زير 300 تومن كدوم مدل گوشي خوبه البته فقط بين sonyericson و Nokia قيمتش رو هم بگيد
زير 300 تومن كدوم مدل گوشي خوبه البته فقط بين sonyericson و Nokia قيمتش رو هم بگيد
دبلیو 810 البته رجیستر شده
تو نوکیا انتخابت بیشتره :
6131 - 255 تومن
6125 - 250 تومن
6151 _بین 250 الی 270
6681 - 260 الی 270
6680 - 280 الی 290
و نهایتا 3250 که 315 تومنه در ضمن 6280 هم گوشیه خوبیه 290 تومن موفق باشی
blade جون منظورت از دبلیو 810 البته رجیستر شده چيه ؟
قيميت اين دبلیو 810 چنده ؟ امروز از يكي پرسيدم مي گفت 285
دمتت خيلي داغ حتي داغتر از بخاري خونه ما
من یه گوشی می خوام که هم برای برنامه توپ باشه هم صداش بلند باشه و ...
قصد دارم ان 71 بخرم
چطوره؟
اصلش را چطور گیر بیارم؟
مممممممنون
سلام
من 400 تومن دارم ولی نمیدونم چه گوشیی بخرم؟
کسی هست که منو راهنمایی کنه؟
آیا با این پول میشه گوشی ای-میت خرید؟
من میخوام برای خواهرم که 15 سالشه یه گوشی بگیرم تا 300 هزار تومن. خودش V3x رو انتخاب کرده ولی من فکر میکنم که گزینه های بهتری هم هست، مثل N71 .
با وجود اینکه خودش مثل من طرفدار Sony Ericsson هست و الان هم T610 داره ولی از بین مدلهای موجود چیزی رو نپسندید البته با توجه به بودجه. معیارهایی هم که در نظر داره خوب مثل همه دخترا ظاهر خوب و بعد کیفیت فیلمبرداری و ضبط صدا (که V3x نداره) و عکس العمل سریع منوهاست و چیزه دیگه ای هم که نظر من هست مقاومت گوشی در برابر زمین خوردن و ضربه است![]()
حالا به نظر شما V3x انتخاب خوبیه (با قیمت 270 تا 310 هزار تومن بسته به رنگ) یا مدلهای دیگه مثل N71 که 380 هزار تومنه؟ البته بین Nokia و Sony Ericsson و Motorola.
هر مدل دیگه ای هم که ذهنتون می رسه لطفا پیشنهاد بدین. و دیگه اینکه لطفا با دلیل نظرتونو مطرح کنین.
مرسی...![]()
یه بار دیگه:
من یه گوشی می خوام که هم برای برنامه توپ باشه هم صداش بلند باشه و ...
قصد دارم ان 71 بخرم
چطوره؟
اصلش را چطور گیر بیارم؟
راستی می خواهم صداش هم خیلی واضح باشه. یعنی صدای طرف که برام زنگ زده واضح و بلند باشه
مممممممنون
الان بالاترين مدلاي گوشي چه گوشي هايين. بالاي 1 ميليون هم گوشي داريم؟
با عرض سلامخدمت دوستان عزیز
اطلاعاتی دربارهp990 میخواستم اخه خیلئ تودلمم نشسته ولئ خیلی ها ازش راضئ نیستن میگن صداش ضعیفه واونئ که انتظارمیرفته نبود ازتون خواهش مئکنم کمکم کنید مخصوصا اونای که با گوشی کار کردن
بله تائید می شه بهترین گوشی با این قیمت 810 هستش همش حسنه فقط یه عیب داره...صداش کمه اما کیفیت صداش فوق العادست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)