تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 88 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 872

نام تاپيک: Football Manager 2015

داره خودمونی میشه pato77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من با منچستر یونایتد سیستمم چهار چهار دو هست زیاد راضی نیستم.مقابل تیمهای ضعیف بد نیست اما مقابل تیمهای بزرگ اکثراً باختم.
    به نظرتون ضعف این سیتم چیه؟با اینکه درصد دفاع تیمم رو تو تمرینات رسوندم به 75 درصد اما راحت گل می خورم.نمونش بازی 6 به 6 با چلسی.البته چند روز بعد 3 به 0 باختم به همین تیم
    نظرتون نسبت به تاکتیکم چیه:

بازیهای سخت رو دفاعی بچین ضد حمله بزن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من با منچستر یونایتد سیستمم چهار چهار دو هست زیاد راضی نیستم.مقابل تیمهای ضعیف بد نیست اما مقابل تیمهای بزرگ اکثراً باختم.
    به نظرتون ضعف این سیتم چیه؟با اینکه درصد دفاع تیمم رو تو تمرینات رسوندم به 75 درصد اما راحت گل می خورم.نمونش بازی 6 به 6 با چلسی.البته چند روز بعد 3 به 0 باختم به همین تیم

تا اونجا که من متوجه شدم مهمترین دلیلش اینه که تمام هافبک هات مخصوصا هافبک های وسط بیشتر تهاجمی هستند. سیستم های بدون هافبک وسط با ویژگی های تدافعی به سختی جواب میده
    حداقل یکی از هافبک های مرکزیت باید وظیفه Ball winning یا deep lying playmaker داشته باشه

ضمن اینکه تو سیستم های خطی مثل 4-4-2 باید mentality تیمت را رویfluid یا very fluid بذاری. چون فاصله بین خطوط مختلف زیاده و اگه بازیکنا بخوان دقیقا طبق سیستم کار کنن کار تدافعیت خیلی مشکل میشه

3. 3 کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

برای مهاجم نوک چیزای زیادی تاثیر گذاره.مثلا compussure بالا باعث میشه مهاجم تک به تکهارو بیشتر گل کنه.
    off the ball مهمه وbalance مهمه .
    مهاجم نوک بازیش نمیدم. وینگر بازی میکنه. کلا همه عدد هاش در مقایسه با بازیکنی مثل رافینیا یا منیر پایین تره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تا اونجا که من متوجه شدم مهمترین دلیلش اینه که تمام هافبک هات مخصوصا هافبک های وسط بیشتر تهاجمی هستند. سیستم های بدون هافبک وسط با ویژگی های تدافعی به سختی جواب میده
    حداقل یکی از هافبک های مرکزیت باید وظیفه Ball winning یا deep lying playmaker داشته باشه

ضمن اینکه تو سیستم های خطی مثل 4-4-2 باید mentality تیمت را رویfluid یا very fluid بذاری. چون فاصله بین خطوط مختلف زیاده و اگه بازیکنا بخوان دقیقا طبق سیستم کار کنن کار تدافعیت خیلی مشکل میشه
    میشه اینا رو کاملا ترجمه کنید + بقیه اش
    ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دقیقا به همین دلیله که من زیاد به نرم افزارهای اسکاتینگ اعتقاد ندارم چون اونا براساس عددهای بازیکنا یه سطح براشون تعیین میکنن که تو چنین نرم افزاری هیچ وقت دونگو بازیکن بزرگ شناخته نمیشه
    کاملا درسته ، یادمه که در بازی 2014 من در استوک مدافعی به نام MARC MUNESA داشتم که از نظر اسکات ها و مربیان تیم پوتنشیالش از 5 ستاره 3.5 بود و ابیلیتیش 2.5 ، ولی مدافع بسیار خوبی بود و من بهش بازی میدادم ( سنش هم کم بود ) از تیم های بارساونا و رئال براش پیشنهاد میومد

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با تائید کامنت جناب امینی ، اگر میخواهی زیاد سیستم تیمت رو تغییر ندهی بهتر که به جای دو هافبک مرکزی از یک هافبک دفاعی و یک هافبک هجومی استفاده کنی ( وین رونی فکر کنم یک shadow striker عالی باشه ) البته نمیدونم چه بازیکنانی به عنوان هافبک داری ولی برای هافبک دفاعی فلینی خوبه
    ولی در کل بهترین سیستم برای منچستر میتونه 1-3-2-4 با دو هافبک دفاعی ( یکی ball wining , یکی
    deep lying playmake ) یا همین ترکیب با دو هافبک مرکزی باشه
    Last edited by ERPF; 12-01-2015 at 16:28.

8. این کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من که فعلا با مالاگا تیم سوم جدولم فاصلم با تیم اول که رئال باشه خیلی زیاده ، هنوز نتونستم رئال یا بارسلونا رو ببرم تا حالا 4 بازی با رئال در لیگ در این دو فصل انجام دادم 3 باخت و یک تساوی داشتم ، با اتلتیکو هم تا حالا هر چی بازی کردیم مساوی شده با بارسلونا هم 3 باخت و 3 مساوی داشتم تا اینکه در نیمه نهایی جام حذفی در بازی رفت 1 بر 0 بردم در بازی برگشت هم 2 بر 2 مساوی شد ورفتیم فینال ولی در فینال با رئال داریم که احتمال 80 به 20 باختیم در جام یوفا هم با خوشانسی تا یک چهارم نهایی اومدم بالا ف کلا در این دو فصل که مربی مالاگا بودم 450 هزار پوندم بازیکن خریدم ( دو نفر ) و 975 هزار پوند هم فروختم ( 1 نفر ) ، از نظر مالی بالانس بالانسیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

میشه اینا رو کاملا ترجمه کنید + بقیه اش
    ممنون میشم
    کنار اسم بازیکنا (سمت چپ) یه ستون هست که role/duty نوشته (نقش و وظیفه) هر نقشی را هم که انتخاب کنی توضیحشو همون جا نوشته
    نقش های depp lying playmaker (بازیساز تدافعی) و ball winnning midfielder (هافبک توپگیر) دوتا از نقشهای تدافعی خوب برای هافبک وسط هستند.

بالای اسم بازیکنها هم چند ردیف هست: یکی تاکتیک هست (tactic)
    یکی mentality (ذهنیت) که میزان هجومی و تدافعی بودن تیمتو مشخص میکنی. هرچقدر هجومیتر باشه موقعی که توپ از دست میره بازیکنا سریعتر رو پای بازیکن صاحب توپ میرن و تکل های ریسکی بیشتری میزنن و موقع حمله هم حرکات ریسکی بیشتری انجام میدن (مثل پاسهای بلند و پاس تو عمق و دریبل زنی)
    هرچقدر تدافعیتر باشه بازیکنا موقع دفاع سعی میکنن به جای تو پای مهاجم رفتن، موقعیت خودشونو حفظ کنن و با یارگیری و بستن فضاها امکان پاس دادن موثر و ایجاد موقعیت را از حریف بگیرن و فقط تکلهای مطمئن برن و موقع حمله هم با حوصله و پاسهای مطمئن توپ را به محوطه جریمه حریف میرسونن

یکی هم team shape (شکل تیمی) (که البته تو توضیح اولیم اشتباهی نوشته بودم mentality) که میزان آزادی بازیکنا تو زمین یا وابستگیشون به دستورات و تاکتیکهای اعمالی سرمربی را نشون میده
    برا سیستمهای خطی اگه منضبط باشند باعث میشه فاصله بین خطوط زیاد بشه و در کل هم مهاجما هم تو کار دفاع زیاد دخالت نمیکنن
    ولی وقتی بازیکنا را آزاد بذاری (fluid یا very fluid) خودشون فاصله ها را پر میکنن و همچنین کل تیم با کمک هم دفاع و حمله میکنن
    کلا برا تیمهای قویتر fluid بهتر جواب میده و برای تیمهای ضعیفتر structured

11. 2 کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

چرا بازیکنا این قدر راحت تصمیم به جدایی میگیرن؟
    آدریانو یکی از مدافعان مهم تیممه میگه اگه من سیتی پیشنهاد داد قبول کن
    ماسکرانو هافبک کلیدی تیمم شده و نقش مهمی تو تیمم داره (تو الکلاسیکو با هت تریک ماسکرانو تونستم 3-3 مساوی کنم) حالا اومده میگه تو بارسا به همه چی رسیدم و میخوام تو تیم جدید تجربه جدید امتحان کنم
    حتی کاپیتان دوم تیمم شده (با توجه به اینکه ژاوی خیلی کم بازی میکنه عملا همه بازیها کاپیتان میذارمش) ولی بازم میخواد بره

اگه نباشه جاش خالی می مونه yakimura sanada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ueda castle

پيش فرض

کرک FMRTE 15 نیومد؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •