تا همون ساعات و نهایت تا صبح اومدنش حتمیه دیگه
تا همون ساعات و نهایت تا صبح اومدنش حتمیه دیگه
تصاویر جدید ! . بازی منتشر شده حالا عکس دادن بیرون !. اما اگه سایز عکسهارو بزرگ کنید متوجه میشین که چقدر روشون کار شده ! تا به حال تصاویری با این کیفیت کار شده از بازی ندیدم !.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
نسخه PC در Steam .
...
نسخه X360 که گفتم به علت کپی رایت از تورنت حذف شد .
...
این نسخه هم به قفسه بازیها اضافه شد .
Last edited by ™...; 16-09-2015 at 18:16.
خب دوستان من ظهر رفتم در بخش مسترلیگ چون میدونم اکثر ماها این بخش رو علاقه ی خاصی بهش داریم
ابتدای ورود نمایش جدید و زیبایی از کلیه کاپ ها در مسترلیگ پخش میشه و بعد هم مثل سالهای گذشته می تونید با تیم اورجینال یا اصلی رو انتخاب کنید
همون روال سابق هست و سرمربی رو اسم گذاری و تغییر شکل و ....
یک انیمیشن جدید اضافه شده که سرمربی وارد ورزشگاه میشه روپایی میره![]()
کل منوی مسترلیگ تغییر کرده و حالت زیبایی داره نکته ی مثبت مثل سری قبل نیست که شما پول داشته باشی اراده کنی هر بازیکنی رو بتونی بخری همون ابتدای فصل درخواست خرید چند ستاره مثل رونالدو رو دادم ولی از سمت باشگاهش مخالفت شد
با خرید هر بازیکن بخش امضای قرارداد و و تشویق توی جمع خبرنگاران هست که اضافه شده
برای علاقه مندان به تیم های ایرانی توی جام ملت های اسیا کلیه اسامی بازیکنان تقریبا درست هست ولی همچنان چهره ها درست نشده
بازم سوالی بود در خدمتم![]()
ما هم دوست داریم سریعا کرک بشه اما فکر نکنم امسال اینجوری باشه
بخش نقل و انتقالات رو بیشتر توضیح میدی؟وقتی با پول نیست پس چجوریه؟توی پنجره تابستانی و زمستانی باید چکار کنیم؟
سلام دوستان نسخه دمو نیومده هنوز معلوم نیست کی بیاد؟
نکته ی جالب اینجاست که مثلا شما 70 هزار دلار پول داری یک بازیکن میخوای بخری با قیمت 40 هزار دلار قبلش سیستم میگه که ممکنه وارد وضعیت قرمز بشی و پول کم بیاری برای فصل
سیستم خرید بازیکن مثل سری نسخه ی های قبل هستش شما هم خودت میتونی در بخش advanced بازیکن مورد نظرت رو انتخاب کنی هم بزاری sout برات بازیکن های مناسب رو پیدا کنه
قیمت های بازیکنان هم مثل سری های قبل نجومی نیست مثلا روبن قیمتش 39 هزار دلار بود اگه اشتباه نکنم
منظور شما رو از بخش پنجره تابستانی و زمستانی متوجه نشدم![]()
ممنون
منظورم انتهای فصل و نیم فصل هست که هر بازیکنی بخری مستقیم به تیم اضافه میشه.
البته به جوابم رسیدم.
من اول فکر کردم منظور شما این هست که کلا پول و قیمت حذف شدهنکته ی مثبت مثل سری قبل نیست که شما پول داشته باشی اراده کنی هر بازیکنی رو بتونی بخری همون ابتدای فصل درخواست خرید چند ستاره مثل رونالدو رو دادم ولی از سمت باشگاهش مخالفت شدخوب شد این مشکل رو برطرف کردن.
دوستانی که منتظر بازی و کرک شدنش هستند به محض اینکه بازی بیاد روی نت مطمئنا باشید یک یا نهایت دو روزه کرک میشه اصلا شک نکنید سیاست کونامی تا به امروز بر عدم سخت گیری سر کرک شدن بازی هاش بوده اون به دلایلی از جمله گسترش بیشتر بازی بین همه حتی اونایی که دانلود میکنند بازی رو .
امشب فکر نکنم خبری بشه میره تا فردا شب که احتمال زیاد از 17 سپتامبر کم کم لینک ها بیاد و یک روزه کرکش هم ردیف بشه .
در مورد این عکس هم بگم که بازی برای دانلود روی استیم نیومده و به شکل پیش سفارش هستش و ملت میتونند بازی رو سفاش بدن و از فردا به محض انتشار رسمی بازی رو دانلود کنند
![]()
Last edited by vahidreza2007; 16-09-2015 at 19:41.
چند تا سوال داشتم :
1/ آیا این نسخه هم مثل 2015 کرک آنلاینش میاد و میشه رایگان آنلاین زد؟
2/ سی دی کی رسمی کونامی چند تومن برای یکسال هست؟
3/ من یک سی دی کی بخرم با دو تا اکانت استیم همزمان میشه بازی کرد؟ (چون دو نفریم در قالب یک اینترنت با دو سیستم جدا)
ممنون
دوستای عزیز این ریلیزی که قراره امشب فردا بیاد دمو هست یا نسخه فول بازی هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)