تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 51 اولاول ... 35414243444546474849 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 503

نام تاپيک: فوتبال فانتزی جام جهانی 2014 | McDonald’s FIFA World Cup Fantasy

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

خوب اول به احترام هوملز هورا .ذوم امتیاز کروس چقدر شد؟ و ساکو (ساخو؟) دفاع فرانسه و بنزما؟پ.ن: چند روزه از هر 5 ت پستم یکی ارسال میشه. منم حال ندارم دوباره ارسال کنم.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

خوب اول به احترام هوملز هورا .ذوم امتیاز کروس چقدر شد؟ و ساکو (ساخو؟) دفاع فرانسه و بنزما؟پ.ن: چند روزه از هر 5 ت پستم یکی ارسال میشه. منم حال ندارم دوباره ارسال کنم.
    ساخو 6 و بنزما 5

3. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

لعنت به این هوملز
    ماشا... همه هم کاپیتانش کرده بودند جدول کلا بهم ریخت.
    بوآتنگ 12 گرفته.هوملز یک گل هم زده باید بشه 17 مگه چکار کرده که 4 تا از بواتنگ بیشتر بگیره؟
    محمد جان شما که بهتر می دونید مسئله فقط گل زدن و گل خوردن نیست ، هوملز ستاره بود دیشب
    1 Passes completion >%80
    2 Balls recovered
    6 Blocked shot
    بعدشم به بازیکنان تیم آلمان توهین نکنید
    تازه شانس اوردن امتیاز گل مهاجم و مدافع یکیه وگرنه 4 امتیاز دیگه هم می گرفیتم .

+++
    چقدر میخواستم لوئیز را بردارم اما وقت نشد سفر بودم در اخرین لحظات رسیدم وقت نشد ترکیب را طوری که می خواستم ببندم.
    این دور فقط یک بازیکن تعویضی دارم که با بازی نکردن گوستاوو ممکنه بازیکن 0 امتیازی هم داشته باشم.

5. این کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من هوملز رو انداخته بودم بيرون به همين خاطر گل زد يادم رفته بود و فرصت نكردم لام رو بگذارم تو تركيب و 9 امتيازم پريدعوضش گواردادو بود
    و 2 تا امتياز خوشگل گرفت با اين روندي كه در پيش گرفتم احتمالا جايگاه 11 ليگ تحت سيطره من خواهد بود(تماما از اشكال معكوس استفاده كردم!)

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

دیشب امتیاز نیمار رو زده بودن 9 الان شده 11. بعضی وقت ها امتیاز دادنشون عجیبه. این خوبه که دقیق تر بررسی کنن که هر کی چکار کرده اما من دیدم مثلاً یه فورواردی دنبال دفااع کرده و توپ رو ازش گرفته که برای این کارش امتیاز گرفته ولی یکی دیگه همون کار رو کرده ولی امتیازی بهش ندادن.
    بازی حساس رژانتین و بلژیک هم در راهه. ببینیم بچه ها چه میکنن. قشنگ توجیهشون کردم که گاو بندی کنن تا امتیاز خوبی بگیر .

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

محمد جان شما که بهتر می دونید مسئله فقط گل زدن و گل خوردن نیست ، هوملز ستاره بود دیشب
    1 Passes completion >%80
    2 Balls recovered
    6 Blocked shot
    بعدشم به بازیکنان تیم آلمان توهین نکنید
    تازه شانس اوردن امتیاز گل مهاجم و مدافع یکیه وگرنه 4 امتیاز دیگه هم می گرفیتم .

+++
    چقدر میخواستم لوئیز را بردارم اما وقت نشد سفر بودم در اخرین لحظات رسیدم وقت نشد ترکیب را طوری که می خواستم ببندم.
    این دور فقط یک بازیکن تعویضی دارم که با بازی نکردن گوستاوو ممکنه بازیکن 0 امتیازی هم داشته باشم.
    اتفاقا لوییز رو اینبار داشتم اما گل خوردند فقط 10 تا گرفت.البته روریگز رو هم داشتم اما اگه گل نمیشد امتیاز بیشتری میگرفتم.
    هوملز رو هم مرحله قبل داشتم و اینبار بری یک بازیکن دیگه 1 مانی (واحد پولش چیه؟!!) کم آوردم هوملز رو با بواتنگ عوض کردم که هوملز رو یهو برق گرفت کروس رو هم با لام عوض کردم که کروس پاس گل داد اما امتیاز لام بیشتره

گفته بودم که تیمم رو ریسکی بستم،الان دو تا از بازیکنانم اصلا بازی نمیکنند.یکی aguilar از کلمبیا بود که انتظار داشتم ریکاوری زیاد داشته باشه اما اصلا به بازی نیومد،الان هم فرناندز از آرژانتین دارم که باز در ترکیب نیست!
    خدا کنه لااقل بلژیک خوب کار کنه و البته هلند و کاستاریکا هم یه چیزهایی دارم.ببینیم چی میشه

9. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چه شبيه امشب) مسي 4 روهو 0 فن بويتن 8 دِ بروين 5 امتياز مجموع كل بازيكنايي كه بازي كردن 68 دوتا دفاع كاستاريكايي دارم اوناهم امشب اصلا
    بازي نكنن كلا همه چي حل ميشه!

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

این هوملز گند زد به همه چی. فدریکو فرناندز هم که همه بازیها فیکس بود، امشب بازی نکرد. لعنت بر سابه یا!

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

چه شبيه امشب) مسي 4 روهو 0 فن بويتن 8 دِ بروين 5 امتياز مجموع كل بازيكنايي كه بازي كردن 68 دوتا دفاع كاستاريكايي دارم اوناهم امشب اصلا
    بازي نكنن كلا همه چي حل ميشه!
    روخو اصلا محروم بود برای این بازی به خاطر دو اخطاره بودن، نباید انتخابش میکردی.

13. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

اخه این فانتزی احمق بازیکنای محروم را مشخص نکرده بود من دوتا داشتم ; گوستاوو و روخو .

15. 2 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •