الآن من خودمم اصلا حتی نمیتونم حدسی بزنم که وضعم چطوره . یه ماه و نیم باید تو استرس شدید باشم . استرسی که این 2 روز داشتم ، چندهزار برابر کل استرس این 1 سال من بوده .
الآن من خودمم اصلا حتی نمیتونم حدسی بزنم که وضعم چطوره . یه ماه و نیم باید تو استرس شدید باشم . استرسی که این 2 روز داشتم ، چندهزار برابر کل استرس این 1 سال من بوده .
این چند هفته که جلو انداختن خیلی مزخرف بود دلیلشون از اون مسخره تر! حالا سال دیگه ده روز میاد عقب میخوان دو هفته دیگه بندازن جلو؟!
وضعیت زیست که از سال 92 اینجوریه! منتها سال 92 فقط زیست انقدر سخت بود سال 93 شیمی هم اضافه شد ولی امسال دلو زدن به دریا و همه درسا رو اینطوری کردن
با سخت تر برگزار شدن کنکور به شدت موافقم ولی با این جوی که توی کشور راه افتاده به شدت مخالفم
انواع و اقسام کتب کنکور (کتابهای جامع ، جمع بندی ، لقمه و .......... ) معلمهای پروازی ، کلاس های کنکور ، همایش کنکور اونم فقط برای خالی کردن جیب پدر و مادرها
واقعا مسخره اس که هر انتشاراتی برای هر ماه از سال یه کتاب چاپ میکنه و با تبلیغات ملت رو وادار به خریدش میکنه (از کتابهای اموزشی بگیر تا قبل از کنکور به کتابهای جمع بندی رسید) خیلی مسخره اس که لقمه اماده رو میذارن تو دهن دانش اموز
هیچکس حد خودش نمیشناسه ، میشناسم افرادی رو که نه درس میخونن و نه استعدادش رو دارن ولی فقط میخوان به زور معلم پروازی و کتاب و کلاس فقط پزشکی قبول بشن و اونم فقط دانشگاه ملی
درس خوندن استعداد میخواد ،تلاش میخواد ، دقت میخواد .... دانشگاه های خوب (البته در ایران رو میگم نه جهان )که جای هر کسی نیست ( البته جای منم نیست و خودمم اینو خوب میدونم)
همه فک میکنن فقط دکتر شدن ،یعنی موفقیت و دیگه هیچ کاری رو قبول ندارن
متاسفام برای این مملکت و نظام اموزشی و این مدل مردم
در ضمندرحال حاضر راه بهتری برای گزینش دانشجو نیست .... هست ؟؟؟
هروقت از پایه مشکلات کتب درسی و نظام اموزشی حل شد ، به فکر راههای گزینش دانشجو باشید
سوالای فیزیک و شیمی واقعا خوب بودن هرچند بخاطر بی دقتی خودم درصدم اومد پایین
البته سوالای دوپهلوی زیست رو خودمم باهاشون مشکل دارم
مشاهده کلید سوالات کنکور سراسری 94 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها,زیست رو تصحیح کردین؟همه ی گزینه هاش با کلید دیروز قلم چی فرق داشت با کلید قلم چی من 70درصد شدم الان با کلید سنجش شدم 30 درصد!!!!!!تو رو خدا درصداتون رو بهم بگید دارم دیونه میشم
منم 20 درصد!
بچه ها لطفا سوال من رو اینجا بخونید
نگران درصدها نباشین بچه ها سنجش در درس های غیر محاسباتی مثل زیست و دینی و ادبیات و عربی ازکلید خودش کوتاه نمیاد. اگه مساله ای اشتباه حل بشه فرق داره قضیش
سازمان سنجش آموزش کشور نتایج اولیه آزمون سراسری سال 94 را تا اول مردادماه اعلام میکند.
پس از اعلام نتایج، پاسخنامه رتبههای کشوری کمتر از 75 هزار در گروههای ریاضی، تجربی و انسانی و همچنین رتبه کمتر از 10 هزار در گروههای هنر و زبان خارجی منتشر میشود و پس از آن مجازین به انتخاب رشته میتوانند با توجه به دفترچه راهنما برای انتخاب رشته خود اقدام کنند.
آزمون سراسری سال 94 در روزهای 21، 22 و 23 خرداد برگزار شد.
توی سایت سازمان سنجش فعلا چیزی ننوشته ولی قبلا گفته بودن هفته اول مرداد
اینا برچه اساس گفتن تا اول مرداد ماه ؟
اینکه روز دقیقی اعلام نکردن ، یعنی هر روزی ممکنه اعلام بشه ؟
Last edited by Amin-Nasim; 10-07-2015 at 18:44.
اصلا روز دقیق معنی نداره تو اعلام نتایج
همیشه حتی موقعی که روز دقیق اعلام میشه ۱۰ ۱۲ ساعت قبلش نتایج میاد
سلام دوستان
کسی مشاور تحصیلی برای انتخاب رشته ی کارشناسی علوم انسانی در مشهد سراغ نداره؟
Last edited by stabesh; 13-07-2015 at 16:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)