دوستان من شاتل دارم و خطم روی 16 مگ باز هست ، حالا طرح های شاتل که مفتش گرونه و میخوام برم پیشگامان کیفیت چطوره ؟ یه طرح داره یه ساله 100 گیگ 16 مگ 137 در میاد ، ارزش داره ؟
دوستان من شاتل دارم و خطم روی 16 مگ باز هست ، حالا طرح های شاتل که مفتش گرونه و میخوام برم پیشگامان کیفیت چطوره ؟ یه طرح داره یه ساله 100 گیگ 16 مگ 137 در میاد ، ارزش داره ؟
دوستان منم میخام برم پیشگامان یا پارس آنلاین کدوم را پیشنهاد میدید؟ پیشگامان را پرسیدم گفتن 16 مگ الکیه تا 4 مگ میدن
سلام
دوستانی که مصرفشون بالاست، برای مصرف حدود 50-60 گیگ در ماه کدوم شرکت بهتره؟ هایوب خوبه؟
سلام
فشفشه های وب برای شما عالیه
![]()
داخل غیرحجمی نوشته 4 مگ 34 گیگ های وب میده اگه 34 گیگ تموم بشه محدود میشه یا باید گیگ خرید؟
در محاسبه میزان آپلودش بالا ست؟ شاتل که گند زده من ارت 3 دارم ماهی 46تومن همش محدودیت داره
چجوری میشه های وب خرید میگه اول بسته 3 ماهه که 90 هزارتومنه بخرید بعد این 40 هزارتومن را بخرم؟
ممنون. شما استفاده میکنید؟ پینگش خوبه؟
فکر کنم بله، اول باید از سرویسهای معمولیش بگیری، بعد از این فشفشهها بگیری که حجم بهش اضافه بشه
اگه سه ماهه میخوای بگیری فک کنم این 35 تومنیه رو هم بتونی بگیری: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی میدونه مشکل مرکز مخابراتی حکمت شعار چیه ؟ هر شرکتی زنگ میزنم سرویس نمیده
مثلا پارس انلاین من فکر میکردم پورت خالی نداره ولی گفت نه مشکل پورت خالی نیست کلا مرکز مخابراتی حکمت شعار مشکل داره و نمیشه سرویس جدید داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)