رام اندروید ال ( ورژن 5.0) پاناما روی اس 5 نسخه اگزینوس(G900H) فلش زدم حالت سایلنت به تنظیمات صدا برگشته![]()
رام اندروید ال ( ورژن 5.0) پاناما روی اس 5 نسخه اگزینوس(G900H) فلش زدم حالت سایلنت به تنظیمات صدا برگشته![]()
Last edited by clau; 23-03-2015 at 13:21.
در مورد تصویر زمینه چک کنید که مود هر دوتاتون یکی باشه.شاید برای شما دینامیک و برای برادرتون حالت سینما باشه.حتی نوع ضدخش هم میتونه فرق داشته باشه.در ضمن اینم بگم این صفحات سوپرآمولد با وجود عالی بودن باز بین خودشون هم خیلی تفاوت رنگی دارن.کافیه دو سه مدل رو بغل هم بزارید و رنگاشنو نگاه کنید خصوصا رنگ سفید.ولی در کل با این شرایط هم باز بهترینه.
در مورد لگ به خیلی چیزا برمیگرده.تو تسک منیجر چک کنید ببینید چقدر از رمتون مشغوله که اگه نزدیک پرشدن باشه لگ طبیعیه.اید برنامه های درحال اجرا ایشون بیشتر از شماست و لگ داره.
اگه گوشیتون دو سیمه این رام جدید قزاقستان واقعا عالی شده.هم سرعت و روونیش و هم مصرف باتریش.
نمیدونم از کجا بفهمم رامم مال کدوم کشوره؟ اینطوری نوشته:
مال من G900HXXU1ANG3
و اون یکی گوشی G900HXXU1ANE2
توی بعضی جاها تفاوتهای مختصری دارند مثلا صدای باز شدن قفل صفحه و همین موردهایی که بالا گفتم.
الان آخرین رام اندروید 5 واسه هند اومده به نظرتون نصب کنم؟ کسی اینجا آخرین ورژنو تست کرده؟
تعداد تغییرات رام شما 2109283و تعداد تغییرات رام برادرتون 1539356 هست و طبیعتا برای شما بیشتره و نشون میده رام شما حدود 700000 تغییر بیشتر نسبت به رام برادرتون داره و قطعا این تغییرات در جهت بهبود رام هست.
رام های جدید 5 هم که اومدن تغییراتشون حدود 4235524 است یعنی چیزی حدود 3 برابر رام های فعلی شما.
مدل گوشی من دو سیم هست و من ارتقا دادم خیلی راضیم هم مصرفش عالیه هم دریغ از یک ذره لگ.
برید سایت زیر میتونید تعدا چنج لیست رامهارو ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از راهنمایی کاملتون
فردا رام هندوستان رو روی گوشی خودم نصب میکنم تا تست کنم.
ضمنا کسی میدونه آخرین رامی برای این گوشی اومده و منوی فارسی داره کدومه؟ فرق نمیکنه 5 باشه یا 4.4.2
5 نصب کن خیلی عالی شده.متحول شده.منو فارسی نداره ولی حیف نیست این گوشی منوش رو فارسی کنی![]()
من خودم تو هیچ گوشی از منوی فارسی استفاده نمیکنم. مخصوصا این S5 فونت فارسیش واقعا ضایعس.
رام فارسی رو برای یه نفر دیگه میخوام که اتفاقا اونم به شدت به منوی فارسی احتیاج داره چون انگلیسی بلد نیست. فقط رام های خاور میانه فارسی دارن؟
بله فقط اونا منو فارسی دارن.برای فونت هم به امضام مراجعه کن.
سلام دوستان
لطفا توضیح بدین
فرق بین G900 F پک عربی با غیر اون چی هست ؟؟؟به جز بحث انلاک فکتوری
ممنون
هیچی چرت و پرته اینا.شاید پک عربی منوش فارسی باشه فقط.اینارو یه عده شیاد در میارن الکی پول بیشتر بگیرن.
یه مدت هم میگفتن که اونایی که پک عربی نیستن انلاک فاکتوری نیستن و دستی انلاک شدن که من به شخصه نوت۳ پک اروپا داشتم مشکلی نداشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)