برنامه هاي خيلي جالبي گذاشته بوديد
ولي اون جالبت تر هاش دانلود نميشد
منم كه هر چي دارم قبلا يكي توي تاپيك گذاشته
از همه ممنون
برنامه هاي خيلي جالبي گذاشته بوديد
ولي اون جالبت تر هاش دانلود نميشد
منم كه هر چي دارم قبلا يكي توي تاپيك گذاشته
از همه ممنون
لطفا این برنامه رو دوباره آپلود کنید همه استفاده کنند. اکثر برنامه ها از روی سایت پاک شدند
با سلام به تمامی دوستان ...
من حقیقتش دنبال برنامه black list و call cheater برای گوشیهای جاوا میگردم
خیلی جاها رو search کردم ولی مخصوص جاوا رو پیدا نکردم ...
گفتم که از دوستان کمک بگیرم...
با تشکر
سلام دوست عزیز من این برنامه رو دانلود کردم حالا باید چه طوری توی گوشیم اجرا کنم
مدل گوشیم هم سونی اریکسون k510
ممنون می شم راهنماییم کنید
دوست عزیز مهدی جان امکان ساختن برنامه call cheater و black list برای گوشی های جاوا نمی باشد اما بعضی از گوشی های جاوا خودشان امکان black list را دارند البته به طریقه های مختلف مدل گوشی خودت را بگو تا اگر تونستم به تو کمک کنم
دوست عزیز پانیذ جان
برنامه رو نصب کنید و در قسمت Auto Message وارد شوید گزینه NEW را انتخاب کنید در قسمت اول یک title یا یک موضوع برای پیام انتخاب کنید (موضوع در صفحه نمایشگر شخص بیننده نمایان نمی شود) در قسمت دوم ساعت و تاریخی که می خواهید پیام ارسال شود را تنظیم می کنید در قسمت سوم شماره تلفن شخص مقابل را وارد می کنید در قسمت چهارم متن پیام را می نویسید و قسمت پنجم را بر روی پیش فرض بگذارید و در قسمت آخر گزینه on را انتخاب کنید بعد از داخل منو ها گزینه save as new را انتخاب کرده حال در صفحه ای که باز می شود موضوع پیام را می بینید از برنامه خارج می شوید در هنگامی که زمان مورد نظر می رسد (چون فرمت گوشی جاواست ) از شما سوالی می پرسد مبنی بر ارسال پیام و اگر شما آن را تایید کنید پیام ارسال می شود
سوالی داشتید دوباره می توانید از من بپرسید
ُسلام دوست عزیز ممنونم که راهنماییم کردی ... گوشی من یک گوشی معمولی هست ...
مدل : sony ericsson k310i
من یه w810 دارم
میخواستم بدونم آنتی ویروسی برای جاوا نیست؟
البته شنیدم مثل اینکه جاوا ویروس زیاد نمیگیره.
جاوا اصلا ویروس نمیگیره.
به همین دلیل آنتی ویروس نداره.
یه فارسی ساز برای مسیج 6630 می خوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)