دوستان بدنسازی با شنا مشکلی نداره ؟؟؟
یعنی یک روز در میان شنا و بدنسازی ...
بعد کسی که دارای اضافه وزن هست (در حد 6 الی 7 کیلو ) بهتر نیست اول وزنش را به حد طبیعی برسونه بعد استیل بدنش را توسط بدنسازی شکل بده ...
دوستان بدنسازی با شنا مشکلی نداره ؟؟؟
یعنی یک روز در میان شنا و بدنسازی ...
بعد کسی که دارای اضافه وزن هست (در حد 6 الی 7 کیلو ) بهتر نیست اول وزنش را به حد طبیعی برسونه بعد استیل بدنش را توسط بدنسازی شکل بده ...
کسی راجع به این قرصهای LSP چیزی میدونه؟ عوارضش چیه؟
نه دوست من . مشکلی نداره که هیچ فوق العاده هم نتیجه بخش در کالری سوزی و شکل گیری عضلات هست .
تو برنامه خودمم هست .
...
بحث های مربوطه تو این تاپیک دنبال میشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من 73 کیلو وزن دارم با قد 175
بعد زیر شکم و پهلو زیاد دارم
خواستم بدونم با چه ورزشی زود از بین میرن
میخواستم بدونم آدم میتونه برنامه ی بدنسازیش رو خودش بنویسه؟ برای اینکار چه چیزایی رو باید رعایت کنه، یعنی روند یه برنامه هر ماه که عوض میشه چه شکلیه؟ مثلا هرماه تمرکز روی یه عضله است؟ یا ... ؟
عزیزان !
بازم یادآوری میکنم ! در این زمینه تاپیک زیر فعال هست :
سوالات و بحث هاتون رو اینجا پیگیری کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دوستان گلی که اطلاعات و تجربه در مورد چربی سوزی از طریق فعالیت ورزشی دارن ، ممنون میشم یه سر به این تاپیک بزنن ، شدیدا کمک لازمیم![]()
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5982391#post5982391
یه سوال من 20سالمه وحدود یه ماه شورع به بدنسازی کرده ام کدوم مکمل را برای افزایش وزن وماهیچه ها برام پیشنهاد می کنید وتا 180هزار تومان پول دارم من الان 67کیلو گرمم و178قدمه می خواهم وزنم تا 80کیلو گرم افزایش پیدا کنه؟
من یه مدت باشگاه که میرفتم سفیده تخم مرغ میخوردم. حالا به دلایلی یه دوماهی نمیتونم باشگاه برم، به تخم مرغ خوردن ادامه بدم؟ تغذیه رو باید چیکار کرد تو این مدت؟
سلام خدمت تمام دوستان و ورزشكاران عزيز
من تازه تو اين سايت عضو شدم و چند تا سوال داشتم:
مي خوام انشا الله از هفته آينده بدنسازي رو شروع كنم.من 30 سالمه.قد:175،و وزن:73 كيلو گرم هستم.
چون كارمند هستم امكلن اينكه بتونم رژيم غذايي خيلي مناسبي در طول روز داشته باشم برام 100 در صد ممكن نيست.
مي خواستم بپرسم من براي عضلاني شدن سريع تر و افزايش حجم عضله ها از چه مكملي استفاده كنم بهتره. هزينش مهم نيست برام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)