تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 82 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 820

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی فوتبال ایران | 2015 AFC Asian Cup

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

آیا برای اخراج – امری محتمل در فوتبال- هیچ برنامه ای نداشتیم جز زیرتوپ زدن و کشاندن بازی به پنالتی وقتی دروازه بان پنالتی گیری هم نداریم؟
    کسانی که در تهران زیر پوست شان جشن گرفتند هم پیش از این کارنامه شان را دیده ایم، تیم های شلخته شان، فوتبال علی اصغری شان و زبان های تلخ شان که همه چیز تیم کی روش را انکار کردند. تیمی که نقاط روشن و درخشانی داشت و دارد.
    سلام
    به شدت موافقم.

2. 2 کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

حالا کاری نداریم تصمیم داور درست بود یا غلط

ولی
    میگم چرا همیشه منتظر هستیم از آسمون کمک برسه ؟؟
    نتیجه همیشه لب مرز هست که با کوچکترین فشار از بین میره !!

کیروش با این دستمزد سنگین و این بازیکن ها یه نتیجه قاطع نمیتونه بگیره
    دیگه چه انتظاری دارید ؟؟؟
    بجز بازی با بحرین اون 2 بازی حساس چی شد ؟؟
    امارات رو دقیقه 90 بردیم !
    اونم از قطر
    انصافا یه بازی به دلمون خوش ننشست
    اینقدر استرس داشتیم حالیمون نشد

جام جهانی هم که خودش گویا هست !!
    حرف از صعود و رقیب مرحله بعد بود !! ولی بعدش .....

خوبی مربی ایرانی اینه از اول میدونی به هیجا نمیرسه کلا بازی رو نگاه نمیکنی
    این همه استرس تو این چند سال واسه کیروش داشتیم چی شد ؟؟؟
    هی گفتیم فلانی اومد فلانی اومد !!
    آخرشم باخت شد تقصیر داور !! (( مردم باخت به آرژانتین رو به داور اعتراض دارن ))
    فکر میکنن اگه پنالتی گل میزدیم آرژانتین مثل چوب خشک فقط نگاه میکرد تا آخر بازی !!

عادل هم از اول تا آخر بازی میگفت '' به به به به '' مردم فکر میکردن چه خبره !!!
    آندو توپ رو از مسی میگرفت عادل میگفت '' به به به به '' انگار آپولو هوا داده !!
    ملت هم فکر کردن الان شدیم رتبه 1 فیفا !
    Last edited by albertxx; 24-01-2015 at 11:00.

4. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

دیروز کیروش تو شبکه 3باز پکید به فدراسیون
    گفت بازیکن عراق 20سالشه ولی 30تابازی ملی وبین لمللی داره ولی بازیکن جوان ما همش 2تابازی جام ملت ها
    گفت 15تا بازی مثل بازی هایه امارات وبمن میدادید ببینید من چیکارمیکنم
    گفت عراق 10تا بازیه دوستانه داشته ولی ما همش2تا بخواطر بی پولی
    گفت لیگ نداره توپ ولباس درست نداره هیچی نداره این فوتبال فقط انتقادگرداره من با وجود اینا تیم ویک پارچه کردم وزیر فشاراینا بازیکنان جوان رو اوردم درحد امکانات نتیجه گرفتیم وراضیم اگه باز انتقاد گر و لغو بازیه دوستانه باشه کسانه دیگه بهتراز من میتونن سرمربی گری بکنن گفت من تیمی میخوام که پراز برنامه هایه مختلف باشه وزحمت فراوان
    .................................................. ....................................
    حرفایه من
    نه مثل ژاپن 1تن برنج وارد استرالیا کردن 100تا بازیه دوستانه کردن مثل تیم ما حذف شدن
    درضمن بعضی ازدوستان حرف رئال مادرید کیروش رو میزنن
    اخه عزیزه من کسی که با رئال کارکرده باشه با اون بازیکناش کم تیمیه؟تعجب میکنم ازکیروش که اومده سرمربیه همچین تیم ملی شده؟پس این سرمربی نباشه میخوای .دل بوسکرو بیارن؟
    اگه تورئال نتیجه میگرفت تا حالا برزیل با 100ملیون دلار خریده بودش وایرانو حساب نمیکرد این یه واقعیتیه
    این پولی که به کیروش میدن اصلا عددی نیست برا فدراسیون سرمربیه ایرانی فقط ارزون تره وفدراسیون بیشتر پول میکنه توجیبش نه فوتبال پیشرفت میکنه نه هیچی
    برا قوی ترشدن وپیشرفت ملیه یک کشور باید خیلی فراتراز ازاینا خرج کنن ولی میرن سرمربیه 1000ری میارن یا بابهترین سرمربی سر یک قرون 2000چونه میزنن
    اگه فوتبال نمیخوادپیشرفت کنه پس چرا وقت ملتو میگیرید اگه کیروش بده خوب دست بکن توجیبت بهترازاینو بیار همش ادعا هرچقدرپول بدی همون قدراش میخوری
    تیم اول اسایی که خیلی پایینه فدراسیونشون اگه یه فدراسیون فوتبال مثل ژاپن داشتیم الان ایران فوتبالش کل دنیاروگرفته بود شما بازیکنایه ایرانیو ببینید 1بازیه ملی وکلی بازدهی وتفکرعالی
    Last edited by امید رض; 24-01-2015 at 11:39.

6. 2 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

جالبه بعضی ها میگند کاری نداریم اخراجی دادیم!!! کاری نداریم داور با ما نبود و همه فشار ها روی تیم ایران بود پس اگر قراره این موضوعات اصلی دیده نشه چه فایده همه شما بازی را دیدید قبل از اخراج پولادی همه چی به نفع ایران بود حتی میتونستم بازی را تمام کنیم اخراج شدن یک بازیکن تمام معادلات را بهم میزنه... بعضی ها جوری به بازی دیروز نگاه میکنند انگار فوتبال محلات بوده.

8. 6 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza.1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبل از اومدن کیروش به تیم ملی ، وقتی میباختیم ملت در حد سکته قاطی میکردن و زمین و زمان و به هم میریختن منتها بعد از حضور کیروش مردم آروم شدن ، منطقی شدن با تمام بضاعت فوتبالمون آشنا شدن ما هیچی نیستیم بازم خودش کلی ارزش داره ،
    اگر از نظر فنی و فوتبالی افتخاری نصیب ایران نشده از نظر فرهنگی تاثیرات کیروش قابل تحسینه
    من ممنونم

10. 4 کاربر از reza.1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza.1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه بعضی ها میگند کاری نداریم اخراجی دادیم!!! کاری نداریم داور با ما نبود و همه فشار ها روی تیم ایران بود پس اگر قراره این موضوعات اصلی دیده نشه چه فایده همه شما بازی را دیدید قبل از اخراج پولادی همه چی به نفع ایران بود حتی میتونستم بازی را تمام کنیم اخراج شدن یک بازیکن تمام معادلات را بهم میزنه... بعضی ها جوری به بازی دیروز نگاه میکنند انگار فوتبال محلات بوده.
    حالا که نشده و عراق رفته بالا و جناب عالی باید بشینی تا 4 سال دیگه حسرت بخوری...و جناب کیروش به یه ورشم نیست ...

12. 2 کاربر از reza.1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کی‌روش: خاضعانه می‌گویم من باید تغییر کنم/درخشان و قلعه‌نویی استحقاق نشستن روی صندلی مربیگری را ندارند
    - See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوشم میاد درخشان خوب جوابشو داده:

من بد! شما چرا به تیمی باختی که لیگ ندارد؟!درخشان: به سرمربی تیم ملی اطلاعات غلط می‌دهند/ او بلد است چگونه عوام‌فریبی کند

- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعضیا کلا میخوان اصل قضیه و فرع قضیه و همه چیو با هم قاطی کنن !!

دکتر صدر تو برنامه آسیا 2015 حرف خوبی زد !! گفتش که به هر حال درسته فوتبال ما از ریشه خرابه اما نمیشه که بازیکنان و سرمربی و کادر فنی رو زیر بار انتقاد نگرفت !! به هر حال یه بازیکن بهتر بود یه بازیکن بدتر بود کلا نمیشه کسی رو زیر ذره بین نبرد !!!

الان این فروم تبدیل شده به 2 گروه !! یه گروه که فقط خواستار جدایی کیروش شدن !! یه عده هم که تا میگی بالا چشم کیروش ابروئه میپرن به آدم که آقا وضع فوتبال ما همینه بهترین مربیم بیاد همینه ما بازی دوستانه نداشتیم فوتبال مارو با کره مقایسه نکنید ما بودجه نداشتیم تا همیجاشم شاهکار کردیم ... و یه سری حرفهایی که فقط میتونن باهاش خودشون رو گول بزنن !!

اینی که ما بازیه دوستانه نداریم , بودجه نداریم , وضع فوتبال مملکتمون خرابه , و بقیه مشکلات چه ربطی به عدم نتیجه گیری از لحاظ فنی داره ؟!!! چرا باید جواب شکست رو با بهونه های الکی بدیم ؟! چه نسبتی شما با کیروش دارید که میخواید تمام مسئولیت های باخت رو گردن همه بندازید اما 1% رو گردن کیروش نندازید ؟!!

بزرگترین اشتباه کیروش در این تورنومنت دعوت نکردن مهدی رحمتی بود !! یعنی تنها گلری که از 7 تا پنالتی حتی یک دونشو نتونه بگیره یکی علیرضا حقیقیه یکی همون گلر تیمه عراق !!!! چرا توی این قضیه کیروش رو نباید مقصر دونست ؟! توی جام ملت های آدم باید فکر همه جا رو بکنه !! فکر پنالتی ها هم باید کرد , حتی رحمتی رو برای نیمکت نشینی و تعویض موقع پنالتی ها هم دعوت نکرد !! خوب اینجا مقصر کیه ؟ حالا کاری به روند بازی و اینکه کلا این آقای حقیقی خودشم بکشه لایی خوره نداریم !! همین پنالتی ها اگه رحمتی بود از 7 تا یکیشو نمیگرفت ؟! اینجا الان مقصر کیه ؟ منم ؟؟ یا داور ؟؟

دعوت نکردن ممد نوری و خلعتبری و رحمتی که 99% کارشناسا گفتن اشتباه بوده تقصیر عمه ی بنده بود ؟! یا تقصیر جناب حضرت عالی کیروش ؟ خداوکیلی خندتون نمیگرفت ؟! یوسفی ضربه کاشته و کرنر میشد همچین خوشحال میشد و هی آرزو میکرد ضربه آزاد بگیریم انگار پنالتیه !! چون خودمون هم میدونیم فقط روی شانس و استعداد فردی داریم به گل میرسیم , حالا دوستان میان میگن به کیروش چه ربطی داره توانایی بازیکنا همینه !! چرا همچین فکری میکنید ؟! اگه همین یه خلعتبری , فقط یه دونه خلعتبری به جای این سرطان مسعود شجاعی توی ترکیب بود کل ترکیب و روند بازی میتونست عوض شه !! اینا گردن کیه ؟

دیگه یه سری چیزا رو نباید از گردن سرمربی باز کرد !!

حالا من نمیگم کیروش باید عوض بشه , اما دیگه هی نیاید بگید فوتبال ما همینه , بازی تدارکاتی نداشتیم , پول نداشتیم , کیروش چیکار کنه ... چون بازی تدارکاتی نداشتیم نباید یه گلر پنالتی گیر با خودمون میاوردیم ؟! چون پول نداشتیم نباید یه هافبک سرعتی و خلاق مثل خلعتبری جا یه گلابی مثل مسعود شجاعی تو ترکیب میذاشتیم ؟!! توجیه الکی نکنید !! مثل کسی که برای امتحان درس نخونده باشه بره سر جلسه !! میتونه مثل بوق دیوارو نگاه کنه آخرم پاشه بره یه 0 بگیره صبح تا شبم بشینه بگه خوب من درس نخوندم توقع چی داشتید !!میتونه هم تمام تلاششو بکنه حداقل یکم تقلب یکم 2 تا تست شانسی بزنه یکم از اطلاعات قدیمش کمک بگیره یه 9 و 10 بگیره پاشه بره بیرون بگه با اینکه درس نخونده بودم اما از تمام داشته هام استفاده کردم !!

آفرین..به عنوان یه پرسپولیسی کاملا با شما موافقم...ضمنا ممد نوری و علی کریمی هم به عنوان مربی اضافه کنید.
    Last edited by HDana; 24-01-2015 at 12:24.

14. این کاربر از HDana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

نمیشه مقصر این اتفاق (حذف از مرحله یک چهارم برای سومین سال متوالی) رو شخص خاصی قلمداد کرد!

مطمئنا کوتاهی از هر دو طرف بوده!

هم فدراسیون که انواع و اقسام کوتاهی ها رو انجام داد و هم خود کیروش که با لج و لجبازی چند بازیکن خوب رو که میتونستن در مواقع خاص گره از کار تیم ملی باز کنن رو دعوت نکرد.

فدراسیون مون مقصر بود؛

1. تا همین چند ماه پیش تکلیف سرمربی معلوم نبود.

2. بازی دوستانه برگزار نشد.

3. تدارکات خاصی مهیا نشد (حتی پول سفر بازیکنان رو هم فدراسیون نداد و هدایتی این کار رو کرد)

4. ...

کیروش هم مقصر بود؛

1. بازیکنان موثری مثل رحمتیِ پنالتی گیر رو دعوت نکرد. (در واقع فکری برای پنالتی ها نداشت)

2. بازیساز خوب نداشت و چشم به خلاقیت های فردی داشت.
    3. یکی از دوستانمون خوب گفت؛ وقتی ضربه ایستگاهی می شد، پیمان یوسفی طوری ذوق می کرد انگار پنالتی گرفتیم!

4. ...

ما تو این جام مثل 39 سال گذشته بدون جام برگشتیم ولی حداقل از بازیکنان جوونی مثل آزمون، پور علی گنجی، وریا غفوری، جهانبخش، رامین رضاییان و ... بهره گرفتیم که انشاالله آینده تیم ملی مون رو میسازن!

اگه ما قهرمانی می خواستیم، باید سرمایه گذاری می کردیم!
    وقتی سرمایه گذاری کردیم هم نباید انتظار داشته باشیم حتما در آینده نزدیک جواب بده (مثل قطر)

به قول علی پروین: با این شرایط اگه قهرمان می شدیم، ظلم بود!

در پناه حق

16. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر کي‌روش ايراني بود 3، 4 بار اعدامش مي‌کردند
    درخشان: آقای حرفه‎ای، از مربی انتقاد می‌کنند

حميد درخشان سرمربي پرسپوليس بعد از شنيدن انتقادهاي کي‌روش با خنده اي عنوان کرد، اين آقا مي‌ خواهد با عوام فريبي مشکلاتش را گردن من و آقاي قلعه‌نويي بياندازد. من انتقاد کردم، انتقادم هم فني بود پاي حرفم هم ايستاده ام.

درخشان در گفت‌وگو با "ورزش سه" گفت: به عقیده من این فلسفه فوتبال است که حتی اگر عملکرد خوبی هم داشته باشد، از او انتقاد شود به عقیده من ما نباید در این شرایط تابع احساسات باشیم و باید یک تصمیم درستی اتخاذ کنیم، کی‌روش نمی‌ تواند به فوتبال ما کمک کند.

به من ایراد گرفتند که چرا از تیم‌ملی انتقاد می‌ کنی
    زمانی که من مصاحبه کردم و گفتم که تیم‌ملی عملکرد خوبی ندارد خیلی ها به من ایراد گرفتند اما باید بدانند که من قصد و غرضی ندارم، بحث مهم این است که واقع‎بینانه به قضیه نگاه کنیم نه احساسی. اینکه بخواهیم الکی از یک نفر بت بسازیم، صرفا چون مربی تیم‌ملی است، درست نیست. یک آقایی که من نمی‌ خواهم اسمش را ببرم طوری از ایشان تعریف می‌ کرد که انگار چه فتح و فتوحاتی داشته؟! می‌ گفت که ما باید برای ایشان کلاهمان را از سرمان برداریم. خب چرا باید این کار را بکنیم؟

ذهنیت دفاعی با کی‌روش به ایران آمد
    من حرفم این است که ما اگر فلسفه بازیمان رو به جلو و روان بود، بازی هایمان پیش می‌ رفت و می‌ بردیم و حالا لازم نبود که برای باخت از عراق ناراحت باشیم. عراق تیمی نبود که حتی 10 نفره بخواهد ما را ببرد. اما ما چون فلسفه بردن و بازی خوب را نداشتیم، نتوانستیم پیروز از زمین بیرون بیاییم. تمام ذهنیت دفاعی از زمانی شروع شد که این آقا به تیم‌ملی آمد. هر گلی هم در این جام به ثمر رسیده، متاسفانه روی کار تیمی و برنامه ریزی شده نبود و گل ها صرفا روی توانایی فردی بازیکنان ما بوده و ما ندیدیم که در جریان بازی اتفاق خاصی بیافتد.

بازی با عراق تنها نکته مثبت جام بود
    شما در بازی با عراق دیدید که ما وقتی عقب افتادیم، حمله کردیم و توانستیم گل ها را جبران کنیم. بحث من هم همین رو به جلو بازی کردن بود اگر ما این فلسفه را از ابتدای بازی ها داشتیم چه بسا ما جلوی عراق جلو می‌ افتادیم. الان هم نباید باخت را گردن داور و کسان دیگر بیاندازیم. لیگ ما هرچقدر هم که ضعیف بود ما از عراق که ضعیف تر که نیستیم. بازیکنان ما هم از لحاظ لژیونر بودن بهتر از آنها بودند و سرمربی ما هم که مثل آنها 45 روز نیست که روی نیمکت نشسته است. اسم بزرگی هم دارد اما سرمربی عراق تنها 45 روز است تیم را تحویل گرفته است.

وقتی می‌ بازیم نتیجه را گردن کس دیگری می‌ اندازند
    چطور در این بازی خوب بازی می‌ کردیم اما آمار ما در دیدارهای گذشته مخصوصا مقابل امارات خیلی ناامیدکننده بود؛ 63 درصد امارارت و 37 درصد ایران. چرا وقتی گل می‌ زنیم نمی‌ گوییم اینطوری شد، آنطوری شد ولی وقتی می‌ بازیم همه را می‌ خواهیم گردن کس دیگری بیاندازیم.

اگر کی‌روش ایرانی بود 3، 4 بار اعدامش می‌ کردند
    اگر کی‌روش ایرانی بود، 3، 4 بار اعدامش می‌ کردیم و دوباره زنده اش می‌ کردیم تا اعدام شود. اما هنوز روی این موضوع بحث می‌ کنیم که آیا کی‌روش در ایران بماند یا نه؟ ما دنبال کدام آینده فوتبال هستیم؟ در جام‌جهانی که فقط یک امتیاز آوردیم. چرا باید خودمان را گول بزنیم؟ من به ایشان احترام می‌ گذارم اما فکر می‌ کنم وقتی یک مربی خارجی به ایران می‌ آوریم باید بازی تیم‌ملی فرق داشته باشد. باور کنید من هیچ عناد و خشونتی نسبت به او ندارم. اما متاسفانه هیچ تفکر و فلسفه درستی پشت تیم‌ملی نمی‌ بینم.

آقای حرفه ای از مربی انتقاد می‌ کنند
    درخشان در پاسخ به این سوال که کی‌روش بخشی از نتایج تیم‌ملی را به عملکرد ضعیف او و قلعه‌نویی نسبت داده و پاسخ داد که؛ آدم خنده اش می‌ گیرد که توپ را می‌ اندازد در زمین ما که افکار عمومی را به هم بریزد. این افتضاحی بوده که خودش ببار آورده، این انتخاب خودت بوده، نوع بازی هم عملکرد خودت بوده و آقای حرفه ای باید بدانی که از مربی انتقاد می‌ شود. ضمن اینکه انتقادات ما همیشه بعد از بازی ها بوده فکر می‌ کنم ایشان مصداق بارز همان ضرب المثل قدیمی باشد که می‌ گویند عروس نمی‌ تواند برقصد می‌ گوید زمین کج است. حسن آقا حرف نزند، حسین آقا از دیوار بالا نرود که ما نتیجه بگیریم؛ به نظر شما این استدلال برای یک مربی خارجی حرفه ای منطقی است؟

انتقاد کردم پای حرفم هم می‌ ایستم
    الان کی‌روش برای چی باید پاسخگو باشد، با این شرایطی که پیش رفته حالا ما باید به او پاسخ بدهیم که چرا برخی از انتقادها را کردیم که باعث شده مربی تیم‌ملی بترسد یا دلش بشکند. اصلا عجیب و غریب است ایشان از بیت المال پول گرفته الان هم باید پاسخگو باشد. انتقادات ما فنی بوده، پایش هم هستیم از کسی هم ابایی نداریم. در فوتبال هزارنفر از آدم انتقاد می‌ کنند یک مربی باید انتقادپذیر باشد.

کی‌روش به درد فوتبال ایران نمی‌ خورد
    این فلسفه فوتبال است که حتی اگر در موقعیت خوبی باشی یا برنده شوی باز از تو انتقاد می‌ شود و باید این اتفاق بیافتد. من به عنوان یک مربی ایرانی حق دارم در مورد عملکرد فنی تیم‌ملی ام صحبت کنم اما مگر تیم با نظر من ارنج شده و یا سیستم تیم‌ملی تفکر و نظر شخصی من بوده؟ اقلا دفعه های قبل به تیمی مثل کره باختیم و حذف شدیم نه عراقی که لیگ ندارد و 45 روز مانده به بازی ها مربی تازه تیم را تحویل گرفته است. ما نباید تابع احساساتمان باشیم باید در این مقطع درست تصمیم بگیریم، کی‌روش نشان داده که نمی‌ تواند به فوتبال ما کمک کند، او در دو تورنمنت بزرگ فرصت داشته اما در جام‌جهانی فقط یک امتیاز به دست آورده در اینجا هم که به تیمی مثل عراق باخته.

18. این کاربر از HDana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

کیروش هر چی باشه از امثال قلعه نوعی و درخشان و اینا خیلی بهتره
    چشماتونو بستین روی همه چی؟
    دوزار سرمایه گذاری کردن رو این تیم ملی که که حالا نتیجشو بخوان؟
    در ضمن گذاشتن داوری که تیم کشورش امکان داره در ادامه جام با یکی از دو تیم بازی کنه خلاف قوانین هست
    ما یه نفر تو کنفدراسیون نداشتیم که بتونه اعتراض کنه
    تیم اول اسیا

20. 9 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •