بعضیا کلا میخوان اصل قضیه و فرع قضیه و همه چیو با هم قاطی کنن !!
دکتر صدر تو برنامه آسیا 2015 حرف خوبی زد !! گفتش که به هر حال درسته فوتبال ما از ریشه خرابه اما نمیشه که بازیکنان و سرمربی و کادر فنی رو زیر بار انتقاد نگرفت !! به هر حال یه بازیکن بهتر بود یه بازیکن بدتر بود کلا نمیشه کسی رو زیر ذره بین نبرد !!!
الان این فروم تبدیل شده به 2 گروه !! یه گروه که فقط خواستار جدایی کیروش شدن !! یه عده هم که تا میگی بالا چشم کیروش ابروئه میپرن به آدم که آقا وضع فوتبال ما همینه بهترین مربیم بیاد همینه ما بازی دوستانه نداشتیم فوتبال مارو با کره مقایسه نکنید ما بودجه نداشتیم تا همیجاشم شاهکار کردیم ... و یه سری حرفهایی که فقط میتونن باهاش خودشون رو گول بزنن !!
اینی که ما بازیه دوستانه نداریم , بودجه نداریم , وضع فوتبال مملکتمون خرابه , و بقیه مشکلات چه ربطی به عدم نتیجه گیری از لحاظ فنی داره ؟!!! چرا باید جواب شکست رو با بهونه های الکی بدیم ؟! چه نسبتی شما با کیروش دارید که میخواید تمام مسئولیت های باخت رو گردن همه بندازید اما 1% رو گردن کیروش نندازید ؟!!
بزرگترین اشتباه کیروش در این تورنومنت دعوت نکردن مهدی رحمتی بود !! یعنی تنها گلری که از 7 تا پنالتی حتی یک دونشو نتونه بگیره یکی علیرضا حقیقیه یکی همون گلر تیمه عراق !!!! چرا توی این قضیه کیروش رو نباید مقصر دونست ؟! توی جام ملت های آدم باید فکر همه جا رو بکنه !! فکر پنالتی ها هم باید کرد , حتی رحمتی رو برای نیمکت نشینی و تعویض موقع پنالتی ها هم دعوت نکرد !! خوب اینجا مقصر کیه ؟ حالا کاری به روند بازی و اینکه کلا این آقای حقیقی خودشم بکشه لایی خوره نداریم !! همین پنالتی ها اگه رحمتی بود از 7 تا یکیشو نمیگرفت ؟! اینجا الان مقصر کیه ؟ منم ؟؟ یا داور ؟؟
دعوت نکردن ممد نوری و خلعتبری و رحمتی که 99% کارشناسا گفتن اشتباه بوده تقصیر عمه ی بنده بود ؟! یا تقصیر جناب حضرت عالی کیروش ؟ خداوکیلی خندتون نمیگرفت ؟! یوسفی ضربه کاشته و کرنر میشد همچین خوشحال میشد و هی آرزو میکرد ضربه آزاد بگیریم انگار پنالتیه !! چون خودمون هم میدونیم فقط روی شانس و استعداد فردی داریم به گل میرسیم , حالا دوستان میان میگن به کیروش چه ربطی داره توانایی بازیکنا همینه !! چرا همچین فکری میکنید ؟! اگه همین یه خلعتبری , فقط یه دونه خلعتبری به جای این سرطان مسعود شجاعی توی ترکیب بود کل ترکیب و روند بازی میتونست عوض شه !! اینا گردن کیه ؟
دیگه یه سری چیزا رو نباید از گردن سرمربی باز کرد !!
حالا من نمیگم کیروش باید عوض بشه , اما دیگه هی نیاید بگید فوتبال ما همینه , بازی تدارکاتی نداشتیم , پول نداشتیم , کیروش چیکار کنه ... چون بازی تدارکاتی نداشتیم نباید یه گلر پنالتی گیر با خودمون میاوردیم ؟! چون پول نداشتیم نباید یه هافبک سرعتی و خلاق مثل خلعتبری جا یه گلابی مثل مسعود شجاعی تو ترکیب میذاشتیم ؟!! توجیه الکی نکنید !! مثل کسی که برای امتحان درس نخونده باشه بره سر جلسه !! میتونه مثل بوق دیوارو نگاه کنه آخرم پاشه بره یه 0 بگیره صبح تا شبم بشینه بگه خوب من درس نخوندم توقع چی داشتید !!میتونه هم تمام تلاششو بکنه حداقل یکم تقلب یکم 2 تا تست شانسی بزنه یکم از اطلاعات قدیمش کمک بگیره یه 9 و 10 بگیره پاشه بره بیرون بگه با اینکه درس نخونده بودم اما از تمام داشته هام استفاده کردم !!