تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 108 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

موندم به یاهو مکتوب چه ربطی داره.بقول آرمین مونده بود یاهو مکتوب نذاره که گذاشت.تا اونجا که یادمه خبرهای دست اول رو میذارن

2. 3 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب سری اول اماده شد

اینم عکسش :

چطوره ؟ خوشمزه اس ؟

مخلصیم
    خوبه به نظر خوش مزه میرسه
    یه خورده خوشکل تر درستشون کن و مثل هم تر عالی میشه دیگه واقعا حرف نداره
    با پودر قند و شکلاتی که خیلی شیرین نباشه هم میتونی تزئینش کنی وپودر کاکائو هم فکر کنم خوب بشه و قهوه اونم فکر کنم بد نباشه دارچین هم دیدم میزنن اما نمیدونم دیگه قاطیش چی هست چون دارچین تنها خیلی طعم قوی میده و خوب نمیشه دیگه چی روش هست رو متوجه نشدم خیلی طعمش حس نمیشد چیزای دیگه اش
    یه شیرینی فروشی بزرگ هست تو اصفهان این مدلا رو مامان من از اونجا میگیره نمیدونم جا های دیگه هم هست یا نه ولی خوب خیلی جالب بود برای من معمولا با پودر قند و کنجد همه جا هست شکلات و دارچین و ... رو من جایی ندیدم(البته من خودمم برم شیرینی بگیرم یکی دو بار تو سال بیشتر نیست شاید برای همینه که جای دیگه ندیدم)
    Last edited by 1376MAXIMUM; 09-03-2015 at 16:05.

4. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شیرینی هات عالییییی.
    اگه فرصت شد، یه تاپیک آموزش آشپزی (آقایان) هم بزن اینو آموزش بده.
    از دیدنش بسی لذت بردم.
    خواهش میکنم

دیگه در اون حد هم حرفه ای نیستم . فقط نیتم خیره
    شیرینی دانمارکی که تو دانمارک درست نشه شیرینی دانمارکی نیست

هم باید گفت آورین هم اینکه واقعا عجب حالی داری که شیرنی رو هم خودت درست میکنی
    ممنان

البته من فقط در مناسبتها و ... شیرینی و ... درست میکنم و روزهای عادی سال حقیقتش حالی واسه ادم میمونه ؟ احوالی واسه آدم میمونه ؟ نه والا

2 روز مونده به عید باید شروع کنم به درست کردن قتاب ، کیک ، شیرینی نعل اسبی و دانمارکی اما خوب خیلی لذت بخشه . شما هم 1 بار امتحان کنید تا بفهمید من چی میگم

[/QUOTE]

خوبه به نظر خوش مزه میرسه
    یه خورده خوشکل تر درستشون کن و مثل هم تر عالی میشه دیگه واقعا حرف نداره
    با پودر قند و شکلاتی که خیلی شیرین نباشه هم میتونی تزئینش کنی وپودر کاکائو هم فکر کنم خوب بشه و قهوه اونم فکر کنم بد نباشه دارچین هم دیدم میزنن اما نمیدونم دیگه قاطیش چی هست چون دارچین تنها خیلی طعم قوی میده و خوب نمیشه دیگه چی روش هست رو متوجه نشدم خیلی طعمش حس نمیشد چیزای دیگه اش
    یه شیرینی فروشی بزرگ هست تو اصفهان این مدلا رو مامان من از اونجا میگیره نمیدونم جا های دیگه هم هست یا نه ولی خوب خیلی جالب بود برای من معمولا با پودر قند و کنجد همه جا هست شکلات و دارچین و ... رو من جایی ندیدم(البته من خودمم برم شیرینی بگیرم یکی دو بار تو سال بیشتر نیست شاید برای همینه که جای دیگه ندیدم)
    حقیقتش چون قلمو نداشتم نتونستم زرده تخم مرغ رو به شکل صحیح و کامل در تمامی سطح شیرینی پخش کنم . بخاطر همین کامل طلایی نشد .

سمت ما هم اکثرا به همین شکل درست میکنند و من تا حالا شکلاتی ندیدم چون زیاد شیرینی نمی خرم .

بجای دارچین وانیل میریزم تا بوی آرد و تخم مرغ و ... رو ببره و خوشبو کنه
    پودر قند خراب میکنه روشو و یکم که بمونه یه جوری میشه

6. 3 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حقیقتش چون قلمو نداشتم نتونستم زرده تخم مرغ رو به شکل صحیح و کامل در تمامی سطح شیرینی پخش کنم . بخاطر همین کامل طلایی نشد .

سمت ما هم اکثرا به همین شکل درست میکنند و من تا حالا شکلاتی ندیدم چون زیاد شیرینی نمی خرم .

بجای دارچین وانیل میریزم تا بوی آرد و تخم مرغ و ... رو ببره و خوشبو کنه
    پودر قند خراب میکنه روشو و یکم که بمونه یه جوری میشه
    اتففاقا من قندیاش رو بیشتر دوست دارم
    شکلات هم خیلی نمیریزن یه خورده که یه طرحی روش بکشن اونم بد نیست با تخمه افتابگردون البته بدون نمک و پودر پسته هم یه مقدار تزئین میکنن
    با وانیل هم باید خوب باشه نخوردم تا حالا فکر بدی هم نیستا
    ولی ایول خیلی خوشم اومد از هنرت فکرش رو هم نمیکردم مردی پیدا کنم که شیرینی بپزه دمت گرم
    با گردو هم ندیدم ولی فکر کنم جالب بشه یه بار با گردو درست کنید فکر کنم خوب بشه
    اقا دسپختت خوب بود؟هوس کردم!![emoji39] [emoji12]

8. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

ممنان

البته من فقط در مناسبتها و ... شیرینی و ... درست میکنم و روزهای عادی سال حقیقتش حالی واسه ادم میمونه ؟ احوالی واسه آدم میمونه ؟ نه والا

2 روز مونده به عید باید شروع کنم به درست کردن قتاب ، کیک ، شیرینی نعل اسبی و دانمارکی اما خوب خیلی لذت بخشه . شما هم 1 بار امتحان کنید تا بفهمید من چی میگم
    در کل مرد زندگی که میگن شومایی دیگه خدا حفظت کنه برادر

انشاالله با آموزش های شما همگی به خوردن شیرنی نعل اسبی و گل محمدی و گل نرگس و نسترن و سوسن خانم و ... مستفیض شیم ولی بی شوخی باید دست پختت خوب باشه

+

آقا میخوای یه سری ماهی و سبزه و هفت سین و اینام من و بقیه بچه ها بیاریم در کنار شیرنی ها شما شب عیدی دو قرون کاسب شیم

10. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

واقعا چرا دست پخت اقایون بهتر از خانم هاست و اکثر اشپزهای معروف مرد هستند؟

جواب منطقی براش وجود داره؟

12. 4 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

واقعا چرا دست پخت اقایون بهتر از خانم هاست و اکثر اشپزهای معروف مرد هستند؟

جواب منطقی براش وجود داره؟
    من خودم به شخصه خیلی به اصول آشپزی و ... اهمیت میدم .

مثلا وقتی میخوام آش 40 گیاه درست کنم اوقدر میگردم تا جوانه های اون گیاهان رو پیدا کنم و البته تمیز هاش رو اما خانم های بستگانمون هر چی دستشون اومد رو میندازن تو آش و مهم نیست که اصلا واسشون این چیزا !

در تهیه شیرینی جات مثلا من به مقدار دقیق مواد خیلی اهمیت میدم و همیشه سعی میکنم همه چیز طبق قاعده باشه اما خیلی از خانوم ها رو دیدم چشمی این کار رو میکنن و از دیدشون ترازو هنوز اختراع نشده .

نتیجه میگیریم مردها در این موارد خیلی حساس هستند و با عشق این کار رو انجام میدن اما خانومها از رو عادت

14. 3 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ماشالله ديگه همتون وقت شوهر كردنتون شده. خوش بحال شوهراتون
    از اول صفحه دقت كنيد ،‌اگه يكي بياد اسم تاپيكو نخونه فكر ميكنه اومده تاپيك بانوان

16. 7 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من خودم به شخصه خیلی به اصول آشپزی و ... اهمیت میدم .

مثلا وقتی میخوام آش 40 گیاه درست کنم اوقدر میگردم تا جوانه های اون گیاهان رو پیدا کنم و البته تمیز هاش رو اما خانم های بستگانمون هر چی دستشون اومد رو میندازن تو آش و مهم نیست که اصلا واسشون این چیزا !

در تهیه شیرینی جات مثلا من به مقدار دقیق مواد خیلی اهمیت میدم و همیشه سعی میکنم همه چیز طبق قاعده باشه اما خیلی از خانوم ها رو دیدم چشمی این کار رو میکنن و از دیدشون ترازو هنوز اختراع نشده .

نتیجه میگیریم مردها در این موارد خیلی حساس هستند و با عشق این کار رو انجام میدن اما خانومها از رو عادت
    نه از رو عادت واجبار این کار رو انجام نمیدن خیلی ها ولی خوب
    اره منم برام مهمه که حتما مواد رو موقع پخت کیک و ... دقیق بریزم
    مثلا بابام چشمی کار میکنه اونم دقیق اندازه نمیگیره میریزه میبینه کی خوب شد که چون شور خور هست یه چند باری چشمانمان در امد تا خوردیم غذا رو هیچ جالب بود از گشنگی هیچ کس هیچی هم نمیگفت غذا که تموم شد گفتم به نظر شما هم شور بود همه گفتن اره از جمله خود بابام
    خیلی از خانوما به خاطر تجربه ای که پیدا کردن این طوری درست میکنن مثلا میدونه دیگه یه قبلمه که حدود ۲ لیتر اب توشه ۳-۴ تا قاشق نمک نمیخواد دو تا هم بسه(البته من خودم نمیدونم چقدر میخواهد هر چی به نظرم اومد گفتم) یا مثلا یک لیتر شیر تقریبا ۴ تا لیوانه
    ولی ما باید اندازه بگیریم که این یک لیوان این دو لیوان و ....

18. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان این آواتارات کیه ؟ تو چه فیلمی بازی کرده

عجب پشت مویی داره آ

20. 3 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •