خوب اول به احترام هوملز هورا.ذوم امتیاز کروس چقدر شد؟ و ساکو (ساخو؟) دفاع فرانسه و بنزما؟پ.ن: چند روزه از هر 5 ت پستم یکی ارسال میشه. منم حال ندارم دوباره ارسال کنم.
خوب اول به احترام هوملز هورا.ذوم امتیاز کروس چقدر شد؟ و ساکو (ساخو؟) دفاع فرانسه و بنزما؟پ.ن: چند روزه از هر 5 ت پستم یکی ارسال میشه. منم حال ندارم دوباره ارسال کنم.
ساخو 6 و بنزما 5
محمد جان شما که بهتر می دونید مسئله فقط گل زدن و گل خوردن نیست ، هوملز ستاره بود دیشب
1 Passes completion >%80
2 Balls recovered
6 Blocked shot
بعدشم به بازیکنان تیم آلمان توهین نکنید
تازه شانس اوردن امتیاز گل مهاجم و مدافع یکیه وگرنه 4 امتیاز دیگه هم می گرفیتم .
+++
چقدر میخواستم لوئیز را بردارم اما وقت نشد سفر بودم در اخرین لحظات رسیدم وقت نشد ترکیب را طوری که می خواستم ببندم.
این دور فقط یک بازیکن تعویضی دارم که با بازی نکردن گوستاوو ممکنه بازیکن 0 امتیازی هم داشته باشم.
من هوملز رو انداخته بودم بيرون به همين خاطر گل زديادم رفته بود و فرصت نكردم لام رو بگذارم تو تركيب و 9 امتيازم پريد
عوضش گواردادو بود
و 2 تا امتياز خوشگل گرفتبا اين روندي كه در پيش گرفتم احتمالا جايگاه 11 ليگ تحت سيطره من خواهد بود
(تماما از اشكال معكوس استفاده كردم!
)
دیشب امتیاز نیمار رو زده بودن 9 الان شده 11. بعضی وقت ها امتیاز دادنشون عجیبه. این خوبه که دقیق تر بررسی کنن که هر کی چکار کرده اما من دیدم مثلاً یه فورواردی دنبال دفااع کرده و توپ رو ازش گرفته که برای این کارش امتیاز گرفته ولی یکی دیگه همون کار رو کرده ولی امتیازی بهش ندادن.
بازی حساس رژانتین و بلژیک هم در راهه. ببینیم بچه ها چه میکنن. قشنگ توجیهشون کردم که گاو بندی کنن تا امتیاز خوبی بگیر.
اتفاقا لوییز رو اینبار داشتم اما گل خوردند فقط 10 تا گرفت.البته روریگز رو هم داشتم اما اگه گل نمیشد امتیاز بیشتری میگرفتم.
هوملز رو هم مرحله قبل داشتم و اینبار بری یک بازیکن دیگه 1 مانی (واحد پولش چیه؟!!) کم آوردم هوملز رو با بواتنگ عوض کردم که هوملز رو یهو برق گرفتکروس رو هم با لام عوض کردم که کروس پاس گل داد
اما امتیاز لام بیشتره
گفته بودم که تیمم رو ریسکی بستم،الان دو تا از بازیکنانم اصلا بازی نمیکنند.یکی aguilar از کلمبیا بود که انتظار داشتم ریکاوری زیاد داشته باشه اما اصلا به بازی نیومد،الان هم فرناندز از آرژانتین دارم که باز در ترکیب نیست!
خدا کنه لااقل بلژیک خوب کار کنه و البته هلند و کاستاریکا هم یه چیزهایی دارم.ببینیم چی میشه![]()
چه شبيه امشب) مسي 4 روهو 0 فن بويتن 8 دِ بروين 5 امتياز مجموع كل بازيكنايي كه بازي كردن 68 دوتا دفاع كاستاريكايي دارم اوناهم امشب اصلا
بازي نكنن كلا همه چي حل ميشه!![]()
این هوملز گند زد به همه چی. فدریکو فرناندز هم که همه بازیها فیکس بود، امشب بازی نکرد. لعنت بر سابه یا!
روخو اصلا محروم بود برای این بازی به خاطر دو اخطاره بودن، نباید انتخابش میکردی.
اخه این فانتزی احمق بازیکنای محروم را مشخص نکرده بود من دوتا داشتم ; گوستاوو و روخو .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)