ببین مشکل تو با رونالدی ارجینال چیه؟؟؟
اگه بازیای رونالدو(ارجینال) رو تو اوجش دیده بودی الان اینقدر این لفظ واست سنگین نبود عزیزم.
ببین مشکل تو با رونالدی ارجینال چیه؟؟؟
اگه بازیای رونالدو(ارجینال) رو تو اوجش دیده بودی الان اینقدر این لفظ واست سنگین نبود عزیزم.
جوری حرف میزنین انگار این شبکه واسه اونوره !خوشبختانه امسال این شبکه HD راه اندازی شد تا ما شاهد بازیهای با کیفیت مناسب و شاهد سانسورهای مسخره شبکه 3 با اون کیفیت بیخودش نیستیم.
بابا اینم مال خودشونه ! سانسورشم تقریبا مثل همون 3 هست !
هم اونو دیدیم هم اینو
کسی هم نمیگه اون رونالدو بد بود
خیل هم عالی بود !!!
ولی عقده گشایی های این گزارشگران صدا و سیما حد و مرز نداره !!
اون از خیابانی و میرزایی که خیلی راحت تو گزارشش هاشون در مورد رئال چرت و پرت میگن
اینم از این گزارشگرای شبکه ورزش که صد در صد گوسفند تر از اینا هستن !!!
..
نکته جالبش اینجاست تو یکی از بازی های لالیگا یکی از گزارشگران نمیدونم چی به مسی گفته بود
یهو بارسایی که خواستن صدا و سیما رو سرشون خراب کنن و یه حرکت اعتراضی بزنن
گزارشگر یه اشتباه کوچیک کرد به مزاج این دوستان خوش نیومد
بعدش کلا از سر تا پا رئالی ها رو مسخره میکتن اونوقت 4 تا روشن فکر میان میگن مشکلی نیست و در دنیای گزارشگری همین شکلیه !!(( خدا وکیلی دم رئال گرم -- تو فینال چمپیونز بعد قهرمانی چنان حال این خیابانی گرفته شده بود که کاملا معلوم بود قهوه ای شده بود اساسی !!
))
همین آقای خیابانی حزب باد هم یه روزی طرفدار رئال بود
ولی با افت رئال تو چند سال اخیر به سمت بارسا گرایش پیدا کرد !!![]()
Last edited by albertxx; 05-07-2014 at 14:15.
منظورم این بود عمو فیلترچیاش خیلی بهتر از شبکه 3 هستند و گاهی اوقات تصاویر نصف و نیمه ای رو نشون میدادن (هر وقت شبکه 3 سانسور میکرد از صدای گزارشگر معلوم بود رفتن واسه سانسور اون صحنه)
دقیقا این تیکه ی حرفت شدیدا مورد تایید قرار میگیرههمین آقای خیابانی حزب باد هم یه روزی طرفدار رئال بود
ولی با افت رئال تو چند سال اخیر به سمت بارسا گرایش پیدا کرد !!![]()
بخاطر همین موضوع امکانش هست دوباره خیابانی به تیم رئال برگرده![]()
بزرگوار بحث دری وری و توهین و این مسائل نیستش ... شما اگه جلوی هم نسل های من از " رونالدو " نام ببری اون ها بدون شک یاد رونالدوی برزیلی میوفتن. نه کریستین رونالدو. بعدشم از زمانی که من یادمه این بازیکن پرتغالی زمانی هم که تازه به منچستر اومده بود چون رونالدوی بزرگ برزیلی هنوز بازی می کرد برای این بازیکن از لفظ " کریستین رونالدو " استفاده می کردن و اون فقط همینه ... نه رونالدو
من بازی هردو رو دیدم و الان چیزی نمیبینم که رونالدوی برزیلی داشته و رونالدوی پرتغالی الان نداره...... کسی داره میگه که عاشق روتالدوی برزیلی هم هست....درواقع چیزی نمیبینم که بزرگای تاریخ داشتن و کریس نداره الان!.....اما این که حس نوستالوژی نذاره دوستان یه چیزایی رو اعتراف کنن یه بحث دیگست! این از این!ببین مشکل تو با رونالدی ارجینال چیه؟؟؟
+
موضوع اینه که از لفظ رونالدوی ارجینال برای تحقیر کریس رونالدو استفاده میشه که البته دید کودکانه یه هیکل 40 ساله رو نشون میده! این لفظ رو همون اول مورینیو قبل بازی رئال و چلسی استفاده کرد برای جنگ روانی که البته قهوه ای هم شد. اون طوریم که به خصوص فردوسی پور این لفظ رو استفاده میکنه با بلند کردن تن صدا و همچین با تاکید میگه رونالدوی اورجینال مطمئنا با منظور اینکارو میکنه و باید به ما حق بدید!
دوستان الان این چیز هارو نمیبینن چون با بازیکن مورد علاقه خودشون اینطور برخورد نمیشه!
این چند سال طرفدار رئال به طرز وحشتناکی زیاد میشن !! (( خیابانی در گزارش های چند سال بعد : قطعا کسی که قبلا بارسایی بوده الان رئالیه !!))
Last edited by albertxx; 05-07-2014 at 14:38.
یه سر به لینک زیر بزنید . همین تاپیک برای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی هست که خیابانی با اقتدار تو صدر ایستاده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فهمیدم منظورتو ولی من که دیشب نگاه میکردم اینم همش سانسور میکرد !
عادل هم یه صحنه مثل پیمان یوسفی زد تو خط گزارش شاملویی: بازیکنان آرژانتین از بلژیکی ها می خوان که توپ رو به بیرون بزنن ولی بازیکنان بلژیک وقعی نمی نهند!
یه صحنه هم یکی از آرژانتین مصدوم شده بود گفت: چیکار می کنه اونجا! دلش سووووووووخت فک کنم!
من:!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)