بازیهای سخت رو دفاعی بچین ضد حمله بزن
بازیهای سخت رو دفاعی بچین ضد حمله بزن
تا اونجا که من متوجه شدم مهمترین دلیلش اینه که تمام هافبک هات مخصوصا هافبک های وسط بیشتر تهاجمی هستند. سیستم های بدون هافبک وسط با ویژگی های تدافعی به سختی جواب میده
حداقل یکی از هافبک های مرکزیت باید وظیفه Ball winning یا deep lying playmaker داشته باشه
ضمن اینکه تو سیستم های خطی مثل 4-4-2 باید mentality تیمت را رویfluid یا very fluid بذاری. چون فاصله بین خطوط مختلف زیاده و اگه بازیکنا بخوان دقیقا طبق سیستم کار کنن کار تدافعیت خیلی مشکل میشه
مهاجم نوک بازیش نمیدم. وینگر بازی میکنه. کلا همه عدد هاش در مقایسه با بازیکنی مثل رافینیا یا منیر پایین تره
میشه اینا رو کاملا ترجمه کنید + بقیه اشتا اونجا که من متوجه شدم مهمترین دلیلش اینه که تمام هافبک هات مخصوصا هافبک های وسط بیشتر تهاجمی هستند. سیستم های بدون هافبک وسط با ویژگی های تدافعی به سختی جواب میده
حداقل یکی از هافبک های مرکزیت باید وظیفه Ball winning یا deep lying playmaker داشته باشه
ضمن اینکه تو سیستم های خطی مثل 4-4-2 باید mentality تیمت را رویfluid یا very fluid بذاری. چون فاصله بین خطوط مختلف زیاده و اگه بازیکنا بخوان دقیقا طبق سیستم کار کنن کار تدافعیت خیلی مشکل میشه
ممنون میشم
کاملا درسته ، یادمه که در بازی 2014 من در استوک مدافعی به نام MARC MUNESA داشتم که از نظر اسکات ها و مربیان تیم پوتنشیالش از 5 ستاره 3.5 بود و ابیلیتیش 2.5 ، ولی مدافع بسیار خوبی بود و من بهش بازی میدادم ( سنش هم کم بود ) از تیم های بارساونا و رئال براش پیشنهاد میومد
با تائید کامنت جناب امینی ، اگر میخواهی زیاد سیستم تیمت رو تغییر ندهی بهتر که به جای دو هافبک مرکزی از یک هافبک دفاعی و یک هافبک هجومی استفاده کنی ( وین رونی فکر کنم یک shadow striker عالی باشه ) البته نمیدونم چه بازیکنانی به عنوان هافبک داری ولی برای هافبک دفاعی فلینی خوبهمن با منچستر یونایتد سیستمم چهار چهار دو هست زیاد راضی نیستم.مقابل تیمهای ضعیف بد نیست اما مقابل تیمهای بزرگ اکثراً باختم.
به نظرتون ضعف این سیتم چیه؟با اینکه درصد دفاع تیمم رو تو تمرینات رسوندم به 75 درصد اما راحت گل می خورم.نمونش بازی 6 به 6 با چلسی.البته چند روز بعد 3 به 0 باختم به همین تیم
نظرتون نسبت به تاکتیکم چیه:
ولی در کل بهترین سیستم برای منچستر میتونه 1-3-2-4 با دو هافبک دفاعی ( یکی ball wining , یکیdeep lying playmake ) یا همین ترکیب با دو هافبک مرکزی باشه
Last edited by ERPF; 12-01-2015 at 16:28.
من که فعلا با مالاگا تیم سوم جدولم فاصلم با تیم اول که رئال باشه خیلی زیاده ، هنوز نتونستم رئال یا بارسلونا رو ببرم تا حالا 4 بازی با رئال در لیگ در این دو فصل انجام دادم 3 باخت و یک تساوی داشتم ، با اتلتیکو هم تا حالا هر چی بازی کردیم مساوی شده با بارسلونا هم 3 باخت و 3 مساوی داشتم تا اینکه در نیمه نهایی جام حذفی در بازی رفت 1 بر 0 بردمدر بازی برگشت هم 2 بر 2 مساوی شد ورفتیم فینال
ولی در فینال با رئال داریم که احتمال 80 به 20 باختیم
در جام یوفا هم با خوشانسی تا یک چهارم نهایی اومدم بالا ف کلا در این دو فصل که مربی مالاگا بودم 450 هزار پوندم بازیکن خریدم ( دو نفر ) و 975 هزار پوند هم فروختم ( 1 نفر ) ، از نظر مالی بالانس بالانسیم
![]()
کنار اسم بازیکنا (سمت چپ) یه ستون هست که role/duty نوشته (نقش و وظیفه) هر نقشی را هم که انتخاب کنی توضیحشو همون جا نوشته
نقش های depp lying playmaker (بازیساز تدافعی) و ball winnning midfielder (هافبک توپگیر) دوتا از نقشهای تدافعی خوب برای هافبک وسط هستند.
بالای اسم بازیکنها هم چند ردیف هست: یکی تاکتیک هست (tactic)
یکی mentality (ذهنیت) که میزان هجومی و تدافعی بودن تیمتو مشخص میکنی. هرچقدر هجومیتر باشه موقعی که توپ از دست میره بازیکنا سریعتر رو پای بازیکن صاحب توپ میرن و تکل های ریسکی بیشتری میزنن و موقع حمله هم حرکات ریسکی بیشتری انجام میدن (مثل پاسهای بلند و پاس تو عمق و دریبل زنی)
هرچقدر تدافعیتر باشه بازیکنا موقع دفاع سعی میکنن به جای تو پای مهاجم رفتن، موقعیت خودشونو حفظ کنن و با یارگیری و بستن فضاها امکان پاس دادن موثر و ایجاد موقعیت را از حریف بگیرن و فقط تکلهای مطمئن برن و موقع حمله هم با حوصله و پاسهای مطمئن توپ را به محوطه جریمه حریف میرسونن
یکی هم team shape (شکل تیمی) (که البته تو توضیح اولیم اشتباهی نوشته بودم mentality) که میزان آزادی بازیکنا تو زمین یا وابستگیشون به دستورات و تاکتیکهای اعمالی سرمربی را نشون میده
برا سیستمهای خطی اگه منضبط باشند باعث میشه فاصله بین خطوط زیاد بشه و در کل هم مهاجما هم تو کار دفاع زیاد دخالت نمیکنن
ولی وقتی بازیکنا را آزاد بذاری (fluid یا very fluid) خودشون فاصله ها را پر میکنن و همچنین کل تیم با کمک هم دفاع و حمله میکنن
کلا برا تیمهای قویتر fluid بهتر جواب میده و برای تیمهای ضعیفتر structured
چرا بازیکنا این قدر راحت تصمیم به جدایی میگیرن؟
آدریانو یکی از مدافعان مهم تیممه میگه اگه من سیتی پیشنهاد داد قبول کن
ماسکرانو هافبک کلیدی تیمم شده و نقش مهمی تو تیمم داره (تو الکلاسیکو با هت تریک ماسکرانو تونستم 3-3 مساوی کنم) حالا اومده میگه تو بارسا به همه چی رسیدم و میخوام تو تیم جدید تجربه جدید امتحان کنم
حتی کاپیتان دوم تیمم شده (با توجه به اینکه ژاوی خیلی کم بازی میکنه عملا همه بازیها کاپیتان میذارمش) ولی بازم میخواد بره
کرک FMRTE 15 نیومد؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)