موسوی بعضی وقتا حرکات زشتی انجام میده !!![]()
موسوی بعضی وقتا حرکات زشتی انجام میده !!![]()
عجب بازی نفس گیری شد امشب...اصلا فکرش رو نمیکردم بازی به اینجا کشیده بشه.
ولی باز خداروشکر تونستیم برد رو ازشون بگیریم که مهمتر بود وگرنه چی میشد میباختیم ):
هنوز در تعجبم چرا میرزاجانپور از بازی بیرون رفت تیم کلا بهم ریخت |:
داوری افتضاح بود واقعا!انقدر داور باید بی عرضه باشه؟؟!!![]()
چیزی که چند روز قبل هم راحت پیش بینی شد !
کاملا مشخص بود لهستان رو مثل آمریکا نمیشه راحت برد !
لهستان به جو این سالن آشنا بود و راحت وا نمیداد !
نبود میرزاجانپور قشنگ تیمو بهم زد
اگه نمی اومد شاید میباختیم !
و شاید هم اگه مشکل واسش پیش نمی اومد بازی به ست 5 نمی کشید !
داور بازی هم از کشور دوست و همسایه بی عرضه بحرین !
کلنگ !
به معنای واقعای کلمه ...
اون کوبیاک هم شاخش شکسته شد حال کردم !
بازی یکشنبه میتونه سخت تر باشه !
تبریکـــــ ! بازی سخت، نفس گیر و پر استرسی بود !
لهستان هنوز یه باخت دیگه به ما بدهکاره ! بمونه واسه یکشنبه !
تبریک بابت برد
عجب بازی پر هیجان و نفس گیری بود. خداروشکر که آخرش ما بردیم وگرنه شرایطمون برا صعود خیلی تخیلی (اگه نگم غیر ممکن) میشد.
نمیدونم تاثیر میرزاجانپور بود یا چی ولی دو ستی که تو بازی نبود واقعا تیم خوب کار نکرد. قائمی امسال اصلا در حد و اندازه های خودش نبوده متاسفانه.
در مورد تماشاگرا یه نکته که من رو خیلی اذیت میکنه اینه که وقتی تیم عقب میافته ساکت میشن، در صورتی که دقیقا تیم وقتی باخته به حمایت و تشویق اونا نیاز داره. مخصوصا تیم احساسی مثل تیم ما که تقاوت روحیه بازیکن ها خیلی واضح موقع برد و باخت خودش رو نشون میده. شاید تماشاگر ها باید یاد بگیرن که حمایت و تشویق فقط برا تیم برنده نیست.
تبریک به همه .این بازی نشان داد که نبود میرزاجانپور توی این تیم چه مصیبته.انصافا" عادل غلامی هم امروز بازی خوبی را ارایه کرد.امیدوارم یکشنبه سه امتیازی ببریم و کار را به اما واگر نسپاریم.
کاملا موافقم ست سوم وقتی ایران عقب بود تماشاگرا هم روحیه تشویق نداشتن و این اصلا خوب نیست. باز هم خوبه عقل مسئولین رسیده یه نفر گوینده جو بده (عجب لغتی) رو آوردن برای تحریک تماشاگرا که کارش هم خوبه.
کوبیاک: جو سالن شگفت انگیز بود
کاپیتان تیم ملی والیبال لهستان گفت: ایران امشب خیلی خوب بازی کرد و جو سالن نیز شگفت انگیز بود.
کوبیاک در نشست مطبوعاتی بعد از شکست پیروزی تیم ملی لهستان مقابل ایران در لیگ جهانی گفت: این پیروزی را به ایران تبریک میگویم. آنها امشب خیلی خوب بازی کردند.
وی ادامه داد: حرف زیادی برای گفتن ندارم. ای کاش داور برای هر دو تیم خوب قضاوت میکرد. این داوری برای این سطح از بازیها قابل قبول نیست.
وی در مورد اینکه آیا تاثیر هواداران ایرانی را حس کرده است، اظهار داشت: این جو را احساس کردم. بدون شک این جو شگفت انگیز است. بازی بسیار نزدیک بود. ایران در مسابقه حساسی پیروز شد.
معروف:داور میخواست به سودلهستان قضاوتکند
کاپیتان تیم ملی والیبال ایران گفت: داور دوم قصد داشت در ست پنجم به نفع لهستان قضاوت کند اما اعتراض به موقع ما کارساز شد.
سعید معروف در نشست مطبوعاتی بعد از پیروزی شکست تیم ملی ایران مقابل لهستان در لیگ جهانی گفت: به کاپیتان لهستان که ما را اذیت کرد و جور همه را کشید تبریک میگویم. کمی از باخت ترس داشتیم. این مسئله باعث شد کارایی لازم را نداشته باشیم.
وی افزود: تماشاگران کمک کردند و در جایی که همه فکر میکردند بازی تمام شده به مسابقه برگشتیم. روز یکشنبه بازی سخت تر خواهد بود.
کاپیتان ایران در مورد عصبانیتش در ست پنجم گفت: در لحظات حساس اشتباهاتی پیش میآید. تیم حریف در لحظهای در خواست ویدئو چک کرد که منطقی نبود. داور دوم میخواست به سود لهستان قضاوت کند. فکر میکنم داور اشتباه عمد نداشت و اعتراض ما به موقع بود.
===
معروف واقعا یه کاپیتان و رهبر به تمام معناست !
بعضاً حرکات بازیکنای ما بخصوص موسوی مشمئز کننده ست.
من از رادبو شنیدم، چیکار کرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)