تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 49 اولاول ... 35414243444546474849 آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 484

نام تاپيک: Galaxy S5 | پنجمین کهکشانی سامسونگ

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رام اندروید ال ( ورژن 5.0) پاناما روی اس 5 نسخه اگزینوس(G900H) فلش زدم حالت سایلنت به تنظیمات صدا برگشته
    Last edited by clau; 23-03-2015 at 13:21.

2. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

سلام

من دیروز دقیقا همین مشکل شما واسه گوشی داداشم پیش اومد صفحه خاموش بود و فقط چراغ به رنگ آبی چشمک میزد که با درآوردن باطری درست شد

من خودمم همین گوشیو دارم ولی هیچوقت همچین مشکلی پیش نیومده حتمی هنگ هم نکرده. اگه کسی براش همین مشکل پیش اومده و دلیلشو میدونه بگه

..................................................

یه سوالم داشتم.
    همینطور که گفتم من داداشم گوشیو با هم خریدیم ولی مال داداشم یکم توی تنظیمات موقع بالا پایین رفتن گیر داره و توی منو هم پشت آیکون یا سایه هست و کیفیت تصاویر زمینش یکم بنظر پایین میاد!

به نظرتون این مشکلات به خاطر رام نصب شده توی گوشیه؟ یا علت یه چیز دیگس؟
    در مورد تصویر زمینه چک کنید که مود هر دوتاتون یکی باشه.شاید برای شما دینامیک و برای برادرتون حالت سینما باشه.حتی نوع ضدخش هم میتونه فرق داشته باشه.در ضمن اینم بگم این صفحات سوپرآمولد با وجود عالی بودن باز بین خودشون هم خیلی تفاوت رنگی دارن.کافیه دو سه مدل رو بغل هم بزارید و رنگاشنو نگاه کنید خصوصا رنگ سفید.ولی در کل با این شرایط هم باز بهترینه.
    در مورد لگ به خیلی چیزا برمیگرده.تو تسک منیجر چک کنید ببینید چقدر از رمتون مشغوله که اگه نزدیک پرشدن باشه لگ طبیعیه.اید برنامه های درحال اجرا ایشون بیشتر از شماست و لگ داره.
    اگه گوشیتون دو سیمه این رام جدید قزاقستان واقعا عالی شده.هم سرعت و روونیش و هم مصرف باتریش.

4. این کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

در مورد تصویر زمینه چک کنید که مود هر دوتاتون یکی باشه.شاید برای شما دینامیک و برای برادرتون حالت سینما باشه.حتی نوع ضدخش هم میتونه فرق داشته باشه.در ضمن اینم بگم این صفحات سوپرآمولد با وجود عالی بودن باز بین خودشون هم خیلی تفاوت رنگی دارن.کافیه دو سه مدل رو بغل هم بزارید و رنگاشنو نگاه کنید خصوصا رنگ سفید.ولی در کل با این شرایط هم باز بهترینه.
    در مورد لگ به خیلی چیزا برمیگرده.تو تسک منیجر چک کنید ببینید چقدر از رمتون مشغوله که اگه نزدیک پرشدن باشه لگ طبیعیه.اید برنامه های درحال اجرا ایشون بیشتر از شماست و لگ داره.
    اگه گوشیتون دو سیمه این رام جدید قزاقستان واقعا عالی شده.هم سرعت و روونیش و هم مصرف باتریش.
    نمیدونم از کجا بفهمم رامم مال کدوم کشوره؟ اینطوری نوشته:

مال من G900HXXU1ANG3
    و اون یکی گوشی G900HXXU1ANE2

توی بعضی جاها تفاوتهای مختصری دارند مثلا صدای باز شدن قفل صفحه و همین موردهایی که بالا گفتم.

الان آخرین رام اندروید 5 واسه هند اومده به نظرتون نصب کنم؟ کسی اینجا آخرین ورژنو تست کرده؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

نمیدونم از کجا بفهمم رامم مال کدوم کشوره؟ اینطوری نوشته:

مال من G900HXXU1ANG3
    و اون یکی گوشی G900HXXU1ANE2

توی بعضی جاها تفاوتهای مختصری دارند مثلا صدای باز شدن قفل صفحه و همین موردهایی که بالا گفتم.

الان آخرین رام اندروید 5 واسه هند اومده به نظرتون نصب کنم؟ کسی اینجا آخرین ورژنو تست کرده؟
    تعداد تغییرات رام شما 2109283و تعداد تغییرات رام برادرتون 1539356 هست و طبیعتا برای شما بیشتره و نشون میده رام شما حدود 700000 تغییر بیشتر نسبت به رام برادرتون داره و قطعا این تغییرات در جهت بهبود رام هست.
    رام های جدید 5 هم که اومدن تغییراتشون حدود 4235524 است یعنی چیزی حدود 3 برابر رام های فعلی شما.
    مدل گوشی من دو سیم هست و من ارتقا دادم خیلی راضیم هم مصرفش عالیه هم دریغ از یک ذره لگ.
    برید سایت زیر میتونید تعدا چنج لیست رامهارو ببینید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

تعداد تغییرات رام شما 2109283و تعداد تغییرات رام برادرتون 1539356 هست و طبیعتا برای شما بیشتره و نشون میده رام شما حدود 700000 تغییر بیشتر نسبت به رام برادرتون داره و قطعا این تغییرات در جهت بهبود رام هست.
    رام های جدید 5 هم که اومدن تغییراتشون حدود 4235524 است یعنی چیزی حدود 3 برابر رام های فعلی شما.
    مدل گوشی من دو سیم هست و من ارتقا دادم خیلی راضیم هم مصرفش عالیه هم دریغ از یک ذره لگ.
    برید سایت زیر میتونید تعدا چنج لیست رامهارو ببینید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی ممنون از راهنمایی کاملتون

فردا رام هندوستان رو روی گوشی خودم نصب میکنم تا تست کنم.

ضمنا کسی میدونه آخرین رامی برای این گوشی اومده و منوی فارسی داره کدومه؟ فرق نمیکنه 5 باشه یا 4.4.2

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی کاملتون

فردا رام هندوستان رو روی گوشی خودم نصب میکنم تا تست کنم.

ضمنا کسی میدونه آخرین رامی برای این گوشی اومده و منوی فارسی داره کدومه؟ فرق نمیکنه 5 باشه یا 4.4.2
    5 نصب کن خیلی عالی شده.متحول شده.منو فارسی نداره ولی حیف نیست این گوشی منوش رو فارسی کنی

10. 2 کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

5 نصب کن خیلی عالی شده.متحول شده.منو فارسی نداره ولی حیف نیست این گوشی منوش رو فارسی کنی
    من خودم تو هیچ گوشی از منوی فارسی استفاده نمیکنم. مخصوصا این S5 فونت فارسیش واقعا ضایعس.

رام فارسی رو برای یه نفر دیگه میخوام که اتفاقا اونم به شدت به منوی فارسی احتیاج داره چون انگلیسی بلد نیست. فقط رام های خاور میانه فارسی دارن؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

من خودم تو هیچ گوشی از منوی فارسی استفاده نمیکنم. مخصوصا این S5 فونت فارسیش واقعا ضایعس.

رام فارسی رو برای یه نفر دیگه میخوام که اتفاقا اونم به شدت به منوی فارسی احتیاج داره چون انگلیسی بلد نیست. فقط رام های خاور میانه فارسی دارن؟
    بله فقط اونا منو فارسی دارن.برای فونت هم به امضام مراجعه کن.

13. این کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mishkaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا توضیح بدین
    فرق بین G900 F پک عربی با غیر اون چی هست ؟؟؟به جز بحث انلاک فکتوری

ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا توضیح بدین
    فرق بین G900 F پک عربی با غیر اون چی هست ؟؟؟به جز بحث انلاک فکتوری

ممنون
    هیچی چرت و پرته اینا.شاید پک عربی منوش فارسی باشه فقط.اینارو یه عده شیاد در میارن الکی پول بیشتر بگیرن.
    یه مدت هم میگفتن که اونایی که پک عربی نیستن انلاک فاکتوری نیستن و دستی انلاک شدن که من به شخصه نوت۳ پک اروپا داشتم مشکلی نداشت.

16. 2 کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •