منم خاطرات خیلی خوبی از اون جمعی که بازی رو میدیدم دارم ولی بودن تویه ورزشگاه واقعا یه چیز دیگست ..
    اون بازی فکر می کنم برای همه طرفداران پرسپولیس یکی از لذت بخش ترین لحظات فوتبالیشون بوده باشه

نکته اینکه اگه این فصل هم قهرمان بشیم یه قهرمانی دلچسب مثل اون سال داریم؛ این تیم هم دل شیر داره !
    منم اون بازی اونجا بودم محمد دانشگاه رو پیچوندیم ساعت 12 ظهر با دوستان رفتیم در رو بسته بودن (بازی ساعت 4-5 بود) با 2-3 تا باتومی که خوردم به زور رفتم داخل . واقعا یکی از به یاد موندنی ترین روز ها بود! آخرین لحظه نا امید نا امید بودیم و تقریبا در حال ترک کردن ورزشگاه بودم که استادیوم ترکید ...
    امیدوارم امسال هم این تجربه برای همه طرفدار ها که میرن استادیوم تکرار بشه و بعدش شاهد فیلم مردان پرسپولیس 2 باشیم.
    به امید اون روز

18. 9 کاربر از R£ɀД بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

20. 5 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •