من نسخه روت شده ای که سافت 98 گذاشته بود رو دانلود کردم با حجم تقریبا 250 مگ.
نه شماره ای ازم خواست نه مشکلی داشتم.
من نسخه روت شده ای که سافت 98 گذاشته بود رو دانلود کردم با حجم تقریبا 250 مگ.
من نسخه BlueStacks-0.9.27-Build-5408-Kitkat-Rooted دارم الان یه هفته ای است برنامه hd--updaterservice شروع به دانلود میکنه کلی از حجم اینترنتم خورده ولی تمومی نداره راهی است غیر فعالش کنم یا نسخه قدیمی تر نصب کنم؟
با سلام و خسته نباشید
نمی دونم محل درستی سوالم رو می پرسم یا نه
مشکل من اینه هر نسخه از بلواستک رو نصب می کنم اما نمی تونم آخرین ورژن برنامه Viber رو توش نصب کنم
ارور می ده و قبول نمی کنه
مشکل از چی می تونه باشه؟
راه حلی می دونین؟
ممنونم
بلو استکس باید یه شماره بهش بدی پس چه جوری میشه بقیه ادت کنن؟من نسخه روت شده ای که سافت 98 گذاشته بود رو دانلود کردم با حجم تقریبا 250 مگ.
من رو لپ تاپ نصب کردم
منم دقیقاٌ همین مشکل رو دارم.
ورژن جدید ور قدیمی رو هم میزنم همینو میگه. البته من قبلاً اصلاً نصب نکرده بودم و دفعه اوله دارم نصب میکنم
سلام.
یک عکس توی سیستم خودم دارم.
میخام ببرم توی bluestacks و اون عکس رو با تانگو مثلا ارسالش کنم.
چیکار باید کنم؟
سلام من bluestacks rooted دارم هرعکسی بخوام بفرستم با برنامه های مختلف اول میکشم داخل bluestacks بعد از داخل برنامه مثل وایبر یا تلگرام قسمتی که باید عکسو انتخاب کنم از طریق فایل منیجر عکسو انتخاب میکنمو ارسال میکنم![]()
من که همچین چیزی ندیدمهر برنامه ی که شماره لازم داشته باشه از داخل خودش شمارتو میگیره و یک کد به خطت ارسال میکنه که وارد میکنی و برنامه اجرا میشه ( مثل وایبر )
----------
منم همین مشکل رو دارم .. یکی کمک کنُه :|
چی بهش میگن ؟
این نرم افزاری ک لینکش رو دادین اسمش چیه
اسمش مهم نیست از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنید و در bluestacks نصبش کنید
تمام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)