جوک زیبایی بودطرف سریال مسخره بسازه که با این کار پیامشو به ملت ایران برسونه که ای ملت تو این مملکت سنگ اندازی میکنن !!! قضیه شقیقه و ...
از این دلیل خنده دار هم بگذریم به قول دوستمون :
سریالای شبکه خانگیش هم یکی از یکی مسخره تر . من خودم به شخصه قهوه تلخ که اولین سریال شبکه خانگی مهران مدیری بود رو تا قسمت 21 اگر اشتباه نکنم خریدم و بعدش که وقفه ای پیش اومد تو عرضش و ... دیگه نخریدم . سریال بعدیش ویلای من بود تقریبا نصفه اولش دانلود کردم و دیگه بی مزه بود و از دانلودشم منصرف شدم . عطسه که دو قسمت دانلود کردم و کلا شیفت +دیلیت شد . دیگه ببین وضعیت مهران مدیری و سریالاش به کجا رسیده که ادم حتی رغبت نمیکنه سریالاشو رایگان دانلود کنه یا واسه سریالاش وقت بذاره ببینه .
حالا نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه دو سریال قدیمی مهران مدیری یعنی مرد هزار چهره و پاورچین هم این روزا همزمان با پخش در حاشیه 2 داره پخش میشه از tv ... یه مقایسه ساده بین این سریالا نزول شدید مهران مدیری کاملا پیداست . واقعیت اینه که مهران مدیری بعد از قهوه تلخ و قضایای شبکه خانگی بیشتر به کاسبی کردن مشغول بود و فکر و ذکرش این مسئله بود نه مخاطبان و مردم .
مگه صدا و سیما اسلحه گرفتن رو سرش که حتما سریال بساز برای ما ؟ چندین سال با صدا و سیما همکاری نداشت و میتونست همچنان ادامه داشته باشه تا اینکه با سریال مسخره ای مثه در حاشیه 1و2 برگرده و اعتبار خودشو هم زیر سوال ببره .
من مهران مدیری و رضا عطاران ( هر چند مهران مدیری دیگه خیلی از چشم افتاده دیگه ) دو کارگردان طنز مورد علاقم هستن . الان از سال 87 به اینور عطاران هیچ سریالی نه تو صدا و سیما و نه شبکه خانگی ساخته و خیلی هم درخواست هم از طرف مردم و هم از مسئولای صدا و سیما برای ساخت سریال جدید داشته ولی قبول نکرده . من خودم ترجیح میدم اگر قراره بازگشتی مثه مهران مدیری داشته باشه صد سال دیگه هم سریال نسازه همون خاطرات خوب از سریالای فوق العاده اش مثه خانه به دوش ، متهم گریخت ، ترش و شیرین و ... باقی بمونه که صد بار هم پخش شه هنوز جذاب و خنده داره ...