نمیدونم چه اصراری داری بگی برای گیم مناسب نیست
همونطور که تو اون عکسی که گذاشته بودم میتونی ببینی چندتا بازی روش نصب هست
بعد منظور از بازی چیه ؟؟؟
کرایسیس 3 هم جزء همون بازیایی هست که من رو این لپ تاپ تست کردم
نمیدونم چه اصراری داری بگی برای گیم مناسب نیست
همونطور که تو اون عکسی که گذاشته بودم میتونی ببینی چندتا بازی روش نصب هست
بعد منظور از بازی چیه ؟؟؟
کرایسیس 3 هم جزء همون بازیایی هست که من رو این لپ تاپ تست کردم
Last edited by Abdolreza2012; 01-03-2014 at 22:50.
دوستان، توصیه میکنید که این لپ تاپ را با گارانتی هماهنگ بگیریم که بیمه بدنه داره یا گارانتی سازگار که گرانتره؟ البته من سابقه خرابی هارد در گارانتی سازگار را داشتم که بلافاصله برایم عوض کردند. در مورد لپ تاپ ولی نمیدانم چطور هستند.
به نظر من سازگار بهترین گارانتیه. من خودم با گارانتی هماهنگ گرفتم چون دنبال کانفیگ با هارد اس اس دی بودم و سازگاری که من دیده بودم اس اس دی نداشت. اگه داشت حتما سازگار می گرفتم.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
اقا عبدالرضا شما میتونی یک شات از نرم افزار gpu-z بزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بفرما عزیز :
![]()
Last edited by Abdolreza2012; 01-03-2014 at 23:17.
متاسفانه کارت گرافیک بسیار ضعیفیه من گول اسمش 740 رو خوردم فک کردم چون جدیده باید قوی باشه اما خیلی ضعیفه
شاید الان بازی ها رو روی high اجرا کنه ولی مطمئنا جوابگوی بازی های دو سال دیگه رو نخواهد بود
بله دوست عزیز. نسخه ۶۴ بیتی این گرافیک از نسخه ی قدیمیش که ۱۲۸ بیتی بود حدود ۱۰-۱۵ ٪ ضعیف تره. اما این دلیل نمیشه که گرافیکش کلا ضعیفه. درضمن فکر نکنم کسی با این هزینه ای که میکنه انتظار داشته باشه بازی های دو سال اینده رو روی high اجرا کنه.
سلام دوستان
من وقتی بازی میکنم و سرعت فن میره بالا ، وقتی میام بیرون سرعت فن تا وقتی که باهاش کار معمولی میکنم نمیاد پایین ، خنک خنک میشه ولی بازم سرعت بالا میپرخه
حتما باید باهاش یه ده دقیقه کار نکنم صفحه خاموش شه بعد بیاد پایین
واسه شمام اینجوریه؟
( ci7 ویندوز 8.1)
سلام
من به خاطر یه برنامه که فقط با XP سازگاره مجبورم XP نصب کنم
ولی درایوراشو نمیتونم پیدا کنم مخصوصآ درایور گرافیک
ممنون میشم کمک کنین
دوستان حتمآ شنیدین که intel در سری اول معماری haswell دچار باگی شده که مشکلاتی رو با ابزارای usb3 به وجود آورده. قطع شدن بعد از برگشتن از حالت sleep یکی از اونهاست که باید دیوایس رو جدا و دوباره وصل کرد. در سریهای بعدی این مشکل حل شده اما سری اول این معماری رو جمع آوری نکرده و به نظر کشورهای جهان سوم که امکان تعویض ندارن بهترین مکان برای به فروش رسوندن این محصولات بوده. سوال من از دارندگان این محصول اینه که مشکلی رو در هنگام کار دیدن یا نه؟ که بدونیم سری وارد شده به ایران مشکل دار هست یا خیر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)